אוקיי. הפעם קצת שונה.

little WhiSper

New member
גמני מצאתי דברים דומים!

חוץ מהסיגריות, דברים שמכניסים לפה!

אוקיי, אפחד לא עונה../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

אז אני עונה.
6 דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: 1.לקבל אייפוד 2.לעשות אינדסטריאל 3.ללכת להופעה טובה 4.לקנות את צב 8 5.לקבל דברים מגניבים ליומולדת.
6.לנסוע לת"א 6 אנשים הכי קרובים אליי: 1.פוסטה 2.סחוגי 3.תותי 4.פול 5.הדוסה 6.יול (לא בסדר הזה) 6 דברים שלא ידעתם עליי: 1.יש לי משקפיים 2.ניגנתי בעבר על 6-7 כלים, ואני עדיין זוכרת איך לנגן על חלקם. 3.יש לי ארבעה אחים שגדולים ממני, ואחות מאומצת שאני אימצתי.
4.היו לי בעבר שתי כלבות, אמא ובת, ואת הבת מסרנו לאימוץ. 5.התחלתי לשמוע HIM לפני משהו כמו.. שנה
6.יש לי בלוג:O והוא חסוי. 5 הרגלים מגונים: 1.מכירים את הקטעים האלה בסרטים, שמרכלים על מישהו, ואז הוא מופיע מאחור? יופי. אז גם לי זה קורה. תמיד.
2.לכסוס ציפורניים. בערך:| 3.להתמכר לדברים בקלות
4.לא להיות מי שאני. 5.להתעסק יותר מדי בשיער שלי.:| 5 דברים שנמאס לי מהם: 1.המצב במדינה 2.המלחמה בצפון 3.אנשים שכופים את עצמם על אחרים (בעיקר צמחונים טבעונים פנאטים=\) 4.חוסר ההשראה שלי 5.המחסור במזומנים שלי:( 5 דברים שאני אוהב לאכול: 1.שוקולד פררו רושה 2.חצילים ברוטב של סבתא
3.אוכל איטלקי
4.פונדו שוקולד 5.הממ.. קציצות בטטה! 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה: 1.אצבע?O_ס 2.אוכל?
3.
4.
4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: 1.מוצאים את נימו 2.החתונה היוונית שלי:] 3.מעודדות צמודות 4.שר הטבעות-1,2,3 4 סדרות שאני אוהב: 1.האוס 2.אנג'ל 3.בטיפול 4.סאות'פארק נחשב?
3 ספרים שקראתי לאחרונה: 1.אני, כריסטיאנה פ. 2.ארץ אבות 3.פה גדול והמכוערת 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: 1.ת"א:( 2.הופעה טובה.. 3.לונדון 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: 1.לכו תזדיינו! 2.קיבוצניקים הם עם מסריח! 3.אני יותר טובה ממכם
או שלא?P: 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: 1.אילת 2.סיני 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: 1.תפוזבל 2.ישראשמוק 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: 1.להיות מול המחשב כל הזמן~_~ 2.לריב עם ההורים מסר 1 לפורום!: 1. אתם פורום מדHIM!
השאלון מועבר ל- מורקי (DarkSideOfTheMoon16)

למעלה