little WhiSper
New member
אוקיי. הפעם קצת שונה.
הפעם שאלון טיפה שונה. במקור זה שאלון שבסוף צריך להעביר אותו לכמה אנשים, אבל בגלל שזה פורום ולא בלוג, במקום חהעביר למספר מסויים של אנשים, אנחנו נעשה את זה אחרת, סוג של שאלון שרשרת, ואם יהיה מסובך מדיי אני אשים שאלון רגיל. סתם רציתי לגוון. בקיצור, מישי [שאני אגיד מי] מתחילה ועונה רגיל, בסוף היא כותבת איפה שצריך, למי היא 'מעבירה' את השאלון, ז'תומרת בת אחת, ואז הבת הזאת עונה וכותבת מישי אחרת וכך הלאה. שימו
להעביר רקק למישי אחת! ורקק למי שעוד לא ענתה... אה, ולא לענות לפני שמעבירים לכם... סבבה? גאאד אני מקווה שיצא טוב למה נראה לי סיבכתי ת'צורה. השאלון: 6 דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: 6 אנשים הכי קרובים אליי: 6 דברים שלא ידעתם עליי: 5 הרגלים מגונים: 5 דברים שנמאס לי מהם: 5 דברים שאני אוהב לאכול: 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה: 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: 4 סדרות שאני אוהב: 3 ספרים שקראתי לאחרונה: 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: מסר 1 לפורום!: השאלון מועבר ל-
שבת שלום. אה ונתחיל במנהלת היקרה שלנו ענבלירון. יאללה מותק את מוזמנת להתחיל.
הפעם שאלון טיפה שונה. במקור זה שאלון שבסוף צריך להעביר אותו לכמה אנשים, אבל בגלל שזה פורום ולא בלוג, במקום חהעביר למספר מסויים של אנשים, אנחנו נעשה את זה אחרת, סוג של שאלון שרשרת, ואם יהיה מסובך מדיי אני אשים שאלון רגיל. סתם רציתי לגוון. בקיצור, מישי [שאני אגיד מי] מתחילה ועונה רגיל, בסוף היא כותבת איפה שצריך, למי היא 'מעבירה' את השאלון, ז'תומרת בת אחת, ואז הבת הזאת עונה וכותבת מישי אחרת וכך הלאה. שימו