אוקיי, שאלה....

michaloola5

New member
אוקיי, שאלה....

מה בדיוק קורה ביום הראשון? כן, אני יודעת שזו שאלה קצת תמוהה אבל בתור מישהי שלא דרכה אף פעם באוניברסיטה אני מנסה להשיג איזשהוא מושג קלוש.... לאן בדיוק צריכים להגיע וכאלה.... תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חג שמייח! :)

פל קל

New member
מה קורה ביום הראשון?

הכל תלוי במערכת שלך. צריך להגיע לקורסים שנרשמת אליהם...

lentik

New member
ביום הראשון.. לומדים?

ממש הולכים כבר ללמוד? בלי שום.. לא יודעת... פעילות,הכרות,אנערף?

פל קל

New member
כן ../images/Emo140.gif

מגיעים כרגיל, אין פעילות אחרת... מפגשי הכרות לתלמידים חדשים התקיימו כבר ככל הידוע לי (מפגשים שבהם הסבירו על ההרשמה לקורסים וכו').

shay4442

New member
כלום, מסתכלים במערכת השעות מוצאים

את הכיתה שלך ונכנסים ללמוד

michaloola5

New member
../images/Emo98.gifוואללה.....

קטע, ממש ציפיתי ליום גדוש בהרצאות מכל מיני קודקודים שונים... מגניב ומוזר בו זמנית- ישר לעניינים, הא? טוב, תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

botxf

New member
האם כולכם מכירים את כל המקומות והבניניים?

כמה זמן לוקח עד שמכירים הכל? האם חודש לאחר הלימודים עדיין אגלה חלקים נסתרים ברחבי האוני?

shay4442

New member
זה לא עובד ככה

אני אישית גם מאבטח באוניברסיטה אז אני מכיר די טוב את האוניברסיטה ,אבל רוב הסטודנטים מסיימים את לימודי התואר ואחרי 3 שנים עדיין אין להם מושג(ולא שצריך להיות להם באמת שלא)איך נראה הצד השני של הקמפוס שבהם הם לא לומדים........ פגשתי סטודנטים שגם אחרי 5 שנים באוניברסיטה עדיין לא יודעים איפה זה בניין:ארגנטינה,נפתלי,מקסיקו,שרמן וכו. למשל מרבית הסטודנטים שלומדים במדעי הרוח לא מכירים מעבר לגילמן ולדשא הקרוב ואולי גם דן דויד בשביל לימודי השפות

למעלה