אוקיי קרה דבר נורא!!!!!!

D Elfithh

New member
אוקיי קרה דבר נורא!!!!!!

סתם לא קרה כלום אבל פתאום לכבוד זה שהחלטתי להיות לבד היום בבית ולהתעמק עם איזה ספר (ואפילו ויתרתי על נגינה! שתבינו) נתקפתי ברגשות נוסטלגיה וכאלו אז מישו פה זוכר מלפני 394857293874987 שנה (שנה ומשו בערך?!) את דימה שרשם פה?? מקריית שמונה? הוא רשם בכינויים: דמיאן בן דארוק וגם thug4life ואני חושבת שבזמן שאני שיחקתי אז הוא היה השהם כי סייבר (מזה אני זוכרת אותך?!!!??) לא היה או לא רצה להיות השהם או הייתם חצי חצי או לאדעת מה!!!! אה ונזכרתי בכינוי הישן שלי טוב עזבו רק תענו לשאלה (לותיקי הפורום) :|

NJS

New member
אפשר לדעת

מה קרה? משום מה הפלאפון לא נותן לי להיכנס להודעה של עתליה

midnight dragon

New member
היא רק שואלת אם מישהו../images/Emo15.gif

זוכר מישהו שהיה בפורום לפני כשנה או משהו כזה העונה לשם דימה..

D Elfithh

New member
קודם כל אני בת

דבר שני, שרשרתי בסדר... כי עניתי לכולם מסייבר שענה אחרון.. דבר שלישי- שיהיה.. דבר רביעי, את יכולה לשאול.. אבל לא בטוח שאני אענה:)

תפוז מזדיין.

עניתי כבר מליון פעם, ארג. הסתכלתי על הכותרת שמדברת לנג'ס אז הנחתי שלא שרשרת נכון. מצטערת. על איזה דבר שלישי את מדברת שמצריך להגיד "שיהיה..?"

D Elfithh

New member
שטויות:)

והשיהיה היה על ה-תלמד לשרשר

La Gamba

New member
בטח שאני זוכר אותו

הוא היה מאוד פעיל בפרום שהקמתי ושנס

La Gamba

New member
בטח שאני זוכר אותו

הוא היה מאוד פעיל בפרום שהקמתי ושמו המלא "דימה שבלב" מדוע?

D Elfithh

New member
אוח אני יודעת!!

שמרתי איתו על קשר עד לפני כמה חודשים ואז הקשר פשוט נותק, נגנב הפלאפון, הכל מת... אז פשוט התעניינתי אם מישו שמר איתו על קשר מלבדי!

D Elfithh

New member
טוב במסגרת התקפי הנוסטלגיה!

אני שמה תמונה נראה אם תבינו שאלה ענקית! (של סייבר לפני יותר משנה חחח) זה משעשע ואי אפשר לעשות הקפצה כי זה כ"כ ישן:/ ואם תם לא מבינים אז אני פשוט אעתיק את זה וזהו בלאט

python 4

New member
איזה דיונים מוזרים היו לכם פעם

מזל שהגעתי ועכשיו כל הדיונים פה הם על רמה!

el kortito

New member
חחח

אגב סייבר כבר שנה לא שינית חתימה?! אה וכן ואת יכול להסביר לי מה הולך ברקע שלך המחשב שלך?!(והאם רק לי זה נראה כמו משהו מיני?!)

למעלה