אוקיי זוכרים

ליליוש

New member
אוקיי זוכרים ../images/Emo35.gif

לפני כמה ימים כתבתי פה שאני מחפשת הצעות איך להתחיל שיחה עם ילד שאני איתו בקשר בעיניים. אוקי אז קבלתי הרבה הצעות כמה להכניס לי פתק לתיק ולשלוח חברה. אבל אתמול כשבאתי לבית ספר חברה שלי רצה אלי ואמרה לי שיש לה את המספר שלו.(כל כך רציתי להגיע כבר הביתה ולהתקשר עליו)הגעתי הבית ובערך בשעה 4 וחצי התקשרתי אליו,בקשתי אותו הוא ענה ונתקתי ככה 3 פעמים לא היה לי את האומץ לדבר איתו לא היה לי על מה. בשעה 6 וחצי חברה באה אלי ונתתי לה להתקשר והיא אמרה לו "** אני אוהבת אותך" ונתקה לו. היום בבית ספר שראינו אחד את השני הסתכלתי לו בעיניים והתחלתי לצחוק הוא לבד הבין שזאת שהתקשרה אתמול היתה אני. המשכנו להסתכל אחד על השני בעינים ואנחנו נמשיך ככה עוד הרבה זמן. (לפי מה שנראה לי) יש לי אומץ להתקשר אליו ולדבר איתו כי זה אני והוא בלי 7 חברים שמסתכלים אין לי מה להגיד לו. מה אני יגיד לו "היי ** זאת אני מבתי הספר...." לי אישית זה נשמע קצת מפדח. אני מאוד ישמח עם תעזרו לי מה אני צריכה להגיד לו ? (אל תשכחו אנחנו מדברים בטלפון). בתודה מראש לכל מי שיעזור לי

יש לי רעיון

במקום להתקשר- הי אני מכיתה ** בבית ספר שלך- שיער חום עיניים ירוקות 1.65 או שטויות כאלה- בבית ספר תגידי לו הי מה המצב? איפלו אם חברים שלו בסביבה. ככה יומיים או משהו. תתקשרי אליו ותגידי לו שאת זאת שמדברת איתו ותדברו וזהו!!!!!

ליליוש

New member
אין לי אומץ....

וזה מה שדפוק אותי מללכת ולדבר איתו יש מלא רעיונות והן ממש טובות אבל הבעיה שלי היא שאין לי אומץ ללכת לדבר איתו.

ליליוש

New member
אני לא יודעת איך.....

אבל היום שיכנעו אותי לכתוב לו מכתב. ואני נותנת את המכתב לחברה שתתן לו ואולי הוא יחזור עם תשובה בכתב או משהו דומה. אתם חושבים שעשיתי נכון כי אני ממש חוששת.

I am a freak

New member
"אין הביישן למד"

המשפט הזה לא קשור אבל המצאתי משפט דומה, לנושא שלך.... "אין הביישן מתחיל שיחות- ומפסיד" [טוב, אין לי כישרון כמוכם, מה אני אעשה?!?!] אם את כל כך מתביישת (שאני לא מבין על מה...) תשלחי לו מכתב (כמו שרשמת). אבל אני יכול להגיד לך משהו אישי- אם היית נדלקת עליי- אפשרות סבירה
, הייתי מעריך יותר שתדברי איתי פנים מול פנים מאשר שתשלחי לי מכתב, זה מצביע על האישיות שלך.... תחשבי על זה, אני בטוח שתגיעי למסקנה שעדיף שתדברי איתו... אין לך מה להפסיד......

ליליוש

New member
אתה צודק....

שמתי
שאני תמיד מצדיקה אותך (ואני ימשיך). כל להגיד לכי תדברי איתו לי זה מאוד קשה אני ילדה מאוד בישנית, אבל אני יודעת שאם הוא היה לבד היתי הולכת ומדברת איתו אבל הוא תמיד נמצא עם החברים שלו, ואם אני יגש לדבר איתו אני יתחיל לדבר שטיות "אני יעשה מעצמי צחוק" ואני מאוד מפחדת מזה,זה שאני כותבת לו מכתב זה לא כמו שאני ילך וידבר איתו אבל ליד החברים שלו הוא "ירים את האף" וסתם יתנהג עלי כמובן מאליו. שלחתי לו את המכתב היום נראה מה יקרה מקווה שיהיה טוב.... בהצלחה לעצמי.....

GirlFriend

New member
אני תומכת בפריק ../images/Emo9.gif

כמה שזה קשה, את צריכה לדבר איתו... אל תתחילי ישר בהיי אני אוהבת אותך... סתם לכי את וחברות שלך ותדברו איתו ועם חברים שלו... לאט לאט תתדברי איתו גם לבד... שיהיה לך המון המון

ליליוש

New member
יווווווווווווווו אני מאושרת כל כך..

דבר ראשון אני לא מאמינה על עצמי שהיה לי את האומץ לשלוח לו מכתב. אז הוא כן קיבל את המכתב והיום הוא שלח ידידה שלו לדבר איתי, והיא אמרה לי שביום ראשון הוא יחזיר לי מכתב.

I am a freak

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

*שמח בשבילך* עכשיו תראי, אם את יודעת שהוא יחזיר לך תשובה, ושהוא מתייחס אלייך, הוא אפילו שלח ידידה שלו בשביל לדבר איתך (תראי איזו השקעה מצידו
).... כל זה בשבילך... אז אני מציע לך, אחריי שאת יודעת שהוא לא ירים ת´אף שלו, לכי לדבר איתו, עוד לפני המכתב... תראי שזה רק יעזור.... *מבטיח* בקשר לזה שאת מצדיקה אותי *טופח לעצמי על השכם
*- אני שמח שהדיעות שלי הן גם הדיעות שלך, משמח לדעת שאני לא היחדי בעל דיעות שונות... (אחרים היו אורמים לשלוח את המכתב...) שבת שלום ולילה טוב,

ליליוש

New member
אמא´לה זה מחר.......

מחר אני יקבל ממנו מכתב תשובה למכתב ששלחתי לו.... אמא´לה

I am a freak

New member
היום יום ראשון... היום יום ראשון...

מחר שני, מחר שני, מחר... יום שני... ועכשיו לקצת רצינות *ממש קשה..*- מה קורה? רוצה לשתף אותנו? במיוחד אותי....(!!!)

למעלה