אוקיי.. והפעם לא סקר...

untitled

New member
הלאה פופ ארור

לא שאני מאמין שזה יעזור בגרוש, כי אלו שנכנסים פעם אחת כל חייהם בשביל לשאול על לימפ ביסקוויט לא יחתמו על העצומה הזו מן הסתם

Distorted...

New member
בוא נבהיר משהו אחד:

אתה תוציא את אחותי מזה, ואני אוציא את זה מאחותך. הולך?? :*)

D.B

New member
אחותי? יא מגעיל אחד...

הקונפה הזאת? יא בועל קטינות, ועוד מכוערות..
.. חחחח...

אני בעד מחיקה.

באמת הגזימו... יש אנשים שמכורים לכפתור ה"הוספת תגובה"... אבל בגלל שמפריע לאנשים כששוללים מהם את חופש הביטוי, אני אגיד שהסיבה שאני נגד כל הויכוח המתמשך הזה, היא שהדף של הפורום באמת עולה נורא לאט.

histeria

New member
הלאה פופ ארור

לעזעזל אפשר לפתוח פורום פופ - ושם לרדת עליו !!!

Bodom-child

New member
אני לא תומך, מצטער...

אין לי בעיה עם פופ ומי שרוצה לשמוע פופ שישמע. למרות זאת אני מצטרף לקריאתך להתאחד, וזאת על מנת להפסיק את הדיונים בנושא הפופ כי הם מובילים לשומקום...

AmOrPhiS

New member
אני דווקא כן תומכת

כעיקרון אני שונאת פופ אין לי בעיה עם מי שרוצה לשמוע את זה- שישמע אני לא מחליטה מה אנשים ישמעו אבל עם כל הכבוד זה לא פורום פופ זה פורום רוק ומטאל ובפורום רוק ומטאל מדברים על קור ומטאל ואני מצטרפת לקריאה של כולם כאן להפסיק את הדיונים הדפוקיפ האלה כי אישית נמאס לי כבר לראות כל פעם מחדש את התגובות המשעממות על להקות שבאמת אין מה להגיד עליהן יותר משתי שורות אז די נ-מ-א-ס

BlackShadow

New member
אם לא שמת לב...

פופ זה מה שהורס את המוזיקה היום. הכל מבוסס על כסף. כל אחד עם מראה לטיני יכול לשיר שירים קצביים ולהרוויח מיליונים, זה מה שמחנכים את הנוער לשמוע, וזה ממש חבל. אל תתחילו עכשיו עם הקטע של "לא נכון, יש אנשים שפשוט נהנים לשמוע את זה" בטח שהם נהנים, הם לא שמעו שום דבר אחד רק מה שרץ באם.טי.וי 24 שעות ביממה.

תחי המהפיכה ובריטני ספירס

ואני בכלל הקטע של היפיות מתמשכת אולי כולנו נגדל שיער ארוך? נלבש שרוואלים עם סימני פיס ? נגדל זקנים? נמרוד? סקס סמים ורוקנרול? סקס סמים וטל מוסרי? הלאה שיער קוצים הלאה בגדים נורמלים תחיי המהפיכה ובריטני ספירס

למעלה