מה פתאום.... האקסית זאת נטאשה אתי היא אישתי הנוכחית חכה שאתי תקרא את מה שרשמת
N necky New member 10/7/04 #27 מה פתאום.... האקסית זאת נטאשה אתי היא אישתי הנוכחית חכה שאתי תקרא את מה שרשמת
L little bry New member 9/7/04 #15 חחחחחחחח ערפאאא ../images/Emo6.gif אם אתה רוצה בוא תוציא לי את כל 300 הוירוסים שיש לי במחשב, ושים לו במת שבכיף! חיחיחי וספירושששששש העיקר שאת בסדר בובה!! מואהה
חחחחחחחח ערפאאא ../images/Emo6.gif אם אתה רוצה בוא תוציא לי את כל 300 הוירוסים שיש לי במחשב, ושים לו במת שבכיף! חיחיחי וספירושששששש העיקר שאת בסדר בובה!! מואהה
N necky New member 9/7/04 #17 חחחחחחחחחחח הלוואי שיכולתי הייתי לוקח את הוירוסים שלך וגם את שלי ושם אצלו ואז הוא יכול להאיים עליהם במקום עלינו
חחחחחחחחחחח הלוואי שיכולתי הייתי לוקח את הוירוסים שלך וגם את שלי ושם אצלו ואז הוא יכול להאיים עליהם במקום עלינו
S sapir aloud555 New member 9/7/04 #18 הגשתי עליו תלונה והגיבו לי, כן, זה היה שקר אחד גדול, והם מטפלים בזה, ושוב אני מזכירה- לא להעביר סיסמאות!!! אוקיי, נדמה לי שזה יגמר בקרוב אז אין מה לדאוג.
הגשתי עליו תלונה והגיבו לי, כן, זה היה שקר אחד גדול, והם מטפלים בזה, ושוב אני מזכירה- לא להעביר סיסמאות!!! אוקיי, נדמה לי שזה יגמר בקרוב אז אין מה לדאוג.