אוקיי, שוב נעלם...

OFIRB9

New member
דיביזי זה מנגה שהפך לסדרה

בגלל זה הם ןלא זזים בכלל וכל הפרק הם עומדים אחד מול השני ומדברים לאט לאט וזה ממש מעצבן עם תשאלו אותי... מיני:אבל טראנקס עדיין חמוד... קואיצ'י:היי! מיני:סליחה...סולח לי?
קואיצ'י:בטח!

Seto¥Girl®

New member
לא ממש..

זה סתם דרך לייצר פרק שאין לך מוזה... ואז לקבל מוזה ולהמציא^^

טדאם טדאם!

הגיע הזמן לשעשועון: מי רוצה להיות מיליונר! והיום, המשתתפים שלנו הם: טומי, אימפמון, טריירמון, וראש-נחש!]דמות שהמצאתי] נ.ב מוקדם: זה משחק עם שלושה משתתפים הראשון שעונה זוכה בשאלה... מי שבסוף זוכה בהכי הרבה שאלות, זוכה במיליון דיג'ישקלים! שאלה ראשונה: מי זה\זאת... מייקמון? ]אתם גם יכולים לענות על זה... יש לנו 5 דקות... קליק קלאק!]

OFIRB9

New member
נתערב שהיא מעונה 5

ואתה סתם מתלהב שאתה יודע.........

הזמן הוקדם להגימר, כי יש קיצוצים.

בואו נראה מה חברינו ענו! טומי: מיקי מאוס! אימפמון: לא יודע! טריירמון: רגעון! ראש נחש: ססססס אף אחד לא צודק! מייקמון היא\הוא גרסה משונה מאוד של גאטומון... חבל... שאלה הבאה: אגומון דיג'יגדל ל...? 4 דקות בשביל הקיצוצים

טוב הזמן הוקדם להיגמר בשל קיצוצים

טומי: קוממון! אימפמון: ביזלמון! טריירמון: מגה-גרגומון! ראש-נחש: סססס!!!! אף אחד לא צדק... התשובה היא: ווידראמון! שאלה הבאה: כמה סוגי גראולמון יש?

טוב...

נגמר הזמן!!!! טומי: 1,500 אימפמון: 2,000,000,000 טריירמון: 1? ראש-נחש: ססס....]אוף אני אומר תשובות נכונות אבל אף אחד לא מבין אותי!] כולם טעו! תשובה: 3... גראולמון רגיל, שחור, ונתונים.

OFIRB9

New member
אממממ טוב.....

הוא מדבר לעצמו, אוקי.... המופע בעוד 26 דקות אנשים!!!!!!!

טוב נמשיך את התוכנית מחר...

בינתיים הנה משהו שכתבתי... לא בלעלי לב חלש! הוא זחל לו ביער, מחפש טרף. הוא הגיע לאזור שבו יש עצים סבוכים. שם יש רווח קטן שהוא הציץ דרכו. שם רחוק יותר הוא ראה קרנף רועה בדשא. העיניים שלו נצנצו ברשעות. לפתע הקרנף שם לב למשהו כחול בתוך העצים. הוא חשד שזה ראש נחש, אבל לא מיהר להסיק מסקנות. 'נראה אם הוא יצא' אמר לעצמו. ואז, באותה שנייה ממש, ראש-נחש קפץ כמו חץ מקשת לעבר הטרף שלו ונעץ את שיניו החדות והרעילות בגופו של הקרנף. הקרנף יילל בקול חזק, ונפל. בינתיים ראש-נחש הוציא את הניבים שלו, וממקום הפצע נזל דם. הוא התחיל לקרוע חתיכות מבשרו של הקרנף, ולאכול אותן. בסוף כל מה שנשאר זה עצמות, שאותן הוא לקח לביתו ושם אותן באוסף שלו. עוד יום של הרג הושלם. ראש-נחש מרוצה. חחחחחחחחח נ.ב: ראש נחש אוכל הכל. הכל.

ד"א

ראש נשח הוא ראש כחול ענקי של נחש, אישונים צרים, לשון מפוצלת, שיניים ארסיות...

למעלה