אוקיי - 150 ק"מ ביום אחד!

רֶשֶף

New member
אוקיי - 150 ק"מ ביום אחד!

על כביש. עם אופני הרים. זה שפוי (בהתחשב בעובדה, שהמרחק הכי גדול שעשיתי ברצף עד כה היה 65 ק"מ)? מישהו עשה פעם כזה דבר (כאמור, לא עם אופני כביש)? דגשים? טיפים? המלצות? תופעות לוואי צפויות? תודה. ושנה טובה.

JacobLevin

New member
כן 300/2=150

ראה בקישור המצורף של רכסים. היינו תערובת של אופני כביש, הרים עם גלגלי כביש, הרים עם גלגלי הרים. היינו עם רכב מלווה שכמובן עוזר בנשיאת ציוד עודף.

IlanShacham

New member
זה בהחלט אפשרי

רצוי כמובן צמיגי סליק או סמי סליק, אבל לא חובה. דגשים - על הכביש הגוף זז הרבה פחות מאשר בשטח, מה שגורם לכאבים בכל מיני מקומות שלאו דווקא ידעת על קיומם. רצוי לרדת קצת מהאופניים מדי פעם, להתמתח, לקפוץ
וכו'. קח איתך את הפולאר שלך ותשתדל לא לעבור את ה 80% דופק - אם אתה לא ממהר לשום מקום, אז בעליות תוריד הילוכים עד שזה ירגיש קל (ואיטי) באופן מגונה. אגב, אם כבר, לך על 160 ק"מ - Century של האמריקאים.

IlanShacham

New member
ה 100 הראשון שלי

בבוקר יום שבת, לפני כשנתיים וחצי, יצאתי מבית הורי בבאר-שבע לכיוון בארי לבדוק מה זה הדואל הזה (וגם לנסות לתפוס קצת אוויר). אחרי כ 45 ק"מ הגעתי לבארי ועליתי על רמפת היציאה לדואל. שיננתי בראש - מעבר ראשון לאט לאט לבדוק את המסלול, ובמעבר שני אולי לנסות לקפוץ קצת. הירידה מהרמפה נותנת מהירות אדירה ואני רואה מקפצנות קטנה מולי, שוכח הכל ומחליט לקפוץ, מה כבר יכול להיות. אני מגיע למקפצה, מרים חזק את הכידון (ככה קופצים, לא?) ומרביץ סלטה מדהימה לאחור, ברגע האחרון לפני הנחיתה על הגב אני מספיק לדחוף את האופניים הצידה שלא יפלו עלי. קמתי, ניקיתי את האבק והגעתי למסקנה שאולי לא כל כך טוב לתרגל דברים כאלו לבד... המשכתי לאט לאט את המסלול, עשיתי עוד סיבוב לאט, וחזרתי לכביש בחזרה לב"ש (בדרך אחרת). בדרך שמתי לב שלא נותרו לי מספיק ק"מ בדרך כדי להגיע ל 100, אז נכנסתי לאיזה מושב והקפתי אותו, כדי לוודא. הגעתי לב"ש עייף אך מאושר עם 100 ק"מ על הספידומטר ב 4 שעות רכיבה נטו.

proteje

New member
ניתן בהחלט

דגשים: 1. הפסקות - כל 15 דקות 2-3 דקות הפסקה. במהירות איטית מאוד (15 קמ"ש בממוצע) 10 שעות נטו בלי מאמץ.

יאללה תפסיק עם השאלות ובוא

לרוכב ישראל בסוכות . אם תתעייף תוכל לרכב איתי במאסף

רֶשֶף

New member
מה זה רוכב ישראל? ../images/Emo12.gif

אני ישראלי ואני רוכב, זה נחשב?

רוכב ישראל

3 ימי רכיבה ממטולה לאילת בסוכות - מאורגן ע"י צימוק - כ 200 משתתפים.

of ra

New member
רשף, רשף בוודאי אפשרי../images/Emo75.gif

שנה שעברה במסגרת רוכב ישראל, ולא הייתי היחידה עם אופני הרים. אבל... מומלץ מאוד להחליף את הצמיגים לצמיגי כביש לאופני הרים (אין צורך לרכוש יש לי זוג כזה אם אתה רוצה לשאול).
דבר נוסף...באופני הרים, להבדיל מכביש, אין כ"כ אפשרות לשנות את תנוחת הידיים - תוצאת הלוואי הייתה התפסות של השכמות - פשוט כדאי להיות עירניים ולדאוג לשחרר מפעם לפעם איברים שונים וחיוניים...(או לחילופין לדאוג למסג'יסט שיחכה / תחכה כל 50 ק"מ
) וכמובן...מים...מים, אוכל ותוספי אנרגיה. בהצלחה וכמובן שנה טובה מלאת רכיבות

רחל צ

New member
רשף אתה בטוח יכול...

יום אחד זה הרבה זמן... תקפיד על שתיה ואנרגיה ומנוחות מידיי פעם וכמובן פסטה כארוחה מפסקת... והעצה שלי : תאמין וגם ... תחלק נכון את הכח... כמו שאומרים לי תמיד.... ו-5 דקות לפני תחילת העליה מעולם לא הזיקו לאיש...
בהצלחה

יורם חן

New member
לא סיפור בכלל../images/Emo26.gif

באפריל רכבנו מנווה שלום לאילת, 110 ק"מ ליום, קצת שטח והרבה כביש. מהירות ממוצעת 25 ק"מ 5 ימי רכיבה רצופים.לא נורא בכלל- מומלץ צמיגי סליק 1.5 אינץ. הסיפור המלא של אותו מסע במאמרים.

120 ק"מ כביש מחר - מעוניינים?

הכנה לרוכב ישראל, נפגשים בנשר 6:30. אופני כביש חובה.

Eyal Hershtik

New member
מחר יש את השאנטי , אולי בשבת ?

פתאום נתת לי רעיון לרכב עד רעננה עם האופנים , אבל אני צריך לחשוב על זה

ממש לא- שבת זה ראש השנה

אני מתפללת בבית כנסת
ואם לא, אז הייתי רוכבת לרכיבת הזכרון.

למעלה