אוקיי, מאוד לא ברור.

noname20000000

New member
אוקיי, מאוד לא ברור.

נכנסתי עכשיו לאתר, ראיתי את הקליפ, ואז נכנסתי לפורום באתר. משום מה יש פוסט עצום שכולם שם בוכים או משהו. "לא רוצים לאבד את פול אאוט בוי, מה הם עשו לנו כל השנים האלו", אפשר למצוא שם שירים וטקסטים שלמים מוקדשים ללהקה. הבנתי שזה קשור איכשהו לוידאו, ולאיזשהו בלוג שהם פירסמו, אבל דאמט, לא הצלחתי למצוא שום דבר לגבי זה. לא, הם לא מתפרקים למיטב ידיעתי, אבל משהו יש פה משהו לא ברור. אם מישהו יודע... אני אשמח לקבל הסבר.

AdiA12

New member
../images/Emo2.gif מוזר. אני לא יודעת על משהו מיוחד. ../images/Emo209.gif

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאמאלה../images/Emo2.gif

מה הכותרת של השרשור הזה?

Fall Out Liel

New member
אוי, שטויות../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

הם רק סיימו סיבוב הופעות,צילמו קליפ,מתכננים לצלם עוד קליפ, מתכננים לצאת לעוד סיבוב הופעות [ואולי אנחנו נהיה אחד מהיעדים] ומתכננים להוציא עוד שני אלבומים לפחות! אז להתפרק? לא נראה לי, אל תקחו את זה יותר מדי קשה

noname20000000

New member
גאדמט,

ציינתי בבירור שה ם ל א מ ת פ ר ק י ם ! פשוט קראתי מההודעות בפורום שהם אמרו משהו לגבי זה שהם מאוכזבים שהרבה מעריצים עזבו אותם אחרי ה"מהפך" שלהם או whatever (מה שאפשר גם לראות בקליפ החדש, למרות שזה בהומור). אני לא יודעת אם זה נאמר בהקשר ישיר לקליפ או שיש עוד משהו, וזאת בדיוק הסיבה ששאלתי. (אם אתן מעוניינות לבדוק אז תכניסו TRUE FUCKING LOVE. לחיפוש ב-message board באתר).

noname20000000

New member
דנה, בת,

מאוד לא חדשה. אני קוראת פה כבר חצי שנה, האמת, אבל טרחתי לכתוב פחות מ-10 הודעות XD

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif עאעאעא תהרגי אותי חחח

אז ברוכה השבה (?!?!) התצטרפי לפורום זה?? ואם קוראים ללך דנה.. למה הכינוי שלך זה נועם?
זה מתסכל חחח

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif הכינוי שלה זה לא נועם..

הכינוי שלה זה no name כלומר אין שם רק במחובר =]

Fall Out Liel

New member
אני חושבת שאני יודעת מה קרה><../images/Emo168.gif

הרבה זמן לא דיברתי איתם שם.. הם כתבו את זה כי היה במשך זמן מה קטע שהמעריצים אמרו שהם התמסחרו והשתנו ומעריצים רבים עוזבים אותם וכתבו על זה באתר [האמהאמאניאחתמאלהשכתבושהםהתמסחרו] וכנראה שהם פשוט רצו להראות שזה לא נכון ושאנשים משתנים ובלה בלה אז הם הוציאו את הוידאו ואז המעריצים רצו להראות שהם נשארים איתם למרות הכל ובלה בלה..

SNOOPY 3

New member
לא נראה לי.... *מנפצת מיתוסים*

המעריצים עדיין לא מרגישים כל כך בנוח עם זה, הם פשוט לא רוצים שפוב יעזבו (ה' יודע למה).... לא יודעת, אבל האמת, שגם לי מאוד מפריע הקטע הזה של ההתמסחרות, כי הם צריכים להבין שרוק זה רוק- זה הסוג מוזיקה היחיד שאם תתמסחרו- פחות יאהבו אתכם... זה לא כמו ראפ- שהמטרה היא להיות גנגסטר עם הכי הרבה כבוד וכסף, וזה לא פופ- שהמטרה היא להתמסחר ולהיות עם המידת חזה הכי גדולה, זה פאקינג רוק- ואני אגיד לכם משהו שאתם צריכות להבין: פוב הם להקה מצליחה. נקודה. הם לא צריכם את הכסף של החסויות (התמסחרות)... תבינו, להקות שהם לא מצליחות עדיין, ושלא ממנים להם קליפים מאוד גדולים ושלא משמיעים אותם כל כך הרבה צריכות את הכסף הזה של החסויות, פוב ממש לא צריכים את הכסף הזה, הם לא צריכים את זה משום שהכול ממומן להם, אולי אתם לא יודעים את זה, אבל להקות מצליחות כמו פוב או אוונאסנס, לא משנה איזה שיר הם יוציאו, הם יכנסו למצעד מייד ויושמעו בMTV ולא משנה אם השיר טוב או מאעפן. בטוח פעם נתקלתם בשיר של להקה שאתם אוהבים שהשיר לא טוב במיוחד, ועדיין חוגגים עליו בMTV ובמצעדים-ואמרתם לצמכם- "פאק, השיר הזה גרוע... למה הם משמיעים אותו כל כך הרבה???" אז זהו, שככה זה עובד, ולא משנה איזה שיר הם יוציאו, אם הלהקה מצליחה, הוא יכנס אוטומטים לMTV. וזה לא משהו חדש..... ופוב יכולים להוציא כמה קליפים שהם רוצים שקוראים לי לאהוב אותם למרות ההתמסחרות, אבל עדיין זה יפריע לי באיזשהו מקום. לא יודעת מה איתכם.

Fall Out Liel

New member
פוב התמסחרו ואפילו המעריצים באתר הרשמי../images/Emo168.gif

חושבים ככה. אם הם לא ממוסחרים למה הם מפרסמים מוצרים של חברות שונות ומגוונות? כגון: גי'פ,דאורדורנט,טלפון. זה נקרא התמסחרות.

למעלה