אוקיי...ככה

roychu

New member
אוקיי...ככה

אחרי שהתברר שבאמת אין לי זמן להכנס לאינטרנט, ועם כבר, אז לא לפורומים. חשבתי על רעיון. אני יודע שזה יישמע דבילי, אבל זה הכי טוב שאפשר, לסגור את הפורום לגמרי לתקופה קצרה, חודש. ואז לחזור עם פורום רענן, בלי מציפנים, כי הם יטופלו מיד, ובלי כל מני מטרדים אחרים. עד אז אני רמצא מנהל נוסף שייכנס, כנראה במקום שלומי שנעלם. אז מה דעתכם? תוסיפו
או
בכותרת, ותנמקו

Light woman

New member
../images/Emo31.gifסליחה? אתה שומע מה אתה אומר?

אתה רוצה לסגור לנו את הפורום רק כי לך אין זמן? זו מחשבה אגואיסטית ביותר. אם אין לך זמן, למה שלא נמנה מנהל חדש, שכן יש לו זמן? אני באמת לא מאשימה אותך שאין לך זמן כי אתה צריך להתכונן וכל זה, אבל אין שום סיבה שנסגור את הפורום רק כי המנהל שלנו לומד- ועוד לחודש! אולי נעשה הצבעה למנהל חדש, שיש לו זמן ויוכל להכנס מדי יום ביומו ולחסום מציפנים ולמחוק הודעות. מה דעתך על זה?

roychu

New member
מה שאני אומר,

הוא שבעצם לסגור את הפורום, לתת למציפנים להרגע, ולהיעלם. לחזור עם שם חדש, DBZ, שלא ימשוך מלא מציפנים מערוץ הילדים. מבינה? העניין הוא שהכל כבר יצא משליטה, אז זה לא משנה כמה מה\נהלים חדשים יהיהו. אני רוצה לקרר את הפורום, אפילו פחות מחודש, שבועיים נגיד, ואז להתחיל מחדש, כמו שהיה פעם, אפילו יותר טוב, וליצור בית מאושר וחם לאוהבי דיביזי אמיתיים, מה את אומרת?

שחור7

New member
מסכים על ליט וומן אנחנו צרכים למנות

מנהל חדש. ומה בגלל המציפנים אנחנו נכנעים?

roychu

New member
אני לא חושב שזה כניעה, זה פשוט

מצב בלתי-אפשרי. אני חושב, שסגירת הפורום לשבועיים, יכולה רק לתרום. ובכלל, קירור המצב ופתיחה תחת שם חדש, עם מנהל נוסף, זה הרעיון הטוב ביותר כרגע.

Evil Beast

New member
אתה אשכרה.... לא יודע מה!

אתה ממש לא יודע מה! לייט צודקת מה זה האגואיזם הזה?? אל תגיד לי שזה בגלל המציפנים, אנחנו יודעים שזה בגלל שאתה לא יכול, אולי יש בזה צד מתחשב, שבזמןש אתה לא פה, אז המציפנים ישתוללו אבל לא! כדאי שתמנה מנהל חדש רענן עם מלא זמן פנוי! אדם בוגר נפשית, צעיר יחסית, שיש לו מספיק זמן פנוי. ומה אתה חושב? שאם תסגור ותפתח מחדש מציפנים לא יגיעו? ברור שיגיעו! הם מגיעים לכל מקום! וזה לא קשור לערוץ הילדים, כי הם סתם מציפנים מטומטמים שבאים סתם, לא תמיד מע"י!

saiyanit

New member
מזה מזה מזה????!!!

אוווו לא!! אתה חושב שהמציפנים לא יחזרו אחרי חודש לראות מה חדש?! לאאאאא לא סוגרים!! הצעה גרועה בהחלט רויצ'ו

ב י ס ל י

New member
../images/Emo31.gif לדעתי צריך

בסך הכל משהו עם נושא מעניין לדיבור, ואז יהיה שרשור גדול ועוד נושא ועוד כמה נושאים... ואז יהיה יותר מעניין

Shinobi

New member
../images/Emo31.gif לדעתי זה לא יעזור הפורום ישאר

אותו דבר

Shazamit

New member
../images/Emo31.gif לא כדאי לסגור את הפורום

חבל לסגור למי שכותב כאן את הפורום בגלל שאין למנהל זמן. עוד מנהל זה רעיון יותר טוב, כפי שכבר הציעו... אני כבר לא נמצאת כאן הרבה בגלל הבגרויות...
ולא משנה לי במי תבחרו.
(History is BAD...!)

frodo1

New member
אם כבר לסגור את הפורום לכמה זמן

אז לשבוע לפחות. ואם לא, אז אני מציע שנמנה מנהל חדש, ואחד שיודע לנהל, שיהיה רציני ויחסום מציפנים וטמבלים מפורום המורדים! מה אתם אומרים?

Goggle Girl

New member
לי לא ממש משנה

כי גם ככה אני לא נכנסת לכאן X_X אבל אם סוגרים, אני אומרת חוזרים כפורום DBZ ונארוטו :X זה גם יעזור להרחיק מציפנים מערוץ הילדים שלא ידעו מה זה. אז... תכליל אותי כתומכת בסגירה. אבל... לא ליותר מדי זמן *הולכת ללקט תמונות למתי שהפורום יחזור... ואז... צריך שוב שרשורים אורכים ומלאי תמונות זימה של טראנקס*

Brolly

New member
אמממ...../images/Emo45.gif

לדעתי צריך באמת לשנות את השם של הפורום כדי לא למשוך לפה ילדים מהמורדים ומציפנים אבל אם לעשות את זה אז לסגור את הפורום רק לשבוע ככה לא יותר מדי ואם כבר פורום נארוטו אז פורום חדש... ^___^

Goggle Girl

New member
הם לא יעשו פורום חדש לזה ;;

כי: א) יש פורום לאנימה ומגנה. ב) למה אז לא הכלילו את דרגון בול זי ודיג'ימון ופוקימון וכאלה שמה? כי הן הגיעו לארץ. נארוטו לא. אבל אם נעשה לדרגון בול זי בתוספת לנארוטו, יש סיכוי

Evil Beast

New member
וגם בגלל שזה לא מוכר כל כך בארץ,

ולא משודר בארץ.. וגם "לא כל כך רלוונטי"(כמו שאמרו לי על פורום יוגיהו) אז כדאי להוסיף.

Goggle Girl

New member
ברור!

שלא. ואני תומכת במנהלים העכשווים... כמה לא נוכחים שהם יהיו

ashkeloni

New member
טוב...../images/Emo31.gif

לאחר הרבה מחשבה הגעתי להחלטה... אני מתנדב לנהל את הפורום!!! אבל אנחנו באמת צריכים לחזור בשם חדש שהוא DBZ... זה שלך אין זמן להיכנס לפורום לא אומר שצריכים לסגור אותו... באמת...ככה אתה פותר דברים? לסגור את הפורום כי לך אין זמן... טוב אז....אני לא אהיה מנהל אם לא תרצו אז תכתבו תגובה ותאמרו אם אתם רוצים שאני אנהל את הפורום... אם ירצו אני אפנה לתפוז ואבקש...

למעלה