אוקיי, אנשים!

mgirl

New member
אוקיי, אנשים!

*ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אך מתאימה לכל המינים. החלטתי לשחזר את זרעים של מסטיק, אבל לא במתכונת הרגילה שלו. הפעם לא יהיו בו עמודי בובות, אלא אולי כמה גלריות נבחרות (של בובות שאני ציירתי וגלריות של עוד כמה אנשים) ודולמייקרים ענקיים. הבעיה, שאני כבר לא מציירת כל כך יפה ואין לי מספיק דברים! אז כל מי שמוכנה לנדב את הדוליז שלה לצורך העניין תתקבל בברכה. אני צריכה כרגע דוליז מכל הסוגים הנפוצים ביותר- פרפז (שצוירו ביד, לא בדולימייקר), אמוקיס, דיווה... אם שכחתי משהו תגידו לי! אה, ופעם קודמת אחרי שביקשתי דבר כזה חלק מהבנות שנענו שינו את דעתם אחרי כמה חודשים, והייתי צריכה לחפש את החלקים שלהם ולהוציא אותם. מי שלא בטוחה שתעמוד בהבטחה, שלא תציע מלכתחילה! (אגב, יהיה עמוד עם השמות, או הניקניימים, של כל הבנות שהושיטו יד ועזרו, ככה שיהיה לכם קרדיט) תודה רבה! -מיכל

mgirl

New member
מקפיצה

אנשים, בלי הדוליז שלכם אין לי סיכוי!

mgirl

New member
וואו, איזו נכונות לעזור!

פרסמתי את ההודעה לפני יותר משעה. מאז ראיתי מלא אנשים שהגיבו להודעות, אבל חוץ מילדה חמודה אחת שפנתה אלי במסרים, אף אחד לא הראה רצון לעזור לי. אני רק רוצה להגיד כאן, שעד היום בבוקר הייתי בטוחה שאני לא פותחת יותר את זרעים של מסטיק. אם לא יהיה לי חומר, אולי אני אמשיך להיות בטוחה בזה.

BIG wannabe

New member
הייתי מציעה לך את הדוליז שלי..

אבל תאמיני לי- לא כדאי לך

m i s h

New member
מצטערת

הייתי שמחה לעזור אבל אני די גרועה ולא נראה לי שזה ממש יעזור לך...

PrinseC

New member
יש לי כמה..

אין לי הרבה... כי אני לא מתה על הסוגים האלה.. אבל הנה אחת (ישנה)

Ne§t£A GirL

New member
בכיף!:)../images/Emo108.gif

רק בבקשה, אל תשימי את הבובות שלי בדולז מייקר... ועוד משהו-אל תורידי את החתימה... תגידי אם זה בסדר מצדך, אם כן אז אני אשים עוד...

mgirl

New member
אבל זה רק לדולמייקרים!

כתבתי - לא יהיו אוספי בובות בכלל, רק דולמייקרים.

Ne§t£A GirL

New member
אה, אוקיי:)../images/Emo108.gif

אז הנה אלה שאין לי בעייה שתשימי בדולז מייקרים... אגב, חסכתי לך קצת עבודה- זה בעיקרון חלק מהדולמייקר של הפורום:)

Ne§t£A GirL

New member
...../images/Emo108.gif

רק בבקשה- אל תשתמשי בחולצה הארוכה הסגולה, ובמגפיים הלבנות... פליז?

Ne§t£A GirL

New member
...עוד!../images/Emo108.gif...

יש לי גם עיניים, משקפיים, ופרחים יפים כאלה- את רוצה?

niiko

New member
אני תורמת את חלקי

למרות שזה גרוע... מאוד.. זה אמור להיות מוטציות..

למעלה