אוקיי. הפעם קצת שונה.

little WhiSper

New member
אוקיי. הפעם קצת שונה.

הפעם שאלון טיפה שונה. במקור זה שאלון שבסוף צריך להעביר אותו לכמה אנשים, אבל בגלל שזה פורום ולא בלוג, במקום חהעביר למספר מסויים של אנשים, אנחנו נעשה את זה אחרת, סוג של שאלון שרשרת, ואם יהיה מסובך מדיי אני אשים שאלון רגיל. סתם רציתי לגוון. בקיצור, מישי [שאני אגיד מי] מתחילה ועונה רגיל, בסוף היא כותבת איפה שצריך, למי היא 'מעבירה' את השאלון, ז'תומרת בת אחת, ואז הבת הזאת עונה וכותבת מישי אחרת וכך הלאה. שימו
להעביר רקק למישי אחת! ורקק למי שעוד לא ענתה... אה, ולא לענות לפני שמעבירים לכם... סבבה? גאאד אני מקווה שיצא טוב למה נראה לי סיבכתי ת'צורה. השאלון: 6 דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: 6 אנשים הכי קרובים אליי: 6 דברים שלא ידעתם עליי: 5 הרגלים מגונים: 5 דברים שנמאס לי מהם: 5 דברים שאני אוהב לאכול: 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה: 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: 4 סדרות שאני אוהב: 3 ספרים שקראתי לאחרונה: 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: מסר 1 לפורום!: השאלון מועבר ל-
שבת שלום. אה ונתחיל במנהלת היקרה שלנו ענבלירון. יאללה מותק את מוזמנת להתחיל.

little WhiSper

New member
../images/Emo208.gif

ענבל תעני .....
שיזרום... [[זה היה בעיקר בשביל להקפיץ. מקווה שהצליח =\ ]]

milkshakit

New member
אולי היא לא פה כרגע.

אל תדאגי היא עוד תענה כשהיא תוכל
אהבתי ת'רעיון.

inbal287

New member
הוו, זה בשבילי../images/Emo9.gif, איזה כבוד../images/Emo9.gif

6 דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: * לראות אתכם
* ללכת לים * איזשהו מופע מוזיקה * שופינג דיסקים עם ערן * להסתפר + קצוות כחולים * ועוד משהו אישי 6 אנשים הכי קרובים אליי: * גלי * איתי * ויקה * גיא * - * - 6 דברים שלא ידעתם עליי: [עם כל השאלונים האלה אתם כבר יודעים עליי הכל בכל מקרה
] * יש לי בלוג כבר שנה [כאילו רציני, היו עוד] ואני אוהבת אותו
* יש לי צמיד ספייקים בשם ג'ק [על שם ג'ק המרטש] * אני מציירת עיניים ותולה אותן על הקיר שלי, זה מגניב * אני אוהבת מאודמאודמאוד לצייר, בעיקר דברים מופשטים ורק עם עט stabilo שחור... יש לי סטוקים של עטים כאלה בקלמר * בניגוד למה שמצופה ממני, הצבע האהוב עליי הוא לא שחור, הוא כתום
|פריקית| * על יד שמאל יש לי צמיד זהב שאמא נתנה לי כשהייתי בת 10, ומאז הוא לא ירד לי מהיד אפילו פעם אחת [להזכירכם, עוד שבועיים אני בת 17] [ואלה היו שש עובדות חסרות פואנטה על ענבלירון
] 5 הרגלים מגונים: * לגרד עקיצות :$ ממש הרבה :$ * להזיז את הרגל כזה, בעצבנות * לגלגל עיניים, אני כבר לא שמה לב כשאני עושה את זה * לעשות קליקים... בידיים, רגליים, לא משנה איפה * נו אין לי עוד אחד... אממ אני מתעצלת להוריד איפור לפעמים [זה נחשב?] 5 דברים שנמאס לי מהם: * אנשים בורים * אנשים חסרי תרבות ונימוס * איזה ידיד אחד * אנשים שמקטלגים * חיזבאללה 5 דברים שאני אוהב לאכול: * סלט! * כל דבר עם תפוחי אדמה * ממולאים של סבתא * ספגטי * שוקולדדדדדד 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוכל, שתיה, חמצן... מה עוד אפשר לעזאזל?
4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: * רקוויאם לחלום * למצוא את ארץ לעולם לא * 13 * שודדי הקאריביים 1 או 2 4 סדרות שאני אוהב: * רווזוול לנצח
* האוס * אבודים * בוסטון ליגל 3 ספרים שקראתי לאחרונה: * אראגון/ כריסטופר פאוליני
[במיוחד לכל מי שאוהב את שר הטבעות] * דקסטר חולם חלומות אפלים/ג'ף לינדסי
* התמימים/הרלן קובן
3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: * בצוללת
* עם איתי * בפינלנד 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: * It's My Lifeeeeeeeeeeeeeeeeee * ג'וני תעשה לי ילד * פינלנד שליטה 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: * ספרד * גרמניה 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: * תפוז
* gmail 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: * להתעצבן בגלל בורות של אנשים * לגור בתפוז מסר 1 לפורום!: תעשו לי ילדודס
!
מעבירה את השאלון לאדווה

little WhiSper

New member
היתה לי הרגשה שתעבירי אליי! ../images/Emo3.gif

6דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: *אילת? *מפגשי פורומים *ת"א- לבד ועם אנשים *להרזות *חוף ים כשלא חם *להשתנות 6 אנשים הכי קרובים אליי:
הפלתי את עצמי. לאמשנה 6 דברים שלא ידעתם עליי: *אני נמוכה
*ישלי בלוג [ששששש] *אני שונאת את עצמי נורא [לא להכנס לזה] *משתעממת בקלות *תמניה וגאה בזה!
אבל לא חומה *מב"רניקית גאה
*אוהבת ת'פורום [לא ידעתם?] 5 הרגלים מגונים: *מקפיצה את הרגל [כמו שבלחץ וזה] *מבולגנת *עדיף שלא תדעו עוד 5 דברים שנמאס לי מהם: *עצמי *אבא *שעמום *מלחמה *אטימות 5 דברים שאני אוהב לאכול: *פיצה! *פסטה *צ'יפס! *שוקולד *תות 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה: *פקקים של עטים
*סוכריות על מקל! *אויר? ולוידעת מה עוד 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: *אפקט הפרפר *13 סעמק דוקא עכשיו לא עולים לי סרטים לראש. אבל יש עוד 4 סדרות שאני אוהב: * חברים *מכושפות *האוס *-לוזכרת. כרגיל- 3 ספרים שקראתי לאחרונה: *האלכימאי *התקופה הכחולה [זה לא כמו שזה נשמע] *ועוד ספר שצריך לקרוא בגלל פולין 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: *המיטה שלי *ת"א *חוף ים 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: *אעהעהעהעההה... *אני רוצה את אמא!! [סתם עודלא] *לא לצעוק,להגיד בקול- יאבבבה עוד יומיים וחצי הטיסה ואני מפחדת! 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: *אילת *ת"א 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: *תפוז *נענע [ישרא] 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: *להיות ערה *לאכול מסר 1 לפורום!: WE RULZZZ!!
השאלון מועבר ל- ל... קארינוש. יאללה מילקשייקית הכדור אצלך.

milkshakit

New member
חח גם לי הייתה הרגשה שתעבירי אליי

6 דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: - למצוא עבודה - למצוא חבר - לראות שודדי הקאריביים 2 - להיפגש עם כמה אנשים - לרזות קצת - למצוא עוד שירים נסגדים
6 אנשים הכי קרובים אליי: - אורטל - בתאל - שי - שרון -
-
6 דברים שלא ידעתם עליי: - אני אוהבת לשחק בשיער, וזה נראה כאילו שאני משוויצה אבל ממש לא.
- מדי פעם, כשבא לי, אני שומעת בריטני. אה וגם רוני - כשהייתי קטנה הרגליים שלי היו עקומות קצת אז היה לי מכשיר ליישור הרגליים (מוזר שאני לא זוכרת
) - אני נוהגת לשמור דברים בפנים עד שאני מתפוצצת - אני יודעת לשחק כדורגל (או לפחות ידעתי) 5 הרגלים מגונים: - לשחק בשיער (
) - כשאני שוכבת במיטה ורואה טיוי, אז יש לי הרגל מגונה לשים את השלט מתחת לצוואר (אני יודעת שזה נשמע ממש מוזר, אבל יותר נוח לי ככה.) - לפעמים כשאני יושבת אז אני מזיזה את הרגליים, כמו ריפלקס כזה. - ללקק/להרטיב את השפתיים - לחיות בבלאגן 5 דברים שנמאס לי מהם: - אנשים מטומטמים, ששופטים לפי מראה חיצוני - בנים - שקרים - צביעות - כשבאים לי בלי להודיע 5 דברים שאני אוהב לאכול: - תפוחי אדמה - סלט ירקות - אבטיח - משמש - שזיף - אפונה + גזר 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה: - לא ממש להכניס, אלא יותר לנשוך.. עטים/טושים
- סיגריות.. - השלט של הטלוויזיה (רק לפעמים אבל
) - הפלאפון - הציפורניים (אבל בלי כירסום) 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: - מופע הקולנוע של רוקי - פחד עד מוות - העורב - מת על המתים 4 סדרות שאני אוהב: - של מי השורה הזאת בכלל - על טבעי - הישרדות - השיר שלנו 3 ספרים שקראתי לאחרונה: לא קראתי אף ספר, סורי
אבל אני בהתחלה של "בית שחור" של סטיבן קינג. 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: - אי בודד - פינלנד - אילת 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: - פ-י-נ-ל-נ-ד ר-ו-ל-ז !-!-!-!
- תנו לי לצאת מפה! - אני פקX3ה!!11 (אם זה יצא הפוך אז סילחו לי
העיקר הכוונה
) 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: - אילת - איזה צימר בצפון 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: - בעיר - בעבודה של חברה שלי 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: - לעשן - לא לישון מסר 1 לפורום!: אתם יודעים שאתם נסגדים.. אז למה להכחיש?
או שאתם בעצם.. לא מכחישים?! זה מה שאתם אומרים?!@!?! אתם מלכים/מלכות/מלאכ-HIM
אה ופינלנד שולטת לנצח! השאלון מועבר ל- אני מעבירה לחנושקה.. חח סתם
לחני החמודה

milkshakit

New member
למה אני טיפשה?! אויש ../images/Emo122.gif

תסתכלו כמה טעויות: קודם כל "כשבאים לי"?! אליי* ואתרים - חשבתי אתרי אטרקציה
אז נעשה תפוז וגוגל. חח
אה ובסוף לא סגרתי את הדגש
אז הגעתי למסקנה ש... בעעע

under the rose

New member
תודה טחג

סתם... קאריני
6דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: *לחזור לכושר *לעשות קניות בת"א *לקנות דיסקים *לפגוש אתכם *לראות שודדי הקאריביים 2 *להכין את השיעורים לחופש 6 אנשים הכי קרובים אליי: *גון *רוני *ליאור *שיר *- *- 6 דברים שלא ידעתם עליי: *אני מאד גבוהה *אני ממש לבנה- די חיוורת *הצבע האהוב עלייזה סגול (אולי ידעתם את זה..
) *אני רוקדת מגיל 3 (במשך השנים שינית סגנונות: בלט, ג'אז, היפ- הופ) *אני יודעת קצת אידיש
*אני לומדת במגמת ביוטכנולוגיה 5 הרגלים מגונים: אממ...רק להזיז את הרגל בעצבנות 5 דברים שנמאס לי מהם: *שאנשים עושים צחוק מדברים רציניים *צביעות *שמשקרים *שמודיעים דברים ברגע האחרון *מתמטיקה
5 דברים שאני אוהב לאכול: *גלידה *פיצה *קצפת
*תפוחי אדמה *ספגטי 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה: *אוכל *אוויר *- *- 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: פוסידון (הסרט האחרון שראיתי) ולא עולים לי עכשיו
4 סדרות שאני אוהב: *האוס *בוסטון ליגל *חברים *שנות ה-70 3 ספרים שקראתי לאחרונה: *ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו *דור הפרוזק- אליזבת וורצל השטן
והעלמה פרים- פאולו קואלו 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: *ארה"ב *לונדון *עם וילה
- לא משנה איפה! 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!: *ליאור תחזרי כבר!!! (חברה טובה שנמצאת עכשיו בסין) *מתגעגעת* *בא לי לישון *אני רעבה 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: גרמניה שוויץ ואיטליה (אני יודעת שזה שלושה אבל זה היה טיול מחובר) (בשנה שעברה)
2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום: *תפוז *גוגל 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: *להתעצבן משטויות *להיות עייפה מסר 1 לפורום!: אני אוהבת אתכם... ושהמלחמה תסתיים כדי שנוכל להפגש.
השאלון מועבר לקשת

יאאאאאא ../images/Emo13.gif

דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש: החופש שלי זה די סופ"שים...
6 אנשים הכי קרובים אליי: ענת אביב שי הדר בת-חן אילנה 6 דברים שלא ידעתם עליי:
כשהייתי בת 4 בת דודה שלי סובבה אותי על כסא כזה עם גלגלים, ונפלתי ונפתח לי הראש
כשנולדתי לא יצא לי קול מהפה והיו צריכים לתת לי מכה כדי שאני אבכה
כשנולדתי הייתי כחולה. כל כך.
אני מחוברת באינפוזיה לגות'
פעם עשיתי לידיד שלי סמיילי בצורת סמילי
יש לי אובססיה לציפורניים שלי. כאילו הן הדבר הכי חשוב בעולם. לעולם אל אגזור אותן סתם ככה. 5 הרגלים מגונים:
לדבר על אבא שלי כאילו היה חבר שלי/אחד מהחברים הקרובים.
לאכול דברים בזוגי
לחפור יותר מדי
להאמין באנשים יותר מדי
לריב עם אנשים על שטויות 5 דברים שנמאס לי מהם:
להיות תקועה בבית במלחמה
להיות בצה"ל
שבא לי כרוב ואף פעם אין בבית ואם יש הוא נגמר אחרי יום
שיש מלחמה ואני לא יכולה לצאת החוצה
להיות לבד בלי חבר 5 דברים שאני אוהב לאכול:
כרוב
פלאפל
פתיתים
ברוקולי
עגבניות שרי
4 דברים שאני אוהב להכניס לפה:
ציפורניים
קליפס
דברים שנשברו [ציפורניים, שיניים של קליפס, עטים. וכו' וכו' וכו']
אוכל!!!!
4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב:
לפני הזריחה
לפני השקיעה
שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה
התפוז המכני 4 סדרות שאני אוהב:
סיינפילד
בנות גילמור
חברים
תרגיע 3 ספרים שקראתי לאחרונה:
הגבינה והתולעים
על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי
השטן והעלמה פרים 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו:
אצל שי בחיפה
בפראג. הרחק מכל הבלגאן הזה
על במה. להפויע כמו איזה תותחית 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!:
פינלנד רולז
אני אוהבת הונגרים. כל כך!!
לצעוק זה קורע את מיתרי הקול [מה? תמיד רציתי להגיד את זה!!!] 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה: .... 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום:
yahoo. מה? המייל שלי
תפוז. נו מה? 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות:
לצעוק
לאכול כמו פרה מסר 1 לפורום!: תשמעו הרבה גות'- מטאל ולא מטאל. זה בריא!!!
השאלון מועבר ל- איך היא עוד לא ניחשה?? דנידין שלי
דנה שבוע מקסים יקיריי

DanaValo

New member
P:

חעחע...היו צריכים לתת לך מכה כדי שתבכי XD זה אחד הדברים היותר קורעים שקראתי בזמן האחרון XD D: הרבה במשותף יש לנו [[חוץ מהמכה]] ו.... XD

danduuu

New member
כפרעלייך ידעתי שתעבירי לי../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

6 דברים שאני חייב לעשות עד סוף החופש:
לקנות עוד דיסקים
לצאת מהבית
אין לי יותר רעיונות חחח 6 אנשים הכי קרובים אליי:
דניאל
מור
רונה
שירלי
לימור
אמא 6 דברים שלא ידעתם עליי: חחחח לא נורא לי שיש משו שאתם לא יודעים אין לי הרבה סודות חחח
5 הרגלים מגונים:
לאכול את הציפורניים שלי בניגוד לקשת חח
שוקולד
לא להתנתק מה-MP שלי
לראות את כל הסרטים של ג'ארד לטו
להשתגע 5 דברים שנמאס לי מהם:
<--מהחרא הזה
ממלחמות
להיות לבד
נסראללה [ייקחו אותך אינשאללה]
מהכל 5 דברים שאני אוהב לאכול:
שוקולד!!!
פנקייק
גלידה
אוכל של סבתא
אוכל של אמא 4 דברים שאני אוהב להכניס לפה:
שוקולד
שוקו
ציפורניים
מסטיק 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב:
נערה בהפרעה
סיפור סינדרלה
מלכת הארורים
רקוויאם לחלום 4 סדרות שאני אוהב:
על טבעי
מגרש ביתי
האו.סי.
סקראבס 3 ספרים שקראתי לאחרונה:
השטן והעלמה פרים
ההוביט
a great and terrible beauty 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו:
פינלנד או בכלל מקום כלשהו באירופה
באולפן הקלטות
לא בבית 3 דברים שאני רוצה לצעוק לכולם!:
וילה שולט!!
HIM
צירפו אותי למיי ספייס שלהם ונתתי להם את הכתובת לעצומה!
נסראללה הוא זונה 2 מקומות שהייתי בהם בחופשה:
בית
אשדוד 2 אתרים שאני חייב לבקר בהם כל יום:
ו-יו טאב נראה לי 2 דברים שאני חייב להפסיק לעשות: להפסיק לעשות קליקים חחח ולהפסיק לאכול ציפורניים [כן בטח חח] מסר 1 לפורום!: אוהבת אתכם כל כך הרבההההההההההה אתם לא מתארים לעצמכםםםם
השאלון מועבר ל- אממממ אני אלך עלל נועהה החמודה והביישניתת ROSE כי מגיע לה שיתחקרו גם אותה קצת עם כל העבודה המעולה שהיא עושה בפינה שלה
לאב יוו

DanaValo

New member
אוהבתת אותך! ../images/Emo99.gif

ממ..ממסס..ממססרר..ממסררת לHIM את העצומה? אני אוההבבבתתת אוותךךך! יאיאיאייאא..ווילה מודע לעצומה הצנועה שלנו? D:

danduuu

New member
חחחח אין לי מושג אם הם ראו עדיין

אבל אני מקווה שהם יראו ווילה יבין מה הוא אמור לעשות עם זה ולא יחתום חחחחח הכי מצחיק אנחנו רואים חתימה של וילה,מיג'ה,בארטון,גאס וליילי חחח הם עוזרים לנו להביא אותם לארץ
אוהבת אותך המוןןן

milkshakit

New member
אה ו...

נכנסתי למיי ספייס וניסיתי לחפש אותך. כתבת שם הודעה או מה?! לא ממש הבנתי

danduuu

New member
פתחתי חשבון במיי ספייס אני אתן לך

קישור יותר מאוחר במסר אבל שלחתי להם הודעה אני חושבת שהם מקבלים את זה בדואר של המיי ספייס

milkshakit

New member
היי!

כבר מצאתי 3 דברים במשותף אצלנו: - גם אני חייבת לרזות - גם אני שונאת את עצמי (ולא רוצה להיכנס לזה)
- וגם אני מב"רניקית מאוד גאה!! (לשעבר)
אה ולאן את טסה? (אם אמרת כבר בפורום מתישהו תסלחי לי כי אני סנילית לחלוטין..) ומה נסגר עם הסוגריים?! התמכרתי.

little WhiSper

New member
[סוגריים שולטים!!!]

אמממ תני כיף אחותי!
ו..אממ... נראה לי שיצא לי להגיד בפורום אבל בקטנה, אני טסה יומשלישי לפולין ל8 ימים. [אמא'להההה...]

למעלה