אוקיי, שאלה כנה, אני נואשת.

opherk

New member
את בעצמך בחרת |הדגש|ילדה קטנה|סדגש|

בשם המשתמש שלך. תחשבי על זה... ועכשיו הקשיבי בבקשה: אנשים כאן מציעים לך עצות מ"מרומי שנותיהם", לא מתוך התנשאות והרגשת עליונות מפאת גילך הצעיר, אלא ממש מתוך ידע ונסיון והכרת מקרים של שתיה בקרב צעירים. באמת, לא מזלזלים בך ולא גוערים בך. אני אפילו ארחיב ואומר שאל לך לשתות לא בגלל ש".. בגילך, אני אפילו לא יצאתי למקומות שהיה בהם אלכוהול.." כפי שהתבטאה כאן החברה לפני, אלא פשוט כי זה הרסני, ממכר ופשוט האפיק הכי לא נכון (זדוני אפילו) שאליו בני נוער מכוונים את מרצם. ולומר "בגילי כבר הרבה שותים וכו'" זה תירוץ לא חזק במיוחד שמראה על מחשבה לא עמוקה במיוחד ואת נשמעת כמו אחת שכן יודעת לחשוב. אדרבא, כולם שותים? אני לא אשתה! אני לא אהיה בעדר! ולמרות מה שאת חושבת (אולי, אני רק משער) על להיות מקובלת וכו', דוקא עמידה נחושה על עקרון ולא להיות כמו כולם , מוערך הכי הרבה על ידי אותם כולם

"ילדה קטנה ואיש מפח" - ציטוט

משיר שאני אוהבת וזאת שורה אדירה, אני בכלל סוגדת לדורותי וכל זה. ואני אגיד לך מה שאני עומדת להעתיק לזאתי שמעל - אני לא שותה מלחץ חברתי. תתפלא, אני והאבסולוט [כן, פתחתי אותו] נמצאים לבד החל מאתמול. אני לא מאלה שמתגאים בדברים כאלה, להפך, אני מסתירה אותם. "כדי להיות מקובלת"... כמה שזה לא נכון עליי. אני בנאדם שקט ויש לי מוניטין של תמימה וכאלה לגמרי אבל

אני אסתכן ואוסיף...

רוב האנשים שבפורום כאן שותים בגלל שבאמת הם אוהבים אלכוהול, את הטעם, את הריח, את העובדות הקטנות והמידע שסביב המשקה ובכלל את החוויה הכוללת, הרוב כבר גיבשו טעם, יודעים מה הם אוהבים ותמיד פתוחים לדברים חדשים, לא מתלהבים משתיה, לא משתכרים כמו ילדים מפגרים (הם כבר מזמן עברו את השלב הזה...), לילדים קטנים בני 14,15,16 אין מושג מהחיים שלהם ברוב הדברים בטח שלא באלכוהול (וחבל שהם לא מודים בזה), אין להם שום סיבה לגעת בזה (לטעום קצת בירה/יין בארוחה משפחתית זה לא נחשב), זו לא דרך להתמודד עם לחצים (מי מנסה להתמודד ככה עם לחצים בעזרת אבסולוט הוא בדרל לשתיינות כבדה וזה לא כבוד). כדאי להקשיב לאופרק

למעלה