אוקיי.. והפעם לא סקר...

Distorted...

New member
אוקיי.. והפעם לא סקר...

אלא עצומה!!!! אני קורא לכל חובבי המטאל לשנות את הלך הדברים בימים האחרונים פה בפורום! נמאס כבר מכל ההתנצחויות לגבי פופ-מטאל/פופ-רוק/פופ עירקי/גבינת אלפקות. לי נמאס שלוקח לדף הזה לעלות במשך שעה(!) בגלל ויכוח כ"כ לא עקרוני (לפחות לפורום הזה). אני קורא לכולם להתאחד!! כל מי שתומך בדעתי שיגיב ב:"הלאה פופ ארור!!!" -=רפיש מתמרד=-

November rain

New member
אני איתך ../images/Emo70.gif

האמת שהויכוח הזה כן עקרוני אבל הוא כל כך מיצא את עצמו וברור לכולם שלא נגיע להסכמה..

anathema

New member
מה להצטרף למאבק...

אם עדיין לא שמת לב אני נמנעת מהלכנס או להגיב לוויכוחים המפגרים של מי פופ ראפ מי פופ רוק ומי כן פופיסט ומי לא, לא מעניין אותי כל כך. שכל אחד ישמע מה שבא לו ויגדיר איך שבא לו... אבל!!!@!!!! רק שלא יגיד ש- OBITUARY זה דום!!! חחח...הכנסתי לך...

Distorted...

New member
חחח! שום הכנסות לא יהיו פה היום!

אני לא מתווכח עם בנות של קופאיות!!!!

ומה אתה מנסה לעשות פה?!

גם פה יהיה אותו דבר כמו מה שאתה מנסה למנוע הודעה של מאתיים תגובות ולא קשורות לפורום...על פופ קיבינימט תפסיקו להתווכח ולהראות מי יודע יותר ומי יודע פחות ועל הגדרות של סגנונות אם הם קיימים או לא וכל הבלה בלה בבקשה אל תגיבו להודעה שלו כי אחרת זה יגרום מה שהוא מנסה למנוע ואל תתווכחו מי עשה בגרות על פופ אז הוא מבין יותר מכולנו ביחד ומי לא דברו על מה שכן נוגע לפורום

Distorted...

New member
ברווזון יקר..

כנראה שאתה בין הבודדים שלא הבינו. זהו סקר במסווה, לראות אם הויכוח האנסופי הזה במקום או מיותר. במידה והרבה אנשים יגידו שזה כן עקרוני להתווכח על זה (אבל למה פה קיבינימט???), אז זה ימשיך (ליגוני הרב). אבל אם הרבה אנשים שותפים לדעתי, אז כל ההודעות האלה יופסקו לאלתר.. ע"י מחיקה או משהו כזה... זאת הכוונה. לדעתי זה לא הפורום לערוך את הויכוח הזה.....

Sham 69

New member
רגע רגע .. אתה הברווז הזה?

אתה ההוא שפתח עליי "מלחמה" וירטואלית? כי אני מהצ´ט של תפוז (צ´ט מסריח דרך אגב.) ואתה מהצ´ט של נענע?

כן ולא

אני מהצ´ט של נענע אבל קיבינימט לא פתחתי מלחמה על אף אחד אתה רוצה לבוא להתדיין על זה דבר איתי על זה באייסי לא פה סוף ויכוח

Sham 69

New member
נבל

עלק לא .. כן פתחת עליי מלחמה וירטואלית סתם שעמם לי אז הזכרתי את זה .. אבל חפיף .. בוא נגמור עם השטות הזאת. וכן כן .. "חפיף" מילה מסריחה ..

למעלה