אוקיי, אז ככה

xflil

New member
אוקיי, אז ככה

אתמול הלכתי עם חברה שלי לכלי זמר... וניגנו איזה שעתיים על הגיטרות שם (לא נתנו לנו אבל היה רק מוכר אחד נחמד לאללה ששמו יריב שאני חייב לציין אותו, הוא נתן לי לנגן...) ניגנתי על איבנז RG520 או 570 אני כבר לא זוכר על איבנז RG2020X על פנדר סטראט רציתי לנגן על גיבסון SG אבל הםסגרו את החנות..... אה ואל אפיפון עכשיו מאוד מאוד אהבתי את הצליל של האיבנז התאכזבתי קשות מהפנדר!!! גם הצליל של ה-520 היה טוב מאוד ואל תתנפלו עלי....אבל למה אתם כל כך משמיצים את אפיפון? אני לא הבנתי למה אתם אומרים שהיא כל כך חרא.....הסאונד היה בסדר לפי דעתי..... בקיצור נראה לי שאני אלך על האר ג´י 2020X או על האס ג´י אחרי שאני אנגן עליה יריב אמר שאני אלך אליו כשאני ארצה לקנות את הגיטרה והוא יתן לי הנחה אז אם מישהו יודע מניסיון על איזה סכום אנחנו מדברים כשאנחנו אומרים הנחה?

mocko

New member
Epiphone/Buying new guitar

They have some nice instruments for the price . They are somehow considered "The Skoda of guitars . The reason is probably price/marketing strategy . Buy what sounds best to you , and answers YOUR demands only . And yes , right down a list of demands before deciding what to buy Don´t forget that sound comes from several parameters . So try the guitar clean , without fancy effects and amplifiers Try even to play the guitar without connecting it , just to "feel it Maybe we should try all to create together an article on what to do and what not to do when buying a new guitar ....

xflil

New member
אוקיי אז ככה

משום שלא את כל הגיטרות הספקתי לחבר.... נגנתי עליהם באמת בלי מגבר, בכלל, על כל גיטרה ניגנתי בלי מגבר לפני שחיברתי אותה...לראות אם היא נוחה לי.... האיבנז מאוד נוחה...היא לא גדולה מידי...היא ממש "מתלבשת" לגוף שלי כי אני גבוה... אהבתי אותה מאוד...נגנתי עליה קלין ועם דיסטורשין... ב-2 המקרים היא הייתה מצויינת! הקטע הוא שהמגבר שנגנתי עליו היה פנדר שעלה 7000 שקל... אז....על מה אני צריך לנגן? על מגבר שעולה 1000?

yoni162

New member
אם יש אז על המגבר שיש לך בבית...

ולא תמיד יהיה, אז פשוט לך על מגבר טוב של פמדר או דומה, כי אלה מגברים שממש נותנים לשמוע לך את הקול של הגיטרה שלך. יעני, או על המגבר שלך, או על מגבר ממש טוב, ותקשיב טוב, אל תתלהב יותר מדי מהמגבר...

xflil

New member
מגבר טוב של פנדר יעלה לי

2000 שקל ויותר ואין - לי - כסף !!!!!!

yoni162

New member
אתה לא יודע לקרוא?

אמרתי תנסה את הגיטרה על מגבר פנדר, לא שתקנה מגבר פנדר. מה לא ברור??

xflil

New member
.......

"אז פשוט לך על מגבר טוב של פנדר או דומה" אני הבנתי שללכת על זה לקנות ואמרתי לך שכבר ניסיתי את הגיטרה על מגבר של פנדר שעולה 6000 שקל! אז אתה לא יודע לקרוא...לא אני סוף דיון

Oribius

New member
תקשיב !

לך ליריב , תגיד לו שאתה רציני , והוא ייתן לך הנחה , אני יודע , תגיד לו שORIBIUS הכין לו דיסק של DIO , הוא יקשר הכל . בכלי זמר יש מבחר באמת עצום של כלי נגינה , ומי שאוהב ללכלך על המחירים זה סתם כי אנשים לא יודעים , והן משווים למחירים שאתרי אינטרנט בחו"ל . אני במקרה במקצוע , אני יודע כמה עולה לייבא ולמוכר בחנות , והמחירים הוא יקרים אבל לא חריגים בשוק .

Oribius

New member
מצטער על טעויות כתיב

פשוט כתבתי מהר ולא שמתי לב . בכל מקרה יריב הוא אחלה בן אדם , והוא לא סתם דוחף לך מוצר , הוא באמת מנסה להתאים את הגיטרה לאותו בן אדם , ככה שתהיה מקסימום התאמה , גם בקטע הכלכלי .

xflil

New member
מגניב!

הוא באמת נשמע אחלה של בנאדם, כל השאר שם לא משהו אפילו סליחה חראות.... מניאקים כאלה כאילו עושים לי טובה שבכלל מדברים איתי אני אגיד לו
ההנחה שהוא יתן לי תהיה רצינית?

למעלה