אוקיי, שאלה סוף סוף

עידו17

New member
אוקיי, שאלה סוף סוף

אנשים, מה קורה? הייתכן שהגענו לתחתית הבאר? הנה לכם חידה חדשה: מיהם כל קרובי המשפחה שהופיעו בסידרה, ואני מתכוון לקרובים של אחד מהארבעה.

subzero

New member
...

קרימר: אמא שלו(באבס) איליין: אבא שלה ג´ורג´: אסטל, פרנק, שלי (בת הדודה שביקרה את אמא שלו בבית חולים) ג´רי: מורטי, אמא שלו(שחכתי איך קוראים לה), uncle ליאו, סבתא שלו.

capsl0ck

New member
אני לא בטוח אבל

ננה, זאת עם הפוני... והבת דודה של ג´ורג´ שהוא יוצא כדי לעצבן את ההורים שלו... היה את אבא של איליין, שהיא מבריזה לארוחת ערב ומשאירה את ג´רי וג´ורג´ לאכול איתו. זה מה שאני זוכר כרגע

עידו17

New member
רעננו את זכרוני...

מתי בדיוק רואים את אבא של איליין? אני זוכר שדיברו עליו, אבל לא שראו אותו. האיש שאיליין תקעה איתו את ג´רי וג´ורג´ היה, כמדומני, פיטרמן, וזה היה בפרק עם הבוסקו, כשגם ג´רי הבריז ותקע את ג´ורג´ לבדו ללילה של כיף עם האדיוט והסבתא הגוססת שלו. לא?

מה שכתבת על פיטרמן מדויק

אבל גם אבא של איליין הופיע,ואם אתה לא זוכר את זה כנראה שפשוט לא ראית את הפרק-זה היה אחד הפרקים הראשונים,וגם שם איליין הבריזה להם.

עידו17

New member
הלו הלו, לא להעליב!!!

מה זאת אומרת כנראה שלא ראיתי את הפרק? אין מצב. פשוט ביקשתי שיזכירו לי.

טוב לא התכונתי להעליב../images/Emo52.gif

לי,למשל,חסרים 6 פרקים שלא ראיתי
בכל מקרה,נזכרת?

עידו17

New member
הכל בידידות ../images/Emo8.gif

אבל דווקא כן נזכרתי... אבא של איליין היה הכעוס ההוא שהפחיד את ג´ורג´ וג´רי בתיאורים על החבר שלו שהוויטאנמים ´BLEW HIS HEAD ALL OVER THE PACIFIC´, נכון?

subzero

New member
בת דודה של איליין

לא זוכר איך קוראים לה, זאת עם המפיות של grandma mema

עוד אחד שאני לא זוכר את שמו המדויק

משהו לוין, בפרק the pony remark (שרואים אגב מלא קרובי משפחה של ג´רי שם). כדי להזכיר לכם, הדוד הזה רוצה שיקראו לו levine , מקווה שהבנתם את ההגייה

subzero

New member
זה לא הפרק הזה

arti levine זה בפרק השני, שג´רי חיכה למישהיא במשרד שלה ליד המעלית(סגמן בנט אופינהיים אנד טאף).

למעלה