אוקיי שתי שאלות-

בהחלט ...

אני זוכר שלפני כמה זמן עשינו צלחות באיזה כביש , ופתאום באחת הנסיעות היה רעש מוזר , עד שהבנו שבלם היד למעלה ... הספקנו לסוע בערך כ 700 מטר . בהחלט לא כה חזק .

קלקר1

New member
גם אני עשיתי טסט לבד....

אין לי מושג מה ההבדל, למרות שאני יכול להעיד שהטסטר שלי עשה לי טסט קל מאוד (לפחות לדעתי)...

karen17

New member
גם אני עשיתי לבד...

האמת שמה זה רציתי לבד, לדעתי זה פחות מלחיץ... פחות עיניים מסתכלות ובוחנות את הנהיגה שלך וגם אתה יוצא ממשרד הרישוי ולא מתרחק יותר מדיי היה לי כמעט 30 דקות טסט, היה סבבה עברתי ברוך השם! שיהיה לך בהצלחה

tia3

New member
בטסטים שלי

תמיד היה איתי מישהו. אני גם תמיד הייתי שנייה, וזה שנהג לפני היה עסוק מידי לחשוב על כמה טעויות הוא עשה בשביל לשים לב אליי...

orangeada

New member
../images/Emo188.gif אוקיי:

א. תודה לכל מי שענה ועזר בדרכו שלו... ועזרתם!
ב. אני לא מבאר שבע... ולא קוראים לי אורן...
ג. התכוונתי בכלל כשהאוטו דלוק איך משאירים אותו...

driver2b

New member
אבטחת הרכב בעת חניה

אין להשאיר את הרכב בניוטרל בעת חניה! חובה לשלב להילוך כלשהוא. בירידה להילוך אחורי, בעליה להילוך קדמי. הדבר חשוב כאבטחה נוספת, מעבר לשימוש בבלם היד: אם תנסי פעם לדחוף רכב, תראי כי קל מאוד לדחוף רכב בהילוך סרק (ניוטרל) אם בלם היד משוחרר, אך כמעט בלתי אפשרי לדחוף רכב שנמצא בהילוך.

Zlangz

New member
שאלה בקשר לזה

באוטו שלי אני משאיר על הילוך חמישי, כי רק ככה אפשר לנעול את המוט עם הרב בריח. האם הילוך חמישי יעיל גם כן לאבטחת הרכב?

driver2b

New member
תשובה...

גם הילוך חמישי יעיל לצורך העניין, בוודאי במישור ובעליה. גם בירידה זה עדיף על ניוטרל.

למעלה