אוקיי אוקיי....

Windbluesea

New member
U איזה מגניב.....

אני זוכר לדוגמא שהייתי עם אישתי בסקירת מערכות... אז (ובעצם עד הלידה לא ידענו מה מין העובר) התקרבתי לבטן של אישתי וזרקתי שמות של בנות (הייתי בטוח שיש לנו ילדה) כגון: שושנה,רבקה,יוכבד,מסעודה וכו´.... וכל פעם שהייתי אומר שם העוברית שלי היתה מתרגזת והמכשיר של סקירת המערכות היה מוציא רעשים של עצבים וכשלא אמרתי כלום היה צליל רגיל.... אני ואישתי התפוצצנו מצחוק שם..... ד"א עברת את התקופה של הבחילות וההקאות??? תקופה לא נעימה אה???

לשמחתי עברתי את התקופה ללא בחילות

וללא הקאות, אני פשוט לא טובה בזה
נקווה רק שימשיך ככה.

הכוכבת

New member
גם לנו זה חדש

ונשואים כמעט שנה. ואני קיבלתי שם משפחה נורררררררררא ארוך...

מאי26

New member
הי גלית, ברוכה הבאה. אני אצטרף

לרוב הבנות פה שעוד לא התרגלו לרעיון (נשואה חודשיים וחצי)והאמת היא שהשם בעלי מעצבן אותי, ואני ממשיכה בדרך כלל לקרוא לו מתוך הרגל "החבר שלי". לגבי השם - גם אני בבעיות קשות. אני לא אוהבת את שם משפחתו (וגם לא היתה לי בעיה להגיד לו - לא צריך להעלב מכל דבר, אני גם חושבת ששם משפחתי הוא לא כזה להיט, אבל זה השם שלי, שאני רגילה אליו כבר כמעט 27 שנה) ובכלל מוזר לי להחליף שם, אז נשארתי עם שמי. אבל הענין הזה צץ לפעמים (אני מניחה שהוא עלול להיות קריטי כשיהיו ילדים...) והיום נתקלתי בקטע מעצבן במיוחד כשנתקלתי בסיכום דיון שיצא בנוגע לסיכום דיון שבו נכחתי, ובו פתאום הופיע שם המשפחה שלי המקורי - מקף - ושם משפחתו. זה גרם לי לשוק מסוים, מה גם שהצירוף הוא די מגוחך (יוצא נורא ארוך...), אז מיד התקשרתי למשרד שממנו יצא סיכום הדיון כדי להעמיד דברים על דיוקם...

מיקה11

New member
לכל מי שעדיין לא בדקה במשרד הפנים:

אני החלטתי להשאר בנתיים עם השם הישן שלי (יש לנו ויכוחים רבים על הנושא: אני רוצה לעברת את השם שלו, כי הוא קצת מסובך והוא עדין לא החליט), אז לא טרחתי לגשת למשרד הפנים. לפני חודשים (התחתנו כבר לפני שנה) קעבלתי מכתב מקופ"ח בו הופיע שמי הפרטי עם שם המשפחה שלו. ניגשתי לפני שבוע למשרד הפנים (חידוש דרכון) ושם הסבירו לי שהשם של האישה משתנה אוטומית לשם משפחתו של בעלה, ככה שאם מישהי רוצה להישאר לשם משפחתה הקודם היא צריכה להגיש טופס בקשה.

Ronnie*

New member
אני לא חושבת שזה ככה עכשיו...

אותי שאלו ברבנות בזמן פתיחת התיק מה אני רוצה לעשות עם השם. בהתאם לזה, הם מודיעים למשרד הפנים.

למעלה