אוקיי...ככה

ashkeloni

New member
מסכים!!!

אתה באמת דביל
אבל יש בכלל עוד אנשים שרוצים להיות מנהל? לי יש הרבה זמן פנוי...

Evil Beast

New member
אני רוצה, וגם, לדעתי באמת צריך אם כ

בר, להוסיף באמת איזהשהו נושא+.. נארוטו או יוגי, יעשו את ההבדל.

ashkeloni

New member
את האמת...

אם נוסיף לשם של הפורום עוד נושא זה רק ימשוך עוד מטומטמים שיציפו... פשוט צריך להחליף את שם הפורום ל-DBZ

roychu

New member
יוגי בחיים לא, נארוטו יכול להיות.

מי בדיוק מכיר את נארוטו שהוא מספיק קטן/אידיוט בשביל להציף?

ashkeloni

New member
שאלה...וסליחה על הבורות...

1.מה זה לעזאזל נארוטו? 2.על מה מסופר שם? 3.באיזה סגנון? 4.איפה אני יכול למצוא רשימת פרקים? 5.כדי לי להוריד?

Goggle Girl

New member
תשובות

1) סדרת אנימה גדולה מהחיים 2) אם אני אגיד, אני בטח אהרוס כי אני חרא בלספר על סדרות. פשוט תוריד את הפרק הראשון ותיראה. 3) סגנון דרגון בול זי, רק אנימציה טובה יותר ויש טיפה יותר עומק לסיפור, לפחות לפי דעתי. 4) רשימת פרקים, אם... לא יודעת, אבל זה עדיין רץ. 5) בהחלט.

טוב. אז דעתי על הרעיון

רעיון הסגירה באמת לא יזיק לפורום הזה, אמנם זה נגד העקרונות של תפוז לגרום למציפנים להסתלק מכאן, כי זה פורום וזכותו של כל אחד להשתתף בו כל עוד הוא לא עובר על הכללים. אבל צריך מנהל נוסף, תמיד לפחות אחד שיהיה אחראי על מה שקורה כאן. אז בואו נגיד ככה: סגירה לשבועיים ואז מנהל נוסף שייבחר עכשיו. אני מציע את עצמי לנהל

roychu

New member
ממ.. אוקיי, ככה

החלטתי, אבל אני לא יכול ליצור סקר. אני מחר אדבר עם ההנהלה, הפורום ייסגר לשבוע. הוא יחזור בשם Dbz, עם מנהל נוסף. עכשיו, כל מי שרוצה להכנס לסקר בחירה למנהל, שישים
בכותרת

ashkeloni

New member
../images/Emo42.gifטוב...

אבל אם סוגרים את הפורום לשבוע אז צריך לשים הודעה שהוא חוזר בעוד שבוע....

ashkeloni

New member
אהה......

אני חושב שיהיה יותר מתאים לקרוא לפורום DB-Z-GT... אבל לא חייבים לקרוא לו ככה... גם DBZ יהיה בסדר גמור...

Evil Beast

New member
אז בעצם ממחר הפורום סגור?

ואני חוזר על המועמדים(חחחח). אשקלוני נבו אני ומי שרוצה שיגיד.

למעלה