אוקיי אז ככה

crazy chicka

New member
אוקיי אז ככה

כל מה שראיתי זה שירשור זונות (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) והודעות של אנשים חדשים! אני לא רוצה לנצל שירשורים כאלה שממש לא קשורים לדוליז שאני עושה לכן פתחתי שירשור חדש שפתוח ל-כ-ל מני דוליז- ולא לנצל את השירשור לדברים מפגרים תודה

victorya

New member
|הדגש|הוספתי לך שיער|סדגש|

...מעניין אם זה עבד... קצת תיקנתי. לא יצא משהו, אבל עדיף על מה שזה היה...

kimberli

New member
ויקי......

שאלה לי אליך.... את מוכנה לתת כאן הסבר איך את צובעת ככה את הבגדים והשיער?? למה זה ממש ממש ממש יפה ומיוחד!

victorya

New member
מילה אחת לי אליך.....

פוטושופ. לעשות לך טיוטוריאל איך אני עושה את זה? ו... אני שירה

kimberli

New member
תעשי.....

למרות שאין לי פוטושופ אבל אני עוד אשיג...תודה:)

../images/Emo41.gifהדולי ה100 שלי../images/Emo41.gif

ולקרייזי צ´יקה-אם תסיימי את הדוליז שלך (שיער), אני אגיב. חבל שאת אף פעם לא עושה שיער...אפילו אם תשימי אותו שיער בכל הדוליז שלך...דולי בלי שיער=דולי לא גמורה. בכל מקרה הנה הדולי 100 שלי, שאחרי....המממממ....כמה זמן, הגעתי לדולי ה-100.
לי. אני די מתפדחת כי היא לא יפה...אבל לא משנה. הנה היא

BliNky

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

ובעקבות החגיגה שלך גם אני ספרתי את הדוליז שלי והיה לי 99 אז רציתי גם 100 ועשיתי אחת חדשה
אבל שיואו איך ספקת?, איי מין, אני בפורום מהיום השני שלו (ביום שמיכל הודיעה לי על פתיחתו מחשבי היקר היה בתיקון...) ורק עכשיו הגעתי ל-100 אבל את כאילו... פחות ממני ו...איך? ועוד הדולי הראשונה שלך נראתה מהממת... אז......... מזל טוב (אגיין) וגם לי
ותודה למיכל ושאר בנות הפורום שהביאוני עד הלום...
U

BliNky

New member
אה וד"א

ענת- אני חייבת לציין שאהבתי את כל הדוליות שלך חוץ מ-2! את באמת כישרון

הייתה תקופה....

שהיה לי מלאאאא זמן פנוי, אז ניצלתי אותו...והשתיים, זה קל, הפרח הכי ימני למטה, שתיהן, זו שיושבת וזו שעומדת עליו....אני יודעת, אבל לא היה לי מה לתקוע שם...
ותודה רבה רבה רבה!! |חיבוק-ענק|

crazy chicka

New member
אוו מי גוד

איזה יפה!! ואוו...ענת..למרות שאני ואת לא ממש הסתדרנו..יש לך כישרון חבלז..זה משגע אותי..אני מקווה שגם אני אשתפר קצת ואגיע (יום אחד) לרמה שלך.. ודרך אגב- אני לא עושה שיער- כי אני הורסת...ואני לא מצליחה ללמוד..לא נכנס לי לראש..כל הטיוטר´ס שעשיתם- לא מסתדר לי.. בכל מיקרה- איך הבגדים..?

SaberTooth

New member
כמה שאלות אלייך...

איך את עושה את השיער הגלי הזה
ואיך את עושה את הקפלים בשמלה

הקפלים בשמלה...

על פי הטיוטוריאל של ג´וסי, עם הפוטושופ כמובן, והשיער-להפתעת כולן-לבד לבד בצייר הישן והנוח. וקרייזי צ´יקה-תודה
! אני אגיב לדוליז שלך יותר מאוחר, כרגע אני מממממש חייבת לזוז!!
ביייייייייייייי

SaberTooth

New member
סתם דולי שעשיתי...

ניסיתי לעשות דולי עם בגד שקוף ויצא שיי טוב, מה אתם חושבים

למעלה