אוקיי......שאלונת:

GoodInsanity

New member
אוקיי......שאלונת:

פוגו- בעד או נגד? למה? ומי כבר "התנסה"?(פחח...סמים קשים...
) נ.ב. לא. אני לא מנסה לפגוע באינטליגנציה שלכם אבל.. פוגו= בהופעות וכאלה, פותחים מעגל ופשוט...דוחפים, מתפרעים ונתקעים אחד בשני ואח"כ מלקקים את הפצעים והסימנים הכחולים...סאבי? נ.נ.ב. אם כבר שאלו דבר כזה פה אז...תתעלמו בעדינות...

האאא ראיתי פעם כזה

בהופעה של לינקין אבל לא הבנתי מה זה אמור להביע! אנילא בטוחה עדיין

LunaticPark

New member
פוגואים של לינקין זה כלום

משחק ילדים לעומת להקות כמו SOULFLY MUDVAYNE וכו' וכמובן שאני בעד ואוהב את זה

LunaticPark

New member
איזה מכות?

מה הקשר מזוכיסט פוגו טוב עם אנשים נורמלי זה הנאה נוצאת אנרגיה טובה אולי אתה חננה שמקבל שריטה שם קילוגרומי ללסטר על זה אבל לא כולם כאלה

GoodInsanity

New member
אה?!?!

טוב שאני מבינה מה אתה כותב... נאי לא יודעת אם איזה אנשים אתה עושה פוגו...אבל הם כנראה עדינים מדי כי פוגו זה סימנים כחולים בדוק...וזה כיף להכאיב לאנשים

loligoth

New member
../images/Emo54.gif חחחח כןןןןןן

פעם נפתחה לי השפה התחתונה [
] וניהיו לי סימנים כחולים ענקיים על השוקיים... :S

loligoth

New member
../images/Emo54.gif פוגואים זה טוב... :]

אבל אם בנאדם נופל או משהו כולם רומסים אותו :| לפעמים אני מצטערת שנכנסתי לפוגו אבל אם אני לא בפנים ואני מסתכלת על זה נניח מלמעלה אני פשוט מתה להיות בפנים...

giant G

New member
וואי פוגואים זה הדבר הכי שולט שאפשר

לעשות בהופעה בעד לנצח פעם אחת הייתי בהופעה של להקה ישראלית כזאת של כמה חברים שהתפרקו לצערי הרב...:( ועשינו להם פוגו בהופעה שנערכה בחצר שלהם חחחחחחחחח XD איזה שמן אחד דרך לי על האמא של האצבע ושבר לי אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD וזה הכי מצחיק שיש זה כואב אבל נקרעים מצחוק וכמו שארתור אמר זה שיא השחרור להתפרע להישמע מוזיקה לא כמו של לינקין אלא ממש מוזיקה של מטאל כבד והרדקור אין משו יותר שולט מזה!!!

GoodInsanity

New member
אחחחח!

מה שלום האצבע?! אני לא אשכח את הפוגו הראשון שלי...זה היה קטע!!

giant G

New member
האצבע שלי בסדר חחחחח זה היה לפני

כמה שנים עוד לפני שאהבתי רוק... בכל מקרה ספרי על הפוגו שלך... :)

GoodInsanity

New member
אויויו....חאני זוכרת את זה....

זה היה לפני שנים רבות כשעוד הייתי צעירה ותוססת...
זה היה מפחיד כי פתאום קלטתי שעשו סביבי מעגל ושאני באמצע הפוגו!!זה היה די הלם...קטע לא נורמלי!נראה לי צחקתי על זה שעתיים אחרי זה! בכל מקרה...מה אנחנו באמצע משחק ברידג' מותח?!מעלים זכרונות!??
אחחח...

KaUrO DoNo

New member
פוגו זה מטומטם

בערבי להקות באילת עושים את זה וזה סתם דפוק ומיותר.... אם אני יעשה פוגו אני לא אצא מיזה חיה..אני עדינה מידי

giant G

New member
חחחחחח

בגלל זה רוב האנשים שמשתתפים בפוגו הם גברים... P: חחחחח פוגו זה שולט!!!

לינקנית

New member
מה זה בכלל?=]איזה יפהההה

התמונהההההההההההההההההההההההההההההההההה אבל הוא הוסיף לזה....איזה יופי איזה יופי=] אמ...אה ובקשר לשאלה..מה זה פוגו?.........

למעלה