אוקיי,הכרעה סופית...

zigmond 69

New member
אוקיי,הכרעה סופית...

בגלל הסקר המקולל,אני התחלתי לחשוד שיש בינינו בוגדים. כאלה שיותר אוהבים את איכס*דארת' מול*איכס מאשר את דארת' וידר המהולל. ובכן... מה אתם אומרים? חרב כפולה או יחידה? פנים אדומות ומקועקעות או מסיכה מגניבה? ההחלטה שלכם. תשרשרו AWEY...

ויידאר כמובן!

איך אפשר לא לאהוב את ויידאר? הוא מגעיל, הוא אכזר והוא חונק אנשים בשביל הכיף! לעומת זאת, מול מדבר חמש מילים בסרט ונראה מכוער. באופן אישי, ויידאר הוא אחד מהדמויות הכי אהובות עלי ועל מול לא יודעים פשוט כלום. ואיזה סקר מקולל בדיוק?

zigmond 69

New member
../images/Emo98.gif לווידר לעומת ../images/Emo190.gif למול

ואני כמובן חושב שאתה צודק... אך הרבה אנשים הולכים שולל אחר החרב הכפולה המגניבה לכאורה,הפנים המקועקעות,והקרניים המרובות. לעומת עליונותו של ווידר,זה כלום. אך אני כן אומר שיש לבחור סטייל,ill give him that...

TheSegal

New member
ויידר... כי גם אני ישבתי מול המאוור

ואמרתי "luke, I am your father"...

gloom

New member
דארת' מול

אוי כל כך הקרנים השקסיות הקטנות האלה של SATAN, והפנים המקועקעות. אוקי נאי מודע שחרב כפולה זה ממש אבל ממש חרא אבל לפחות דארת מול שיפד את קוואי גון. (נכון? אני מקווה שנאי צודק כי אין לי מושג מאיפה להשיג את הדי וי די של פרק 1) והוא מת בקלאסה ע"י זה שהוא נחצה לשתיים. ויידר סתם אפס, מקוטע ידיים ורגלים. ויש לו גם צאצאים. איכס.

gloom

New member
ויידר הוא הבוגד../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ויידר הוא הבוגד. הוא היהי ג'די ובגלל שהוא הייה ממש מלוכלך הוא הרס את המקדש עם ילדי הג'די (מה שאומר שהוא אפס) והוא הפך ללורד סית', הוא שינה את עורו. מול היה מהתחלה לורד סית' ולכן הוא יותר מלך. חוצמזה לדארת' מול יש אחלה אופנוע (או משהו כזה) ומה יש לויידר? קורקינט?

zigmond 69

New member
בחייך...

האופנוע? הדבר הזה זה הדבר הכי עלוב שראיתי בסדרה מאז ג'אר ג'אר בינקס... וחוץ מזה, לווידר יש פיקוד על משחתת אימפריאלית,שזה טיפה יותר טוב מהתלת אופן שהיה למול' על קורסנט... (זה היה קורסנט? אני לא בטוח...)

מה שנכון נכון

אבל ויידר הוא לא היה הבוגד, אלא אנאקין. אני לא סובל את אנאקין, אבל בתוך במסכה של דארת' ויידאר הוא מגניב.

מ א ג ר ט

New member
ויידר דעע

כאילו, נכון דארת' מול תמיד היה יותר בכושר, אבל הוא לא ממש דיבר ואין לו אג'נדה. הוא סתם רע בלי סיבות.

zigmond 69

New member
באמת....

היה לו בכלל טקסט בסרטים? אה,ואני די חייב להגיד שהוא באמת קרע את אובי וואן וקוואי גון,ולהיות כנה,זה שאובי וואן הרג אותו נראה די במזל... אבל בקרב,מי נראה לכם היה לוקח?

Jedi Force

New member
אמממ

המשפט היחידי שאני זוכר שהיה לו היה בקורוסנט, שהוא אומר: זה הזמן שהצד האפל יראה את עצמו... או משהו כזה. לגבי הקרב שלו עם אובי וואן - נראה לי שהסוף הזה היה איך שהיה כדי להראות שאובי-וואן ניצח אבל עם קצת מאמץ ומזל, דבר שמדגיש את זה שהוא רק סיים את הלימודים שלו.

zigmond 69

New member
זאת ממש השפלה...

פלפטין אומר לו שהוא "בקלות" יוכל לגבור על שניהם... ואז בא לו איזה פאדוון NOOB והורג אותו... LOL... השפלה...

zigmond 69

New member
אוקיי... יש לי עוד אחד:

יודה או פלפטין(דארת' סידיוס)? ואני מתכוון קרב,סטייל,נוכחות בסרטים,וכו'. אגב,אני אישית אחד המעריצים הגדולים של יודה,אבל חובבי הצד האפל יוכלו אולי להתנגד... דעות,רעיונות,חשיפות בלעדיות?

למעלה