בעעעעעע לכי להופעה של מטאליס ותראי מזה פוגו אמיתי!!! יש מצב שאני הולך מגאדט' באים לשם!!!
G giant G New member 27/4/05 #20 בעעעעעע לכי להופעה של מטאליס ותראי מזה פוגו אמיתי!!! יש מצב שאני הולך מגאדט' באים לשם!!!
L loligoth New member 27/4/05 #21 "הופעה של מטאליסט"? אתה לא מתכוון לפסטיגל?... ממ... יש סיכוי ענק שגם אני הולכת..
א אסף Day New member 27/4/05 #25 ההופעה היא ב20.6 אם לא מסתדר בתאריך הזה תמיד אפשר ללכת ב7.7 להופעה של הסקורפיונס.
G giant G New member 27/4/05 #27 הסקורפיונס מופיעים בארץ???? להקה חמודה יש להם שיר ממש חמוד כמה עולה?
S s w e e t16 New member 27/4/05 #23 פוגו= אנשים פשוט מתנגחים אחד בשני..נדחפים אחד על השני חופשי... בכל הכוח... ונהנים מזה..(אני עדיין לא מבינה מה כיף בזה.. )
פוגו= אנשים פשוט מתנגחים אחד בשני..נדחפים אחד על השני חופשי... בכל הכוח... ונהנים מזה..(אני עדיין לא מבינה מה כיף בזה.. )
א אסף Day New member 27/4/05 #26 אני לא יכול להגיב כי... לא הייתי באחד כזה אבל אשמח לנסות. מטאל נותן לי רצון להתפרע. אין לי בעיה לחטוף מכות כל עוד אני יחזיר בחזרה כמו אלכוהול מרגישים כאב רק שיוצאים מזה.
אני לא יכול להגיב כי... לא הייתי באחד כזה אבל אשמח לנסות. מטאל נותן לי רצון להתפרע. אין לי בעיה לחטוף מכות כל עוד אני יחזיר בחזרה כמו אלכוהול מרגישים כאב רק שיוצאים מזה.
G GoodInsanity New member 27/4/05 #28 פחחח......יש'ך יציאות...../images/Emo9.gif ואם את אוהב מטאל אז ברור שחובה עליך לנסות את זה לפחות פעם אחת בחיים!!! זה כואב...אבל כואב טוב!
פחחח......יש'ך יציאות...../images/Emo9.gif ואם את אוהב מטאל אז ברור שחובה עליך לנסות את זה לפחות פעם אחת בחיים!!! זה כואב...אבל כואב טוב!