אוקיי, ככה.

sapir aloud555

New member
אוקיי, ככה.

אתם זוכרים את ההודעה על המישהו הזה? שהרס את פורום המורדים ובגללו התבקשתם לשנות פרטים בכרטיסים אישיים? היום הוא התחזה למנהלת פורום המורדים וביקש ממישהי מפורום בלו [ז"א, היא גם במורדים] שתיתן לו את הסימסמא לכרטיס שלה כי הוא רוצה לעשות לה "סיסמת ברזל", אמרתי לה שזה אסור ולא נכון, ובסוף הלכתי לדבר איתו בעצמי ושאלתי מאיפה האו הוציא את השטות הזו לעזאזל, [כי לא הודיעו זאת לי, או לפורום מנהלים], הוא אמר לי שהוא מנהל פורום המורדים והראה לי מכתב של הנהלת הפורומים [שאני בטוחה שמזוייף] הוא אומר לי, איזה פורום את מנהלת, והתתחמקתי, כי אם הייתי אומרת לו אני בטוחה שהיה קורה פה משהו, אח"כ הוא ניסה להשיג את הכתוהת של פורום מנהלים, וכמובן לא נתנתי לו, הוא הבין שאי אפשר לשכנע אותי אז עזב אותי. אבל אתם- תיזהו, אל תקשיבו לדבר כזה, זה שטויות במיץ, אם קורה לכם דבר כזה, תגידו, שלחו לי מסר לשאלות שאלות וכד' אם משהו מציק לכם. טוב מקווה שזה יעבור כבר. שימו לתשומת ליבכם

aloudy

New member
תודה על האזהרה

מקווה שהוא לא יגיע אליי, ואם כן, תמיד יש חסימה. מקווה שלא אפול ברשתו, אבל אחרי האזהרה לא נראה לי
אני מציע לך לנעוץ גם את השרשור הזה.

sapir aloud555

New member
LOL ../images/Emo6.gif

הוא הראה לה מכתב מהנהלת הפורומים
ז"א ,מכתב מזוייף לדעתי...

necky

New member
בא לי ללמוד....

איך עושים ווירוס ואז שהוא יבוא אליי אני אשלח לו ווירוס לזבל הזה

aloudy

New member
../images/Emo45.gif הוא זבל

אני לא מבין מה זה עוזר לו כל הדברים הללו

ללמוד?!

WHAT THE HEEEELLLLLLLLLLLLL???????????!!!!! ללמוד???!!! טוב אני מתגעגעת לכמה אנשים מסויימים בביצפר שלי-ותו לא יותר!. מה ליז=אקסתך????????????!

aloudy

New member
הוא התכוון ללמוד לעשות ווירוס ../images/Emo3.gif

ולא ללמוד בבית ספר... והאקסית זאת אתי.

הנה אתה.........

פחחח יצאתי מוקדם מהאינטרנט והצלחתי לישון ב5....איזה חרא שמעתי את כל העורבים...............יא אללה אה..ולא קיבלתי שום מסר ממך.

aloudy

New member
שלחתי לך

לא יודע
אח שלי צריך את המחשב, אשלח לך אח"כ מסר.

למעלה