אוקיי, שוב נעלם...

פרק הבא יהיה מחר

כי כל כוחי אזל, הכל נגמר, חסל. דרך אגב אני רק מגלה שראש-נחש יציל מישהו...

הקפצה

בקרוב בא פרק ]רציתי להגיד הבא אבל זה היה בדיוק 10 תווים אופס קילקלתי את האיזון...]

וואו, מה האחוזים לזה?

המממ לא יצא לי טוב אבל הכוונתי, וואו מה האחוזים שיקרה כזה דבר? בכל אופן זה השם של הפרק הבא... המצאתי את זה מתוך שיעמום, יש באמת רק קטעים קטנים עם אחוזים ואפילו קטעים שהוספתי לצורך הזה, כבר תראו. כבכל יום]חוץ מהיום הראשון[ שהוזכר, ראש-נחש קם כהרגלו ואכל את שמיכת העור של חייה כלשהיא שלו. הוא בעצם לא התעורר בטבעיות, הוא התעורר כי היה רעש שחזר על עצמו. אבל כרגע הייתה הפוגה קלה. 'ציף! ציף! ציף!' הקול חזר. ראש נחש יצא מהבית שלו כדי לבדוק מה הקול המעצבן הזה ולחסל אותו. ואז הוא ראה גוזל של ציפור שנפל מהקן שלו, והוא קפץ וצייץ וניסה להגיע בחזרה לקן, אבל הוא עוד לא ידע לעוף.'מה האחוזים שזה יקרה?' חשב ראש נחש והסתכל על הגוזל.הוא החליט לאכול ארוחת בוקר מהירה, אבל משהו עצר בעדו. הוא נזכר במאורעות אתמול]כל יום הוא נזכר בהן...] והוא לא רצה לאכול את הגוזל הצעיר. לכן הוא החליט לעזור לו לחזור לקן. בהתחלה שראש נחש התקרב אל הגוזל, הוא פחד ממנו פחד מוות, אבל אחר כך הבין שראש נחש מנסה לעזור לו. ראש נחש ניסה להרכיב את הגוזל על הלשון שלו ולנהגיע אל הקן, אבל זה לא היה מספיק ארוך. הוא ניסה לקפוץ איתו, אבל לא קפץ מםפיק גבוה. הוא החליט ללמד את הגוזל לעוף. הוא נפנף בלשון שלו ואמר לגוזל]איכשהוא[ לעשות אותו דבר עם הכנפיים, אבל הגוזל הבין אותו לא נכון ועשה זאת עם הלשון. ראש נחש לקח כמה נוצות והדביק אותן לצדי הגוף שלו, נפנף בהן, ואמר לגוזל לעשות אותו דבר. עכשיו הגוזל הבין, ואיכשהוא הצליח לחזור לקן. הוא צייץ לראש-נחש לאות תודה, ואחרי זה ראש-נחש חזר הביתה. הוא לא ממש הבין למה הוא לא אכל את הגוזל. 'מה הסיכויים שזה יקרה?' חשב, וחזר לישון. בינתיים באותה שנייה, בשני מקומות, ראו מסך של מחשב שעליו ראו 5% גדלים ל8% אחוזים. וגם היו שם שתי דמויות, שאמרו 'שהוא יגיע ל50% אני אבקר אותו.' ]דרך אגב אלה שני מקומות נפרדים אם לא הבנתם.] אבל אחד מהם אמר זאת בקול אפל. אמנם לא היה יום של הרג, כי ראש-נחש ישן כל היום, אבל הוא עדיין מרוצה. וואו, מה האחוזים שזה יקרה?

Dark SpaWn

New member
לי יש דמויות יותר גרועות מראש נחש !

לי יש את מר גבינת נקניק ! זה הגיע מההבנה ששתי המילים המצחיקות ביותר בסרטים מצוירים הם גבינה ונקניק ! מר גבינת נקניק הוא גוש גבינה שעשוי מנקניק ! (אבל הוא לא גוש נקניק !) וכולם תמיד מדברים איתו ! אפילו שהוא חפץ דומם ! הזמן היחיד בו הוא מדבר זה כשה נישמתה של המלכה וויקטוריה מישתלטת על הגוף שלו ונותנת לכולם סטירות ! אפילו שאין לו ידיים היא בכל מקרה מצליחה ! רואה עכשיו ראש נחש לא נשמע כל כך גרוע... ואני נשמע כמו חולה נפש... הידד למר גבינת נקניק ! *מחיאות כפיים מוקלטות* *אדם אחד צועק בוז* *אני זורק עליו פחית*

Dark SpaWn

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך טרייר

גבינת נקניק אדוני,גבינת נקניק !... אדוני...

OFIRB9

New member
נחמד נחמד

אבל עם זה פיק אז תעשה פרקים ערוכים יותר~! אתה סתם מציף! זו מיני אגב, אופיר הלכה לחנות לאמץ וורטואל חדש ^^

המממ התכוונתי להודעה השנייה!

ומה זה בכלל פיק...? כלומר מה ההגדרה של פיק...? ופרקים ארוכים קשה לי לעשות כי אין לי רעיונות ארוכים!

OFIRB9

New member
פיק זה סיפור

אני לא בטוחה למה דווקא פיק, אבל זה סיפור שכל פעם שמים פרק אחד ואחרי כמה זמן עוד, עם כבר תצמצם, שים שלושה פרקים יחד תראה, יש פה המון פיקים שאנשים כתבו, תראה דוגמאות ותפסיק להציף כי זה לא יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

star_female

New member
פיק זה קיצור של פנפיקשן-

fan - מעריץ, fiction - בדייה, כלומר, סיפור שנכתב ע"י מעריצים על הספרים/סדרות/סרטים/מה שלא יהיה שהם אוהבים. זה יכול להיות כל דבר ובכל אורך, מפיקים של "מה היה קורה אם" דרך פיקים של "מה קורה אחרי שהסדרה נגמרת" ואפילו "מה אם הם היו חיים בעולם אחר" (לוקחים את הדמויות ושמים אותם בעולם אחר.. יכול להיות העולם ה"אמיתי", עולם מומצא או אפילו עולם של סדרה אחרת. או שלוקחים את העולם ושמים בו (או מתרכזים) בדמויות אחרות). פיק לא *חייב* להיות בפרקים, יש כאלה שהם רק פרק אחד ויש כאלה שהם עשרות פרקים, זה תלוי כמה הכותב רוצה לכתוב ומתי הפיק ממצה את עצמו. בקיצור, זה כמו כל סיפור רק שהוא מבוסס על (דמויות או עולם של) פאנדום מסויים. (פאנדום = כל דבר שיש לו מעריצים).

Dark SpaWn

New member
וואו זה היה הסבר נפלא

לא חשבתי שיש מישהו שיכול להסביר את המושג פיק כזה דיוק ושלמות עבודה טובה

למעלה