אוקיי, שאלה כנה, אני נואשת.

אוקיי, שאלה כנה, אני נואשת.

האם אני היחידה שלא מצליחה לפתוח בקבוק של אבסולוט?@!?!?!!?!? עצבים אני שעה עם זה, מה לא עשיתי, מגבות, דפיקות בפקק, לחיצות פנימה, דפיקות בשולחן [?!] איך פותחים תוודקה הזאת?!?!?!?!?!?! תודה לעונים

Mr MAG

New member
חח, בשביל מה יש גברים ?

תביאי איזה אחד שיפתח לך את הבקבוק
ואממ... זה נפתח רגיל. פתחתי כבר עשרות בקבוקים כאלה ולא עשה לי בעיות =|

MidNight Flame

New member
איזה יופי, כל החטיבה הגיעה! גלאי...

14-16 בפורום יין ואלכוהול?! גוועלד! קישטא! ובנימה יותר רצינית - זה לא זמנכם להיות פה, אפילו אני שנכנסתי לפה בגיל 17 הייתי גבולי.

amircn1

New member
מסכים איתך !

לילדים (כן, ילדים!!!) בגילאים האלו זה בהחלט לא הזמן המתאים להיות במקום הזה...

Mr MAG

New member
אם ככה זה, אז אין בעיה

לא תראו אותי פה עוד. להתראות.

MidNight Flame

New member
אסור לברוח לעולם האלכוהול!

זו אחת הבריחות הכי מסוכנות שיש! אנשים בפורום הזה (רובינו) שותים למטרות הנאה ולכן שותים איכות ובמינונים שפויים, שתיית וודקה למטרת וודקה היא פסולה בעיני.

amircn1

New member
אני אסביר לך מה את עושה...

את מחזירה את הבקבוק בזהירות לארון של אבאל'ה וזהו !!! מצטער, אבל ילדה בגילך לא צריכה לשתות.

night mistress

New member
חמודה..

ולא שאני באה לזלזל או משהו אבל בגילך, וכן, אני אומרת בגילך, אני אפילו לא יצאתי למקומות שהיה בהם אלכוהול..ואם יצאתי אז ידעתי יפה מאוד שזה לא משהו שעושים מתוך לחץ חברתי ושזה משהו שעושים מתוך בגרות והחלטה מלאה..ולרדת על בקבוק אבסלוט עם עוד ילד בגילך זה לא החלטה נבונה.. אז כן, אני מבקשת ממך, אל תעשי את זה לעצמך, את רוצה להתודע לעולם האלכוהול, תשתדלי שזה יהיה וירטואלי, לא מוחשי, כי זה באמת פוגע..ואולי לא פיזית, אבל מה שתעשי כשתהיי שיכורה עלול לפגוע בך נפשית. תעשי את ההחלטה שלך, מקווה שהיא תהיה נבונה.

../images/Emo26.gif

אני לא שותה מלחץ חברתי. תתפלאי, אני והאבסולוט [כן, פתחתי אותו] נמצאים לבד החל מאתמול. אני לא מאלה שמתגאים בדברים כאלה, להפך, אני מסתירה אותם. "כדי להיות מקובלת"... כמה שזה לא נכון עליי. אני בנאדם שקט ויש לי מוניטין של תמימה וכאלה לגמרי אבל - ותודה, אני יודעת שאתם לטובתי וכל זה. אבל לא יודעת - זה מסוג הדברים שלא משפיעים עליי אבל זה לא שאני שותה בהגזמה, איזה, אולי כוסית וגם זה בקושי [לפחות בימים האלה.] רק פעם אחת בחיי שתיתי ממש, עד כדי שיכרון זה בסדר... אני לא מגזימה בכלל. ושוב, תודה אבל

למעלה