אוקיי ולעיקר,,,,,

glock X

New member
אוקיי ולעיקר,,,,,

לפי דעתי אתם סתם אנשים שעובדים על אנשים אחרים בישביל קצת כסף , תרשו לי להגיד מה אני חושב על כל אותם מכשפים , להיעזר בכישוף בישביל להשיג בחורה ? או בחור? או עבודה? לא נשמע מוזר? אני מאמין בקיומו של כוח אדיר אבל מה פיסת נייר או שתי מילים לפני הזריחה או אחרי השקיעה יכולים לשנות מהלך חיים של מישהו או משהו במיוחד כשאותו בן אדם לא נכח בישביל לשמוע אותם אפילו? למה נעזרים בכישופים ולמה זה טוב אבקש תשובתכם? דוד שלי התעסק בדברים האלה ( ואני מאוד מתפתה להגיד -השטויות האלה איתכם הסליחה) ונדפק לו הראש, הוא התחיל לראות שדים ורוחות מסתובבים סביבו בלילה מכאב שיניים פשוט הוא התחיל לחשוב ששד נכנס לו לגוף הוא חי עם זה כבר מעל ל-20 שנה , מתי תפסיקו לשחק את אלוהים? מתי תבינו שאין לכם שום יד בגורל? מתי תבינו שמי שמנסה לשנות מהלך חיים ועוד בדבר שהוא אסור בתכלית האיסור בכל ספרי הקודש בסוף יקבל על הראש שלו מקל שיעורר אותו וזה יהיה חזק מאוד, אני לא נגדכם אני בטוח שאתם אנשים זהב שרוצים לעזור אבל תעזרו במשהו ממשי ומוחשי , איך בחורה ששמה דם מהמחזור שלה לבחור בקפה בישביל שיתהתאהב בה? חושבת שהוא באמת יתאהב בה? אם אני אדע שעשו לי את זה אני מסוגל לרצוח , איך למלמל שורה מספר זה או אחר עוזרת למצוא גנב ? איך לישון כשמתחת לכרית יש ציפורן ועלה חסה עוזרת לזוגיות? אל תבינו לא נכון אני איש מלא אמונה אבל לא בדברים שאני יודע שהם נבעו מרצון האדם לשנות מהלכי חיים ולהדמות לאלוהים, עם כל זה אני זורק כפפה למישהו מפה שיוכיח לי אחרת עם כל האטימות שלי אני מסוגל להישאר עם אופק רחב .

פופית

New member
ושוב אותו הסיפור...

אויי באמת תעשה לי טובה... לפי הדוגמאות שנתת רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר אז לפני שאני אפילו יתווכח איתך לך תקרא קצת חומר בנושא, יש מאמרים וקישורים של הפורום. רק בשביל שתבין על מה אתה מדבר....

adam_a

New member
שלום לך

אני מקווה מאוד שבניגוד ממה שאנשים אחרים שהגיבו להודעה שלך, שלא ימחקו לך את ההודעה מכיוון שגם אנחנו וגם אתה יכולים ללמוד ממנה. הבאת כאן את דעתך, כל הכבוד! זה תמיד טוב ומרענן לשמוע דעות של אחרים, ספקנים, ושל אנשים שרוצים לדעת יותר. ובכן ידידי, מאגיה היא תחום נרחב וגדול אשר יכול להכיל עולם ומלואו. לא כל המאגיה מתעסקה ב"כשפים" אשר נועדו לתוצאות אנוכיות אלא ההפך הוא הנכון, חלק נכבד ביותר במאגיה מתעסת דווקא בעזרה לאחרים ולסביבה. אך מכיוון שזהו לא החלק היחידי במאגיה אתייחס גם לטענותך. אני מצטער מאוד לשמוע על דודך, אך רוב האנשים אשר מתעסקים במאגיה הם בדר"כ אנשים עם נפש חזקה מאוד, אני לא מרמז ואילו אף לרגע שנפשו של דודך לא חזקה מספיק, אך יכול להיות שהוא לא פעל לפי כללים מסודרים והתוצאות הם להלן. זה מצחיק שאתה אומר "אסור בתכלית האיסור בספרי הקודש"- ידידי, אמונה היא דבר יחסי, ואם אני מאמין באלוהים, בפסל מעץ או באימא אדמה זה דבר אישי שלי ושום ספר לא יכול לבוא ולקבוע לי כיצד לחיות ומהם קווי היסוד שלי. לא התנ"ך, לא ספר מאגיה זה או אחר, לא הספר מיץ פטל ולא אף אדם. אמונה באה מהלב ואצל כל אדם היא באה בצורה שונה. לאנשים שונים יש אמונות שונות, צריך להשלים עם זה, כמו שאני לא בא לכולל חרדי ואומר להם.."לא, מצטער מאוד חבר´ה, פשוט אין אלוהים" גם מהסיבה שאני יודע שזה לא יעזור וגם מהסיבה שזוהי זכותם להאמין בכל מה שהם יחפצו בו. זוהי גם זכותי להאמין, להאמין בכל מה שאני רוצה להאמין בו, לטוב ואף לרע. ואם אני רוצה לקחת את דם המחזור שלי
ולשים בקפה אז כנראה שזה קשור למערכת אמונה גדולה יותר. תראה, כמו שאתה מתייחס למאגיה כ"שטויות" אני יכול להתייחס לכל חוקי היהדות כ...שטויות... לשים כיפה על הראש... לא לאכול בשר וחלב... הגבלות לא הגיוניות בחגים... יש הרבה, אבל זוהי זכותך וזכות כל אחד אחר להאמין במה שהוא רוצה. ותראה, כמו שאמרתי, לא כל המאגיה עוסקת בתיעול ה"גורל" לפי רצוננו, אם תרצה תפנה אלי במסר אישי או באי-מייל ואני אתן לך פירוט יותר נרחב על מאגיה אשר נועדה לעזור לאחרים, לעצמך ולסביבה. אני שמח מאוד שבאת לפורום והצגת את דעתך, אני מקווה שתשאר כאן ותמשיך להביע את דעתך. דעתך חשובה היא! ואל תשכח את זה
שלך, אדם

glock X

New member
לא מוצא הגיון בדברים שלכם

קודם כל עם כל הכבוד למי שעוסק במגיה אין לזה שום קשר עם אלוהים , אלוהים לא יגיד לך שים דם של קיפוד עם נוצת נשר בן שנה מתחת לכרית ויהיה לך טוב בחיים, אני לא בא להגיד לאף אחד מה נכון ומה לא נכון , אבל הכוח של המגיה לא הוכיח את עצמו בעיני לפחות ובעיני רבים שאני מכיר , קראתי ספר שאני לא יודע אם מישהו מכם קרא אותו , קוראים לספר שאני מתכוון אליו " אל ג´אפר " מהספר הזה יצאו 10 עותקים בכל העולם בכתב יד עתיק שכולל בתוכו כביכול לחשים וכישופים לגבי הכל בחיים , ולא מצאתי שום הגיון בזה שאני אכתוב על נייר מה נגנב לי מהבית אשים את זה מתחת לכרית ובלילה מי שגנב את אותו חפץ יופיע לי בחלום, הדבר הטוב היחיד שיצא לי מהספר הזה זה המחירים המופרזים שאנשים מוכנים לשלם עבורו ואני עדיין מחזיק בו ולא מעוניין למכורו , בשורה התחתונה זה התכלס של המגיה , אדם שנכנס לזה חזק לא יזוז מטר בלי לקבל יעוץ מפותח בקלפים זה או אחר , למה זה טוב? שאדם אחר יהיה תלוי בהחלטות שהפותחת בטארוט תתן לו? היו הרבה מהתגובות שפה שאמרו לי לך תקרא קודם ותבין על מה אתה בא לדבר פה וזה הצחיק אותי, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר, להחזיק בבית קריסטלים נחשב מגיה בעיני , לטפל באנרגיות נחשב מגיה בעיני לפתוח בטארוט אהההה לא משהו אבל מתקבל לפעמים , אבל לעשות כישופים שמישהו אחר יתאהב בך? מה הטעם בזה? אז רגע אני אעשה משהו לבן אדם שאני רוצה שיאהב אותי , ומה אז? אם כל החיים אני אדע שהבן אדם לא באמת אוהב אותי אלה זאת השפעה של כישוף? ( לאלה שמאמינים שזה עובד כמובן ). זה דבר מאוד אגואיסטי יהיה לעשות ומרוב שזה כל כל אגואיסטי זה בעיני שלילי , אני מדבר על הצד השלילי של זה וכשאתם עונים לי אתם מראים לי את הצד החיובי של המגיה , אני יודע שיש צד חיובי אבל אני רוצה שתתיחסו דווקא לצד השלילי של זה ותענו לי על שאלה פשוטה איך בן אדם יכול לחיות עם עצמו כשהבן זוג שלו נתון תחת כיביכול כישוף והוא לא באמת איתו בגלל אהבת אמת.

adam_a

New member
שמח שהגבת../images/Emo13.gif

נתחיל ממאגיה שלילית. באופן אישי אני לא יכול לעזור לך הרבה בנושא מכיוון שאני לא מתעסק עם סוג זה של מאגיה והוא לא מושך אותי. אך אנשים אשר כן משתמשים בו מודעים (או צריכים להיות מודעים) לחוק בסיסי ואלמנטרי שנכון לגבי כל סוג של מאגיה. כל אנרגיה שאדם שולח אל היקום תחזור אליו בסופו של דבר (אם בגלגול הזה או באחר). מכך משתמע שכאשר אדם שולח אנרגיות במטרה לפגוע בגוף, נפש, חירות ומחשבה של אדם אחר הדבר יחזור אליו ביום מן הימים בעוצמה הגדולה עד פי 3. ישנם סוגים רבים של כשפים אשר רובם נבנו על מערכות אמונה עתיקות של שבטים ותרבויות. באותם זמנים היה מקובל להשתמש בחפצים, תרכיבים, ריקודים, שירים, קריאות, תבלינים, מאכלים וצמחים בכדי להוציא את המירב מאותה מאגיה. התרבויות הן רבות ולכן גם כל הדרכים למאגיה הן רבות. אתה מתייחס לחלומות בתגובתך אך הדברים לא כך, חלומות הם כלי בפני עצמם אשר אדם בעל תרגול והבנה מספקת בנושא זה יכול להפיק מהם תועלת. עקרונית בחלום מתעורר התת-מודע שלך לחיים והוא טומן בחובו דברים רבים שהמוח הרגיל אינו מסוגל לקשר ולהבין אותם. שליטה בחלומות היא דבר שצריך ללמוד ע"י תרגול, אם אתה מעוניין לדעת עוד על נושא זה לך לפורום חלומות צלולים. כאשר מישהו בא אל המאגיה בגישה של- אני רק אנסה בכדי להראות שזה לא קיים, אז ברור שרק חרס יעלה בידו. מאגיה מורכבת ברובה מכוח רצון, ריכוז והבנה ואם אחד מהדברים האלה לוקה בחסר אז כמובן שכל פעולה שתעשה בתחום הנ"ל לא תצלח. ישנם סוגים רבים של "כישופי אהבה" ישנם את הסוג שאתה ציינת שבהם משתלטים על רצונו של אדם וגורמים לו לאהוב אותכם בניגוד לרצונו. לדעתי, הדבר פסול מכיוון שאסור לפגוע בחרותו של אדם אחר... אך כמובן שהדבר יחזור אל אותו מטיל כישוף בעתיד. ישנם גם סוגים שונים של "כשפי" אהבה אשר בהם מטיף הכישוף בעצם מעודד את האדם לחשוף את רגשותיו אליו, דבר זה מתרחש מבלי לפגוע בחרותו של אותו אדם ואם אותו אדם אינו "אוהב" אותך דבר לא יקרה- ישנן גרסאות רבות לכך... אתה אומר "אין לזה כל קשר עם אלוהים" ואתה מתייחס לעסיקה במאגיה, אז טעות בידך... יש לזה קשר לחלק מסויים מהאנשים, אלוהים הוא לא דבר אבסולוטי וכפי שציינת קודם לכן, הוא יכול לבוא בצורות שונות לאנשים שונים ומסביבו מערכת אמונה שלמה ואפילו יכול לבוא בצורה של 3 קיסמים מחוזקים שעלייהם חייל צעצוע ושמו של אותו אלוהים הוא הפפירוס הקדוש זו סתם דוגמה לא מוצלחת חרף השעה. אין לי ממש חשק להתחיל בדיון על מהותו של ה"אלוהים" אשר אתה טוען ש"אלוהים לא יגיד לך שים דם של קיפוד עם נוצות נשר בן שנה מתחת לכרית ויהיה לך טוב בחיים". מהיכן אתה יודע מה אלוהים אומר ומה הוא לא אומר? הלא אותו אלוהים (שאני מניח שאתה מאמין בו) אמר לאברהם להקריב את בנו היחיד (לאישתו העקרה) בכדי שהוא (האלוהים) יהיה מרוצה ואברהם יוכיח לו את נאמנותו? אני אישית לא מאמין ב"אלוהים" או כל יישות עליונה ששולטת עלינו, אני מאמין בדברים אחרים, כוחות רבים אשר אני לא אפרט. אך ישנם אנשים רבים אשר מאמינים במערכת אמונות שנוצרה פעם ובה ה"אל" הגדול נחשף ונתן את תורתו אשר הכילה גם כשפים וסוגי מאגיות אחרות שבחלקם יש שימוש במצרכים שונים ומשונים- לשון צפרדע, שריון צב, שיני כריש לבן ועוד ועוד... האם זה נכון? אין לי מושג... האם חוקי היהדות נכונים? אין לי מושג... אך כאשר אדם מאמין במשהו ועושה אותו מתוך רצון מלא ואמונה אז לפחות בעיניי רוחו הדבר יתרחש. אני כבר שנים רבות עוסק במאגיה, אומנם לא שלילית (ולכן לא אוכל להביא על זה דעה יתרה) אך מנסיון אני יכול להגיד לך שחלק מהדברים טומנים בתוכם אמת. בסה"כ המרכיבים, הנרות, החפצים הם רק עזרים... כלי המאגיה הגדול ביותר שתוכל למצוא הוא אתה ונפשך! כל השאר רק בא לעזור לך להתרכז... "כישוף" הוא לא דבר אבסולוטי ואינו חקוק בסלע (לפי אמונתי לפחות) ואתה יכול להיות ערום כביום שנולדת באמצע היער ולעשות את אותו כישוף שאדם אחר עושה בלבוש מסורתי עם עשרות חפצים ועזרים והתוצאה תהיה זהה. מדוע? מכיוון שהגורם החשוב ביותר נמצא שם- אתה! מקווה ששפכתי קצת אור על הדיון. שמח מאוד שבאת והגבת, המשך כך! שלך, אדם

The Spirit

New member
בקשר לנסיון של אברהם

אלוהים ניסה את אברהם- מתעוררות כאן שאלות- הרי אלוהים יודע שאברהם יעשה את מה שינסה אותו ויודע את תוצאות הניסוי כי הרי הוא יודע-כל וחוזה את העתיד (למי שלא מאמין באלוהים- אז הרוח האוניברסלית -שהיא כולם מאמינים, קיימת- יודעת הכל) אז מה בעצם מטרת הניסוי??? אני אצן תשובה אחת פשוטה מתוך כמה תשובות- אלוהים אכן ידע שאברהם יעמוד בניסיון אך רצה להראות לאומות העולם ולשטן שאברהם זכאי לשכר שיקבל.. אשפר להרחיב כאן אבל זה לא המקום לאדם- אני יודע שלא התכוונת לפתוח פה דיון על זה וזו בסה"כ איזו דוגמא שהבאת, אבל זה פשוט סתם הציק לי אז עניתי

adam_a

New member
אתה צודק

אבל בדרך זו אפשר להצדיק הכל... שכל מה שקרה הוא למעשה מה שאלוהים התכוון שיהיה... אלוהים שולט בכל? האומנם? בורא וכל יכול? האומנם? אם כך ידידי ענה נא לי על הפרדוקס הקטן והחביב הבא (קצת חרוזים
) האם אלוהים מסוגל לברוא אבן שהוא לא מסוגל להרים? מה שאמרתי רק היתה המחשה לדברים לא הגיוניים" ש"אל" יכול להגיד... אם זה "שים דם של קיפוד עם נוצות נשר בן שנה מתחת לכרית ויהיה לך טוב בחיים". או "הקרב את בינך היחיד לאישתך העקרה בשבילי"... בזה יש הגיון? אם כן אז למה שבזה עם הנוצות והדם של הקיפוד לא יהיה? אני לא בא להתווכח על זה שאלוהים כן יודע מה יהיה או לא יודע מה יהיה... את זה אני משאיר למערכת האמונות של כל אחד... (זוהי גם הסיבה שאני לא מאמין באל פרסונאלי כלשהו...) שיהיה לך רק טוב! ותודה על התגובה
אדם

אוקי...

אני לא הולכת לשחזר את התגובה של אדם מפני שאני מסכימה עם כל מילה שהוא כתב, אבל יש רק דבר אחד שאני לא מבינה: "סתם אנשים שעובדים על אנשים אחרים בישביל קצת כסף"? איזה כסף? אני לא ראיתי שום כסף. אתה מוכן לתת לי כסף? על מה אתה מדבר?

...........

ליה- הוא מדבר על..... נגיד הטארוט או הריפוי וכל זה.. שכאילו לוקחים על זה כסף.... ואנשים סתם משלמים כסף.... כי בעצם כל השיטות האילו הם סתם עבודות בעיניים.... ושאנחנו סתם עובדים על אנשים כאילו שזה בעתיד שלו..וכאילו שיהיה לו ככה וככה וכאילו מרפים אותו וכו´ וכו´...... לזה הוא מתכוון.. כאילו שעל זה אנחנו סתם לוקחים כסף........ (זה מה שהצלחתי להבין ממנו) ***TAL***

תיקון קטן....

לא התכוונתי שכאילו על זה אנחנו לוקחים כסף... יש כאלו שרוצים כסף בשביל לקבל את השירותים האילו!! ו...אם אתה רוצה לדעת בשביל מה מתעסקים במאגיה או בשביל מה זה עוזר לנו אז - דבר ראשון זה אמור לעלות את רמת החיים של אותו בנאדם ועם ה"כוחות" האילו אנחנו מנסים לשפר את רמת חיינו..... (לא שהיא נמוכה.... חחח) ***TAL***

אופסי

יש כאלו שרוצים כסף בשביל לקבל את השירותים האילו!! התבלבלתי.... יש כאלו שרוצים לקבל כסף על לתת את השירותים האילו.....

SaberTooth

New member
אמרת שאתה מאמין בכוח אדיר...

אמרת שאתה מאמין בכוח אדיר, לא עצרת ולו לשניה לחשוב שאולי אותו כוח אדיר שאתה מאמין בו לא נמצע דווקא בידיו של אלוהים
אולי הוא נמצא בידיו של המג (כינוי לאדם העוסק במאגיה), או אולי הכוח כן נמצא בידיה של איזו ישות אדירה והיא בוחרת לתת לנו גישה לכוח הזה בכדי שנוכל להשתמש בו לטובתנו, לא חשבת על זה
וחוץ מזה מה אתה בא לפה ואומר לנו מה נכון ומה לא נכון
לא שמעת את המשפט "איש איש באמונתו יחיה"
אתה תאמין במה שתרצה להאמין ואני במה שאני ארצה... נ.ב. מסכים עם כל מילה שאדם כתב...

glock X

New member
saberTooth יקר....

אתה מחליק לי מתחת לשולחן משפט כמו ואני מצטט "אולי הכוח האדיר שאתה מאמין בו לא נמצא בידי אלוהים אלה בידי המג?" ומנסה לתת לי את הרושם שלמג יש כוח אדיר , אולי מג זה אינדיווידואל שרוצה שיהיה לו את הכוח האדיר הזה ומשחק תפקיד של אלוהים על אנשים אחרים בגלל תסביך אלוהות ? גם יכול להיות לא? אין בעיה אם אתה חושב שלמג יש את אותו כוח מקביל שיש לכיביכול אלוהים ( אני מתיחס אליו בתור כוח אדיר , אלוהים זה לדתיים ) תענה לי על שאלה אחת,,,אני אומר שאותו כוח אדיר מנתב לך ולי את החיים וגורם לך ולי לחוות כל מיני מצבים שונים, יפה עד עכשיו? אז יופי אם אתה חושב שיש לך את הכוח הזה בוא תעשה אותי עשיר תגלה לי את מספרי הלוטו הרי יש לך כוח לראות את הנסתר ולשנות אותו נכון? תעשה את זה ואם זה יקרה אני בא לפה מקדיש שבע דפים מהפורום הזה רק להלל אותך ולהאמין בכוח האדיר שלך , או אתה יודע מה? תעשה שחולה סרטן יחזור לעמוד על רגליו , תחיה מתים מקברם. אל נא לאדם לשחק את משחק הבורא אני לא אדם דתי ולא חרדי אבל יש דברים שלא כדאי לשחק איתם, כי מה שזורעים קוצרים. סך הכל חומר למחשבה אני לא פוסל כלום הכל אפשרי בחיים.

SaberTooth

New member
אני לא מתיימר להיות בורא עולם...

אני לא מתיימר ולו לרגע להיות בורא עולם ואני לא חושב שמישהו יכול לרכוש כל כך הרבה כוח בגלגול חיים אחד או אפילו עשרה בכדי להחיות את המתים. אני רק אומר שיכול להיות שלא כל מה שאתה מאמין בו הוא נכון, למה אתה חושב שמה שאתה מאמין בו הוא נכון ומה שאני מאמין בו הוא רמאות
לא אמרתי שברשותי הכוח לרפא חולי סרטן או להחיות את המתים, שישנה אפשרות אחרת. ולסיום, למה אני חייב להוכיך לך משהו
אתב רוצה - תאמין, אתה לא רוצה - אל תאמין, אבל אל תקרא לי רמאי רק מכוון שאני לא מאמין במה שאתה מאמין

אני מניחה שיותר קל לחשוב

שהכל כבר כתוב מראש, שלנו אין שום שליטה או השפעה ושהכל נתון בידיו של הבורא הכל יכול?

glock X

New member
../images/Emo166.gif

כישופים זה לא אמונה קודם כל כישופים זה אמצעי ( לפי דעתכם ), אז ההשוואה בלהגיד אלוהים = אמונה לבין כישופים = אמונה לא כל כך במקום אם אתה מאמין בכוח של הכישופים אל תגיד שזאת האמונה שלי, תגיד זאת אמונה באמצעי לשנות דברים ואני כן מאמין שאם מישהו מאמין במשהו מאוד חזק אפילו באבן, האבן הזאת יכולה לשקף את האמונה שלו ואם הוא ישים אותה בכיס שלו ויאמין באמונה שלמה ללא ספק שהאבן הזאת תביא לו שמחה זה מה שיקרה, היה איש אחד שאני מאוד מחבב שחי לפני 2002 שנה ישו הנוצרי שמו שאמר : אם היה לאדם ולו אמונה בגודל גרגר חרדל בלב שלו, הוא היה יכול להגיד להר הזה קום ונטע שורשיך במקום אחר וההר יציית, לחכמים שפה מה שכתבתי בהשוואה של האמונה בתחילת דברי ישמע סותר וזה נכון בכל דבר יש סתירה , ואני לא מבין אני לא תוקף אותכם אישית אני לא מכיר אותכם למה אתם חושבים ככה? אני פשוט תוקף באמצעי שנקרא " כישופים " , ו-LASTAT או לטך או אני לא יודע מאיפה הנחתת את הכינוי הזה על עצמך בפעם הבאה תהי יותר חכם ומהשורה הראשונה תנסה לתפוס אם אתה רוצה להמשיך לקרוא , אל תקרא עד הסוף ותתבכיין שאיבדת דקה מזמנך השווה זהב ( בטח מאוד עסוק ), הנה אני הקדשתי לך שורה שלמה בהודעה הזאת ולא מתבכיין לך.

למעלה