אוקיי, תקשיבו.

~*~gaL

New member
אוקיי, תקשיבו.

אני מתחילה עכשיו במשהו, ואני מקווה שכולם ישתפו פעולה. כידוע, הצילומים לארץ נהדרת הם צילומים קבועים. כל שבוע, כל עוד ידוע על שינויים בגלל סיבה מסויימת, או חג מסויים. שאם יהיו כאלו, תקבלו על זה הודעה. אני מביאה לכם תאריכים של חודש מראש. אני רוצה שכל יום ראשון, ברגע שאני מגיעה הבית בצהריים, תהיה מולי רשימה של אנשים שבאים. ביטולים "יתקבלו בברכה" עד יום שלישי. אז אני צריכה לדעת אם בתאריך X, איש Y לא יגיע כי יש לו מבחן/הוא נוסע לחו"ל/הוא מנקה את הבית/הוא קונה לול, כדי לדעת מה התמונה הכללית. אז - 20/11 27/11 4/12 11/12 18/12 יש מישהו שיודע שבתאריך מסויים הוא לא יוכל לבוא? כמו כן, סתם הערה, קחו בחשבון שכל מישהו שאתם מביאים - מקבל מקום דרך הפורום. אני מצפה מהחבר הזה לא לבטל, ככה שתבררו איתם גם טוב טוב אם יש לו איזה משהו. בקשר למס' הכרטיסים - לא הכי רוצים אותנו שם, לכן המס' המועט, אבל בואו נגיד שאיש אחד מסויים בכל התוכנית הזאת (וסביר להניח שגם 2
, בעצם... 3) כן רוצה שנבוא, ואני סומכת על זה שהוא יסדר את זה בשבילנו. או יותר נכון: הם. אז... כרגיל - נקווה לטוב.

Yuvalenko

New member
אוקיי, שימו לב ../images/Emo26.gif

אני מחלק את הפורום לשלושה טורים. טור שמאלי יתפקד במיידית, טור ימני ייצור את הסיפרה 7, וטור אמצעי יחטיף את נישקו. תוך 3 דקות, היו לי פה 28 עמודים מסוכמים של הספר "החטא ועונשו" מאת דוסטוייבסקי, כתובים ב4 שפות - עברית, אנגלית, סוואהילית, ואמהרית. אחרת, אני איאלץ להתחיל לנפות כאן אנשים מהפורום, ואף אחד לא יבוא לצילומיםף כולל אני, ואני הראשונה שאני אעיף!
--גל, זה בצחוק, כן? סתם רגע של טירוף, אל תקחי ברצינות.. את מכירה אותי..

Yuvalenko

New member
טוב, בסדר, חייב לשמור על המסורת, לא

? טעות אחת לפחות בכל הודעה..... בסדר? זהו. טעות אחת. אמרתי את שלי. להתראוט.

~*~gaL

New member
../images/Emo11.gif

אוףףף, יש לי כלמיני דברים לעשות עכשיו ואין לי כוח לעשות אותם... :\ סתם חשבתי לציין.

kfm

New member
יובל וגל- קרעתתתתם אותי!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אגב, מתי- אימת עדיין בבית היום, אז גמני....יש סיור של"ח ולא היה לי כוח ללכת אז ויתרו לי.... תעלי אלי להאכיל ארנבות או משו, יהיה כיף!

פIלי

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יוווו גמרת אותי

נפלתי מהכיסא מרוב צחוק. אדיר.

Testicles

New member
אוקיי, אני, כמו שאת יודעת, לא יכול

להגיע. אז count me out, כמו שאומרים בשפה ההיא... אם אני אמצא פתרון, אני אודיע; בינתיים, אני בחוץ. השתמשתי בנקדה-פסיק... אני חכם

~*~gaL

New member
אבל חנוכה!

או שחנוכה יוצא יותר מאוחר?... תוציא כבר את הדרייבר לייסנס שלך!

Testicles

New member
אני ומתי הגענו למסקנה שזה לא משנה

אם זה חנוכה או לא. עדיין יהיו בעיות עם התחבורה הציבורית. אני אברר עם אנ די וי (נדב), אולי נוכל לישון אצל אחותו. היא גרה בחיפה. יובל, תוכל באמת להסיע אותי ואת נדב לחיפה?

Yuvalenko

New member
עקרונית זה אפשרי, אבל... אם אני בא,

רוב הפעמים אני מגיע באוטו עמוס, כך ש.. הסיכוי הוא די נמוך... מצד שני, אין לדעת, אם אני בא עם עוד 2 אנשים, יש עדיין מקום לך ולנדב. ומצד שלישי, מי יודע מתי אני בא שוב, בשבוע הקרוב אני ככל הנראה לא מגיע.

mati88

New member
אבל לחיפה יש לך איך להגיע בכל מקרה!

אוטובוס אחרון יוצא ב12!!

kfm

New member
טופ....אז עד כמה שאנלא רוצה /:

תמחקי אותי מהשני תאריכים הראשונים.....השלישי עוד לא בטוח..

ווואו...

נראה לי מטורף שאנשים יתנו לך עכשיו את ה"כן" או ה"לא" הסופי שלהם לגביי זה אם הם יגיעו לצילומים בתאריכים שהבאת. יש אפשרות לנסות להוסיף עוד 2-3 כרטיסים קבועים? הרי זה ברור שלא כל שבוע כולם יגיעו ואולי יהיו מקרים שנהיה אפילו פחות מ- 10 אנשים. במקרים מסויימים ומדי פעם שנהיה בנוכחות מלאה, אין שום אפשרות להוסיף כרטיסים? ואגב, אנשים, בואו כוללללללללם לצילומים בתאריך ה- 18.12 זה יוצא יומיים לפני היומולדת של טל!

kfm

New member
יאאאא ונכין לו עוגה ובלונים ואוכל ו

טוב..נסחפתי.

למעלה