אוקיי, מאוד לא ברור.

Fall Out Liel

New member
חח קראתי אבל את כתבת../images/Emo168.gif

שיש חסויות, לתת חסות ללהקה זה להפוך אותה למסחרית. וגם..אני לא חושבת שבגלל שהלהקה מצליחה שמים אותה יותר מדי וחורשים עליה, זה שאת חושבת שהשיר לא יפה לא אומר שאחרים חושבים כמוך..

mili2828

New member
טוב נכון הבנו... אפילו ההוכחה שיש להם בובות

בדמותם זו התמסחרות.... נו מה לעשות........ הכל ממוסחר היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש משו שלא?!!

noname20000000

New member
זה קצת קשה,

כי זה בפורומים עצמם. הם נורא מעצבנים, אי אפשר להעתיק קישורים >< אבל בכל אופן, באתר, למעלה יש message board. נכנסים לשם ואז יש אפשרות או להיכנס בתור משתמש רשום או בתור אורח, אז לוחצים login as a guest ואז למעלה יש שורת חיפוש. פשוט צריך לרשום שם true fucking love והרי התוצאות :) בכל מקרה, הנה ההודעה הראשונה שם: We will NEVER give up on you. It's a horrible feeling, being surrounded by so much negativity, but you have so much support you don't even realize. The latest blog has got us all thinking (ובכן, איזה בלוג? הבלוג האחרון באתר רק מספר שהם לא השקיעו ממש בקליפ ויצא קליפ יותר גדול ביולי. לא ראיתי שם משהו מאוד מעורר מחשבה). If we were to lose you, we would be lost ourselves. There is NO way we want to see you down. We love you and will never give up on you. Just a little reminder. Please don't give up on us either

l i o r 1 8 2

New member
מי שלא שמה לב...

למטה בהודעה רשום "just a reminder" בטח סתם איזה מעריץ שרצה להרשים את פיט או את הלהקה בגודל ההערצה שלו ולהזכיר להם שהם למעלה גם בזכות המעריצים שלהם ושעדיין יש מעריצים גדולים שלהם גם בזכות המוזיקה ולא רק בגלל מי שהם או שבאמת כמה מעריצים נלחצו מהקליפ אבל אני בכל זאת חושבת שהקליפ הזה כל כך מצחיק ויפה לא משנה כמה כסף השקיעו בו

DesertSky

New member
אוקיי..על מה אתם מדברים?

זה שמישהו רושם הודעה בפורום לא אומר שיש בעיות בלהקה מי שרשם את זה אם זה מעריצה או לא יודעת מי פשוט אומר/ת שהוא תומך בלהקה ואומר/ת שהם אף פעם לא יוותרו על הלהקה לא משנה מה התקשורת אומרת וכ'ו.. אני לא רואה איך זה מתקשר ל"בעיות" בלהקה..זה סתם מישהו שאמר אז דעתו ולא צריך לדאוג ולקחת את זה ממש ברצינות.

למעלה