שיי = דיי, אופס
C crazy chicka New member 29/6/02 #14 אני מגיבה! אז ככה- השרוללים- למה מרובעים??? תעגל! השקוף- הצליח לך ממש יפה מה עשית לגבות שלה- זה ממש ממש ןזהו- סהכ- דולי חמודה- אהבתי איך שלי? יום טוב
אני מגיבה! אז ככה- השרוללים- למה מרובעים??? תעגל! השקוף- הצליח לך ממש יפה מה עשית לגבות שלה- זה ממש ממש ןזהו- סהכ- דולי חמודה- אהבתי איך שלי? יום טוב
Y YalushA New member 29/6/02 #16 דולי שלי....../images/Emo176.gif כבר פרסמתי ואף אחד לא הגיב עלייה....
C crazy chicka New member 29/6/02 #17 תגובה לך השימלה- מהממת איפור- אחלה! שיער- חמוד נעלים- תעשי משהו אלגנטי! לא אהבתי
S SaberTooth New member 30/6/02 #19 וואו../images/Emo70.gif דולי יפה... אהבתי במיוחד את השמלה, באמת יפה. את השיער אפשר לשפץ קצת, שיער קצר לא בדיוק מתאים לדולי הזו. אזל בסך הכל, דולי יפה. אהבתי
וואו../images/Emo70.gif דולי יפה... אהבתי במיוחד את השמלה, באמת יפה. את השיער אפשר לשפץ קצת, שיער קצר לא בדיוק מתאים לדולי הזו. אזל בסך הכל, דולי יפה. אהבתי
M mgirl New member 30/6/02 #45 ... השרוולים ישרים וציירת את החצאית צמודה לקווים של הרגליים, ככה שבגלל שהיא שקופה זה נראה ממש מכוער. תרחיבי אותה קצת.
... השרוולים ישרים וציירת את החצאית צמודה לקווים של הרגליים, ככה שבגלל שהיא שקופה זה נראה ממש מכוער. תרחיבי אותה קצת.
H Hugs a Kisses New member 30/6/02 #24 ניצול שרשור שלי! הדוליז שלך יפות, אבל השיער תנסי.... והנה בובות חדשות שלי ניסיתי את הקפלים....
M mgirl New member 30/6/02 #26 אז ככה.. את הראשונה ממש אהבתי, אבל הקפלים נראים יותר כמו שני פסים בהירים ובאמצע אחד כהה, ולא כמו קפלים כאלו. בשנייה השמלה קצת נפוחה מדי, אבל את השיער ממש אהבתי. בכלליות שניהן ממש ממש מקסימות.
אז ככה.. את הראשונה ממש אהבתי, אבל הקפלים נראים יותר כמו שני פסים בהירים ובאמצע אחד כהה, ולא כמו קפלים כאלו. בשנייה השמלה קצת נפוחה מדי, אבל את השיער ממש אהבתי. בכלליות שניהן ממש ממש מקסימות.
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 30/6/02 #28 לא אהבתי את הקפלים.... תנסי לעבוד בפוטושופ לפי הטיוטוריאל....זה לא כזה קשה. אבל הרעיונות יפים, ואם הקפלים היו יותר טובים הדוליז במאת היו יפות!
לא אהבתי את הקפלים.... תנסי לעבוד בפוטושופ לפי הטיוטוריאל....זה לא כזה קשה. אבל הרעיונות יפים, ואם הקפלים היו יותר טובים הדוליז במאת היו יפות!
B BliNky New member 30/6/02 #27 רותי בא לי להרוג אותך../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif יא מוכשרת אחת
מ מאי הרצוג New member 30/6/02 #29 ניצול שירשור... זו פיה שעשיתי כרגע... הדבר הזה שהיא יושבת עליו זה פרח... יצא גרוע... אבל חפיף... איך היא?
ניצול שירשור... זו פיה שעשיתי כרגע... הדבר הזה שהיא יושבת עליו זה פרח... יצא גרוע... אבל חפיף... איך היא?