החתימה הזו מאוד ישנה, כן...
D D Elfithh New member 11/5/04 #22 חח מאיפה רואים ת'רקע במחשב שלי?!? ודווקא זה היה דיון נורא חמוד!!! בלאט עליכם שנייה נאי אשים ת'תמונת רקע
חח מאיפה רואים ת'רקע במחשב שלי?!? ודווקא זה היה דיון נורא חמוד!!! בלאט עליכם שנייה נאי אשים ת'תמונת רקע
M midnight dragon New member 11/5/04 #24 איזה תמונה מגניבה..../images/Emo15.gif אני אשמור על המחשב שלי^^ חיחי
D D Elfithh New member 12/5/04 #26 חחחחחחחח תודה אני אשים עוד משו אני יכולה לשים עוד ערימה תכלס יש לי טונות ציורים של לואיס רויו אם מישו מכיר (צייר בנזונה. ומי שלא מכיר שיעשה חיפוש על תמונות שלו או משו!!!!!!!!!!!!!)
חחחחחחחח תודה אני אשים עוד משו אני יכולה לשים עוד ערימה תכלס יש לי טונות ציורים של לואיס רויו אם מישו מכיר (צייר בנזונה. ומי שלא מכיר שיעשה חיפוש על תמונות שלו או משו!!!!!!!!!!!!!)
M midnight dragon New member 12/5/04 #27 גם ציור טוב,../images/Emo15.gif אבל הראשון יותר מגניב.. אני אעשה חיפוש על הצייר
E el kortito New member 12/5/04 #30 רק עוד קצצצצצצצצת והיינו מקבלים פה איזה פיטמה! אפשר את שם הצייר באנגלית??
S SNoochy BooChyS1 New member 12/5/04 #31 חרמניקו... תשתלט על עצמך... זאת אומנות סתאאאם... סליחה, אל תתייחסו, משעמם לי...בגלל זה גם כל השורות החדשות.
חרמניקו... תשתלט על עצמך... זאת אומנות סתאאאם... סליחה, אל תתייחסו, משעמם לי...בגלל זה גם כל השורות החדשות.
D D Elfithh New member 12/5/04 #32 חחחחחחחחחחח לא הכל אלו ציורים שלו רק חלק luis royo הנה אני אשים תמונה שלו וואי יש עוד טונות אני עוד מסוגלת לעשות הצפות פה עם התמונות האלו בלאטטטטט
חחחחחחחחחחח לא הכל אלו ציורים שלו רק חלק luis royo הנה אני אשים תמונה שלו וואי יש עוד טונות אני עוד מסוגלת לעשות הצפות פה עם התמונות האלו בלאטטטטט
ס סרינה99 New member 13/5/04 #38 יש לבן אדם בעיה.... הסתכלתי בתמונות שלו בגוגל...בעעעעעע ושלי יותר יפה אני אעשה ממנה תמונה לחדר שלי
M midnight dragon New member 13/5/04 #40 שכולן ערומות..../images/Emo15.gif והתמונה ששמת קודם, מצטערת אבל זה נראה כאילו היא חירבנה על עצמה.. חחח
שכולן ערומות..../images/Emo15.gif והתמונה ששמת קודם, מצטערת אבל זה נראה כאילו היא חירבנה על עצמה.. חחח