אוקיי,הכרעה סופית...

יודה

אחרי התלבטות קשה, החלטתי לבחור את יודה. זה לא שאני לא אוהב את סידיוס, להפך, אני מאוד אוהב אותו, אבל יודה אחרי הכל הוא מהטובים וסידיוס לא, אז שיהיה יודה.

TV Eye

New member
טוב תשובה על שניהם

כהרגלי בקודש אני לא אקצר בתשובה פשוטה של זה או אחר. ווידר הממלכתי והמפחיד מול מול האפל והמיסטורי. וידר הוא ללא ספק אחד הסית' הכי חזקים שהיו אי פעם. אבל אי אפשר להתעלם מאומנות הלחימה של מול. ללא ספק הקרב של מול היה הקרב הכי מרהיב אי פעם של לייטסייברס. דארת מול היה לו את סיגנון הלחימה הכי מתקדם שניראה בסרטים עד היום. מצד שני ווידר זה ווידר. מלא הוד מלא עוצמה מטיל מורא. אין צורך להכביר במילים. לכן אני אשאיר את זה בתיקו צמוד. בקשר לשאלה ההשניה בין יודה לקיסר (עם כול הכבוד אנשים הוא לא חבר שלנו הוא שליט הגלקסיה זה לא יאה לקרוא לו סידיוס, הוא הקיסר) התשובה כאן הרבה יותר קלה ופשוטה ולהזכיר לכם גם בדקו אותה בסרט. סידיוס מנצח בלי הרבה מאמץ. הוא פאקינג זרק את כל הסנאט עליו. באופן מילולי ויודה זחל משם בקושי צולע ומדאדא ובמשך 20 שנההתחבא וליקק את הפצעים כמו איזה ילדה קטנה שקיבלה סריטה ברגל.

אני לא חושב שהוא מנצח בכזאת קלות

נכון שהוא קרע ליודה תצורה, אבל רואים שאחר כך יודה מצליח (בקושי) לחסום את הברקים מהידים של פלפטין.

Jedi Force

New member
ריספקט ליודה! באמת!

אם שכחת את הפרק השולי הזה, יודה היה בן 900+, ככה שגילו דיי בגד בו.

TV Eye

New member
יודה כבר 50 שנה בן 900

שיפסיק לבלבל את המוח הגזע שלו גיל 900 זה כמו חתולי חלל ירוקים אתה צריך לחלק את זה ב70 ככה שעם כל מה שהוא מדבר הוא בקושי בן 12 :) אני לא ממש אוהב את יודה זה ברור נכון? :)

מ א ג ר ט

New member
דארת' סידיוס

כמו שכבר אמרו, כבר ראינו איך הוא גמר על יודה בקרב שהיה להם. מבחינת הדמות סידיוס עדין מנצח- תחשבו איך הוא הצליח להמיר את אנאקים מהטובים לרעים! כל מה שיודה היה צריך לעשות זה לשמור על אנאקין בצד שלו, אבל הפעולות שלו רק קרבו את אנאקין לדארק סייד. נכון שיודה הוא מהטובים אבל בכל זאת...

gloom

New member
יודע../images/Emo66.gif

כי דארת' סידיוס האפס הזה לא הצליח לנצח בן 900..... אפילו שדארת' סידיוס הוא בעצם האפיפיור....

zigmond 69

New member
מחשבותיי בעניין.

אמנם ה-"קיסר" קרע את יודה בקרב הסופי שלהם,אבל כמו שאמרו פה,יודה כבר היה אז בן 900+,שזה מינוס רציני בקרב שכזה,אבל עדיין,למרות גילו,הוא הראה את שליטתו המוחלטת בכוח באופן מכובד למדי,כמו גם את סגנון הלחימה המיוחד (והמגניב למדי) שכולל קפיצות מהירות ומרהיבות סביב היריב,עם לייטסייבר קצרה במיוחד. וגם זאת הוא עדיין מצליח לעשות כמו ילד שלא לקח את הריטאלין שלו כבר יומיים. ריספקט. מבחינת כוח נטו אני חייב להגיד שסידיוס לוקח,אבל עם שיטת הלחימה המסוגננת והיפיפיה של יודה אי אפשר ממש להפסיד בקרב על הניקוד,כי הבונוס שהסטייל שלו (בכללי,לא רק בלחימה.) נותן לו הוא לא יסולא בפז. בקרב של דארת' מול מול דארת' ווידר אני חייב להסכים עם TV EYE,שהקרב של מול' היה בהחלט אחד המרהיבים שהיו אי פעם בסדרה,שלט לדבר גם על הסגנון הייחודי רק לו,עם הלייטסייבר הכפולה. אבל בסופו של דבר,עם ההיסטוריה המפוארת של ווידר,ועם העובדה שאנחנו באמת ובתמים יודעים עליו משהו חוץ מזה שהוא יודע להלחם,שלא לדבר על ההוד והפאר שמתלווים לתואר "סגן קיסר",ווידר בהחלט לוקח.

עזוב את הלחימה

באופן כללי, ויידאר עוקף אותו בכל השאר. ואני לא חושב שהיה לו תואר "סגן קיסר" הרי טארקין היה בתפקיד יותר גבוה ממנו, לא?

TheSegal

New member
יודה, כי הוא מדובב בצורה גאונית ע"י

פרנק אוז.. ולפעמים אניר קמחכה שיגיד "וואקה וואקה וואקה"

למעלה