אוקיי חברים יקרים

אמפי

New member
דרך התנהלות הפורום...

תפקידו של מנהל הפורום להרגיע אנשים ש"חונקים"את הפורום במילים , מילים ובודאי שהוא צריך להרגיע כאלה שמביאים לפורום חומר מפורומים מקבילים באתרים אחרים.......

שתי שאלות

1. האם תוכל/י להוסיף כמה פרטים על עצמך בכרטיס האישי ב
- פשוט שנדע מי את/ה? (כדי להגיע לכרטיס האישי של אחד הכותבים בפורום, הקלק על שמו של כותב-הודעה) 2. אם החומר המובא מפורום אחר, או מאמר המצוטט מעיתון כלשהו, מקדמים את הדיון כאן - מה רע לפרסם את החומר כאן?

זאב ודוד, אני לא מצליחה להבין:

האם אחד מכם מוכן לנהל את הפורום? או שניכם מוכנים? או שאתם מוכנים אבל רק ביחד? או שצריך לעשות בחירות? מה קורה?

../images/Emo18.gifשאלות ישירות?!?1../images/Emo5.gif

מצב מסוכן... אם לא יהיו לוקחים, אוכל לנהל את הפורום - אבל אני מעדיף שתהיה הסכמה, פחות-או-יותר, לגבי הכללים שליהם אעשה זאת. אני לא "נעול" על כללי סייברקוון דוקא - אבל צריכים להיות כללים ברורים כלשהם. אני מסכים עם דלית, שהם אמורים להיות "רוח הפורום", אבל לרוח הזאת צריכות להיות שינים. הסיבה שאני לא קם ואומר "יאללה, אני אנהל את הפורום" היא כפולה: 1. בזמן הקרוב אהיה עסוק מאוד בעבודה ובמילואים, ולא אוכל להקדיש לפורום את הזמן הראוי לו; 2. אני זוכר שזאב עשה עבודה מעולה ב-IOL ז"ל, בהפעלת כלים כמו הבאת מאמרים וקישורים (למרות שהוא סירב למחוק הודעות כפולות...). לסיכום, נראה לי עדיף שזאב יעשה זאת. אם הוא יכול ומעונין? זאב? דרך-אגב, אולי מישהו אחר מעונין? אולי קבוצה?

Zeev Foux

New member
תשובות ישירות

הרי הודעתי כי לא אחליף את צור ! חוצמזה - לא צריך לעשות מזה סיפור גדול. דוד, צור ואפילו אני נמשיך לפקוד את הפורום בכל מקרה.

Its a dirty job but

חשבתי שזה מובן מאליו שתמשיכו לפקוד את הפורום בכל מקרה? אבל באמת צריך מנהל. לא נראה לך שהגיע הזמן שמישהו יחליף את הקישור ל"אימון הפורום 2" בראש העמוד?? אגב, זאב, אמרת שיש לך קשר עם אולם בי"ס שאפשר לקיים בו אימון פורום??

WhiteBear

New member
מסכים. מחזק. מברר. ומקשר.

אני מסכים עם מיתר. מחזק: צריך מנהל פורום. המטרה של מנהל היא לא להיות הפורום אלא לנהל אותו. לתמוך ביכולות שאין לשאר המשתמשים. קרי: קישורים למעלה, מאמרים וכו´. (וגם מחיקת הודעות כפולות! פשוט שאנשים יבקשו כשהם רוצים שהן ימחקו.) צנזורה היא נושא עדין. אבל הפורום מנהל את הצד הזה בעצמו. מי שטוב לו נשאר. מברר: האם אפשר שיהיו כמה מנהלים. אם כן - אז למה לא? מקשר - פורום דרך הלוחמים של בן הוא דוגמא מעולה לרעיונות קיום פורום. שווה ביקור.

הלכה ומעשה - תשובה לברור

טכנית אי אפשר שיהיה יותר ממנהל אחד לפורום, לפחות ממה שהבנתי מפורום מד"ב. איך שהן פותרות את זה שם, זה שיש חשבון אחד של "מנהל" שלשתי המנהלות יש גישה אליו, וחוץ מזה יש לכל אחת מהן חשבון "כאחד האדם" בו הן משתמשות להבעת דעות והשלטת טרור על המשתתפים (זה בצחוק. הן עושות עבודה נהדרת). אבל דוד מאד צודק שבשביל לנהל פורום ביחד צריך הסכמה על עקרונות.

Zeev Foux

New member
למיתר נדיר - ../images/Emo32.gif בי"ס בירושלים

כן, יש לי קשרים בבית ספר בבקעה עם אולם נהדר למה? את מרימה איזה אירוע?

לא, לא. אני מחפשת מוסד שיאשפז

אותי, רצוי במקום עם מזרונים רכים וקירות מרופדים
אני מנסה לעזור לדוב לבן להרים את אימון פורום 3. התברר שאי אפשר אצלנו. כך שזה בכלל לא |off|

למעלה