אוקיי, שוב נעלם...

OFIRB9

New member
למישהו יש דמיון!

ראש נחש תכיר את מיני, ואל תנסה לטרוף אותך, כי היא חזקה יותר ממך למור שהיא נראת תמימה! מיני:חוצמיזה קואיצ'י איתי :)

למחרת...

ראש נחש קם ואכל את שמיכת עור הקנגרו שלו]אוף, שוב אני אצטרך לרצוח אחד[. הוא יצא מהבית שלו שעשוי משלד של טי-רקס, אלילו. לפתע הוא ראה עכבר קטן ליד הבית שלו. הוא החליט להתעלל בו. הוא התחיל לרדוף אחריו, אלא שהעכבר היה יותר מהיר]ככה זה שאתה ראש]. הוא זרק לעברו את הלשון שלו שפספסה. ואז הוא החליט לירוק עליו ארס ועשה זאת כמו צלף מומחה. העכבר נפל. הניצוץ שבעיניים שלו נעלם. לפתע, העכבר התחשמל נברק שמשום מה פגע בו, והוא הפך לפיקאצ'ו! ראש-נחש לא היה מופתע וקפץ על הטרף שלו. הוא אכל אותו בשלמותו. הוא אחרי זה ירק את העצמות והוסיף אותן לאוסף. עוד יום של הרג הושלם. ראש-נחש מרוצה. מה דעתכם?

OFIRB9

New member
כולם על המופע מאמי

ו-עכ-שיו!!! בדיוק 9!!! מופע!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה למקומות כולם! קואיצ'י! תתחיל להקליט!!!!

אוקיי תקראו!

את כל ההודעה מהתחלה עד סופה! כלומר התכוונתי הודעות, לא רק הודעה זאת... בכל אופן אני עומד לכתוב בקרוב פרק חדש בראש-נחש. שימו לב- הוא מתחיל להפוך מרע-לטוב... לאט לאט... זה הולך...

המשך...

הנה ההמשך ל"ראש-נחש" מי שבכלל קורא... והיום, קוראים לפרק: חמוד או לא חמוד? חלק א'... ראש-נחש כמו כל יום קם כרגיל ואכל את השמיכה שלו, שבגללה כל יום היה צריך למצוא עור אחר של חיה. הוא נזכר במאורעות אתמול]ראו פרק קודם] והבין: אם הוא רוצה לאכול בני-אדם, כדי להגיע אליהם, הוא צריך להיראות חמוד. אז הוא אכל ברווז ומייד התחיל בהכנות. הוא שם עדשות מגע חמודות, שיסתירו את האישונים הצרים שלו. הוא הצליח ללמוד איך להכניס את הניבים שלו לתוך החניכיים ולשלוף שיניים חמודות. לבסוף הוא החביא את הלשון המפוצלת שלו, והלך לכיוון העיר הקרובה ביותר, טלטוי. הוא נכנס לחנות צעצועים וראה קופסה שבתוכה בובה. הוא הוציא את הבובה ובלע אותה בשלמותה, אחר ירק את הפאה שלה והלביש אותה לראש שלו. הוא נכנס לתוך הקופסה וניסה לא לזוז. ילדה קטנה, בערך בת שש, נכנסה לחנות. היא הלכה לכיוון ראש נחש, והוא ניסה שלא לזוז בכלל. על קהופסה היה כתוב "בובה מדברת! נסו אותי" והיה שם חור שהוביל אל הבטן של הבובה]כלומר הסנטר של ראש-נחש]. הילדה לחצה על הסנטר שלו, אבל הוא לא ידע את שפת בני האדם, ולכן רק עשה "סססס...". הילדה הסתפקה בזה, וביקשה מאבא שלה שיקנה לה את ראש-נחש. המוכר שם את הקופסה בתוך שקית ונתן לאבא. הוא העביר את זה לילדה והיא רעדה מתוך התרגשות. כעבור כמה דקות, שנראו לראש-נחש כמו שעה, היא הוציאה אותו מהשקית, ופתחה את הקופסה. היא כלל לא שמה לב שהקופסה כבר נפתחה קודם. "אני אקרא לך דולי!" אמרה הילדה והחזיקה את ראש- נחש בידיים שלה. 'מחר- ארוחת צהריים.' חשב ראש- נחש. היום עוד לא הסתיים. ראש- נחש עדיין לא מרוצה, כי יש... המשך יבוא.

אני לא יכול להתאפק

אני כותב המשך בעדו עשר דקות, לא אכפת לי אפילו אם קראתם את ההודעה הזאת או לא

אני מבין

שאתם שונאים אותי ואת כל מה שאני כותב, אבל זאת לא סיבה לפחות לא לקרוא! בבעיטת רגל לא ידידותית, לא שלכם, טריירמון

חלק ב'

נו מתי זה יתרחב? זה לא יפה ככה! חמדו או לא חמוד? חלק ב' מאז שהילדה לקחה את ראש נחש עברו 3 ימים. אתם שואלים למה ראש-נחש עדיין לא אכל אותה? כל יום הוא דחה את זה למחרת, למרות שהוא ידע שהוא אף פעם לא יוכל לעשות את זה. הילדה כבר די נתחבבה עליו, ואפילו עשתה לו מסיבות תה עם מר מכנסיים]מכנסיים של תינוק עם כפתורים בתור עיניים, אל תשאלו], וגם היא חגגה לו אפילו יום הולדת]אף פעם לא היה לו דבר כזה, הוא תמיד חגג ימי מוות של כל החיות שהוא הרג, ולשם החגיגה הוא הרג עוד]. הוא החליט רק לאכול את ההורים שלה, אבל הוא לא היה מסוגל להשאיר את הילדה יתומה. לכן הוא החליט לברוח. היא חיכה עד שהילדה נרדמה, וברח מהחדר שלה. אלא באותו זמן אמא שלה הייתה בסלון, ומייד שראש-נחש שם לב אליה הוא קפא. "אמרתי לה מיליון פעמים לא להשאיר את הצעצועים שלה מחוץ לחדר" אמרה האם כמעט בלחישה, כי זה היה קרוב לחדר של הילדה, והרימה את ראש-נחש. היא הכניסה אותו בשקט בחזרה לחדר. הוא חיכה שעד שגם ההורים שלה נרדמו, ועמד לצאת מהדחר של הילדה. "דולי..." נשמע קול. ראש-נחש הסתכל בעצבנות אחורה וראה שהילדה רק מדברת מתוך חלום. הוא הסתכל עליה בפעם האחרונה ויצא מהחדר. הוא יצא לגמרי מהבית שלה, ומהעיר טלטוי, וחזר לבית שלו. ואז, הוא החליט שבשנה הבאה הוא עושה צום של 3 ימים, לזכר המקרה. אלא שלעולם הוא לא הספיק לעשות זאת, ולמה זאת תראו בקרוב. אמנם 3 ימים של הרג לא הושלמו, אבל ראש-נחש מרוצה. היה יפה לא?

Apikachu L

New member
מדהים מדהים מדהים

מאוד מאוד יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.sailorshadow.com מה זה היה? איני יודעת היא הסתובבה אל החצוף וגילתה שלא טעתה בהשארתה. אפיקצ'ו צימצמה את עיניה (הגדולות עד מאוד...) ואחזה את מיוטיסמון בצוארונו תוך כדי חשיפת שיניה ומשיכת אוזניה לאחור. "תגיד לי מיד איפה קארי! אחרת, בשם הזנב שלי, אתה תחטוף ובגדול" מיוטיסמון דווקא הופתע מזה...המשך יבוא... בכל מיקרה ממש אהבתי את הסיפור על ראש נחש-בית הדינוזאור וכאלו-מקסים ממש. רוצה לאמץ את קואיצ'י המכונף וחסר החולצה?

Apikachu L

New member
מה מצחיק אותך בידיוק?

גאטומון הלכה במסדרונות האפלים והירהרה בינה לבין עצמה. בינתיים היא בדקה את הקשר בינה לבין אפיקצ'ו. אבל היא לא מצאה הרבה חידושים. מה שכן הדאיג אותה היה שקשר נחלש והעניין בהחלט לא מצא חן בעיניה . הקשר כל כך הצטמצם עד שהיא הרגישה רק את קיומה…בקושי. פתאום הופיע צל על הקיר. גאטומון קפאה באחת. והצל פשט ולבש צורה, קפא, נהיה מטושטש ואז התחדד. גאטומון זקפה את אזניה בפליאה ופערה את פיה. זה היה הצל של וויזרדמון! זה לא מצחיק! זה ביטוי!אפיקצ'ו מישתמשת בו לעיתים קרובות.......

מה זה קשור צ'רובימון?

ויש! זה התרחב! צ'רובימון היה טוב והפך לרע, וחזר לטוב. זה נוצר רע, ובקרוב יהיה טוב.

למעלה