אוקיי ולעיקר,,,,,

אתה מדבר

כל כך הרבה על אלוהים ועל ספרי הקודש (שאוי ואבוי אם מישהו יעשה משהו שנוגד אותם! חס ושלום! טפו טפו טפו מלח-מים מלח-מים מלח-מים!!), אז אני מבין שאתה מאמין באלוהים. אני חושב שמי שכתב את התנ"ך סתם הגזים בתיאורים שלו. אני מאמין באימרה: "An it harm none, do what thou wilt" שאם חקרת - אתה בטח יודע מה זה אומר! ואלוהים כן אומר לך מה לעשות - אל תגנוב, אל תרצח, אל תעשה בלה ואל תעשה בלה בלה... אני לא אוהב שאומרים לי מה לעשות! אני חי את החיים שלי לפי מה שנראה לי נכון ולפי מה שמוכיח את עצמו. אם אני רוצה ללכת ולרצוח אנשים - אני אעשה את זה (אבל אני נגד לפגוע באנשים ולכן לא אעשה זאת אף פעם), אם אני רוצה לגנוב משהו - אני אגנוב אותו ומי אתה שתגיד לי מה לעשות? אתה כלום. אני לא מכיר אותך. בשבילי זאת אמונה וכישופים הם הטקסים שבונים את הביטחון בה. כמו שאתה חוגג את חג הפסח - אני חוגג ירח מלא. בפיסיקה יש הוכחה לקיומם של יקומים מקבילים שמוכיחה שהקרנה אסטרלית למשל - היא לא סתם "אגדה". אתה יכול לפקפק באמונה הזאת, ואתה יכול לא - אבל מי אתה שתבוא ותפיץ ברבים שאלה שטויות? אני לא מאמין שיש מ-י-ש-ה-ו מספיק חכם או נבון בכל העולם בשביל להגיד מה שטויות ומה לא. כאן, תוכל לשאול על הכישוף, לחקור עליו, לראות מה הוא כולל וממה הוא מורכב. תוכל לנתח את עצם המעשה פסיכולוגית, ותוכל לנסות אותו. אבל עשה לנו ולעצמך טובה - ותשמור את ההערות המסיונריות שלך לעצמך. אין לי בעיה עם יהדות בפרט ודתות בכלל - אבל מסיונרים - אני שונא, והם בטח שלא תורמים לנו לפורום הזה.

glock X

New member
חחחחחחחחחחח

את האימרה שלך " אם זה לא פוגע באף אחד תעשה מה שאתה רוצה " הבנתי, אלוהים אומר אל תרצח ואל תגנוב , כי החיים הוכיחו את עצמם באפקט הבומרנג אם תרצח ירצחו אותך אם תגנוב יגנבו לך ואם תעשה טוב יעשו לך טוב,ואם תעשה כישופים לאחרים יעשו לך גם , ומי כמוך יודע שאם כישוף חוזר בבומרנג הוא חזק פי 100, בקשר לאם אלוהים אמר את זה זה בספק כי אלוהים לא כותב ספרים ומפה אתה יכול להסיק שגם אני חושב שכתבי הקודש הם פרי דמיונו של איש ( מאוד חכם אגב שניתן ללמוד ממנו הרבה ) אתה מדבר איתי על הקרנה אסטראלית מה זה קשור לכישופים? אני בעצמי עושה מדיטציות וחוויתי הקרנות והטלות רבות , ואני לא מאמין באלוהים של הדתיים אם תרצה לי יש את האלוהים האישי שלי שנמצא אפילו בפריחתו של פרח , ובמעופה של ציפור ממקום למקום, אפילו באוויר ובדברים שלא רואים, אני לא מאמין בכישופים ולא רוצה להאמין גם וכמו שאתה לא אוהב שיגידו לך מה לעשות ושזכותך לחשוב ולעשות מה שבא לך אפילו גם לרצוח כי זה בא לך ( אתה בטח חושב שאתה חי לבד בעולם הזה ולא צריך להתחשב באיש ) אז גם אני יכול להגיד שכישופים זה שטויות ומי אתה שתזלזל בכך? בוא תוכיח את זה!!!!!! למה כשאומרים לכם להוכיח משהו שאתם מאמינים בו לאחרים אתה נכנסים לכונכיה ואומרים אנחנו לא צריכים להוכיח כלום, וכשמישהו בא אליכם לפתוח בקלפים או לא יודע מה תמורת סכום סימלי אתם דווקא מוכיחים לו בשמחה את כוחכם? אז כסף זה מה שגורם לכם להוכיח? טוב לכל אחד יש מחיר בעולם הזה.

Zipadidoda

New member
ומה אם האימרה

צדיק ורע לו רשע וטוב לו? תסביר את זה. בקשר לזה שהוכיחו שיש יקומים מקבילים אחרי הכל הוכיחו את זה תאורתית משהו כי זה חייב להיות ככה בלה בלה בלה... איך זה מוכיח שלנו יש מעין "רוח" ואנחנו יכולים לצאת עם התודעה שלנו אליהם אני לא יודע

תשמע...

אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי. אני חושב שאני לא צריך להתחשב באיש? להיפך! במי שאני לא מכיר - אני לא יכול להתחשב, אתה חייב להסכים איתי. העולם הזה הוא עולם חומרי לצערי ולצערם של רבים ולכן כסף פותח דלתות רבות בעולם. האנשים שאתה מדבר עליהם ("וכשמישהו בא אליכם לפתוח בקלפים או לא יודע מה תמורת סכום סימלי אתם דווקא מוכיחים לו בשמחה את כוחכם" - "אתם") הם לא "אני" או "אנחנו". אתה מדבר על (בדרך כלל) שרלטנים שמתפרנסים מצירופי מקרים ומאנשים מיואשים. אני לא צריך להוכיח את האמונה שלי לאיש! וברור שלא בשביל כסף! אני לא מבקש ממך להוכיח את האמונה שלך ואני מצפה ממך לא לרדת לרמה הזאת גם כן. ובעצם... אם אתה לא מאמין בכישופים... וגם לא תאמין לפי דבריך... מה לעזאזל אתה עושה פה מנסה שיוכיחו לך שהדבר אכן קיים אם אתה לא מתכוון אפילו לפתוח את עיניך ורצונך בכדי לקלוט את מה שמנסים להראות לך?!?! אנשים לא יראו לך או יוכיחו לך שום דבר בגלל שמהתחלה דבריך נשמעים כדבריו של אחד שלא מוכן לקבל דברים חדשים. מעצם התבטאותך בהודעה הראשונה שלך אנשים קיבלו ממך את הרושם שאתה אחד סגור ומסוגר! אין שום דבר רע בזה - אבל אל תבוא לכאן ותתחיל לדרוש שיסבירו לך מה שאינך מוכן לקבל! קישטה!%!@%

למעלה