אוקיי אוקיי....

נשמע הרבה יותר קל...

אני בהירה (בלונד+עיניים כחולות"+צבע עור נוטה לסיד טרי על הקיר) והשם החדש עיראקי.... קשההההההההה....... אני מוצאת את עצמי כותבת התכתבויות של עבודה (פקסים / אימיילים) תוך דקה ואז יושבת עוד 5 דקות ומנסה להחליט איזה שם משפחה להקליד אחרי השם הפרטי שלי.... בינתיים התוצאות היו 99% מול 1% לטובת השם הישן... (פעם אחת כתבתי את החדש והרגשתי כמו מתחזה... או לפחות כמו מרגלת שלבשה זהות בדויה...)

Ronnie*

New member
גם לי זה קורה...

אני תוהה איך לחתום על כל מיני דברים, ובסוף חותמת עם השם הישן... בגלל זה נראה לי שאני אנקוט בשיטת "זבנג וגמרנו" ואחליף את השם בבת אחת... אולי זה יהיה יותר קל. אבל על הספרים שאני אתרגם (אני מתרגמת במקצועי) אני אכתוב את שני השמות... בכל זאת צריך קצת המשכיות בחיים.

Ronnie*

New member
קופצת בהקדם האפשרי...

אפילו חשבתי להספיק לשנות את תעודת הזהות והדרכון לפני ירח הדבש (בסוף החודש, הגיע הזמן אחרי חמישה חודשים). אבל לא בטוח שאני אספיק, עם השעות הבלתי אפשריות של משרד הפנים... לא למדתי תרגום, אבל אני לומדת ספרות ולקחתי הרבה קורסים בתרגום. כרגע אני לא מתרגמת ספרים, אלא עובדת בתרגום טכני, שזה עוד יחסית משתלם... באופן כללי זה ממש לא מקצוע רווחי
אבל אני עוד לא סגורה עליו בתור מקצוע "לכל החיים"...

ניקול3

New member
מזדהה איתכן נורא ../images/Emo70.gif

הנישואים אומנם עדיין טריים מאוד (פחות משבוע) אבל העניין של השם משגע אותי. החלטתי מסיבות כל מיני להחליף את השם לשמו של בעלי (=גם זה עוד נשמע מוזר...) אבל קשה לי מאוד להתרגל
כל הזמן אנשים קוראים לי בשם החדש "גברת כך-וכך..." ואני לא ממש יודעת איך להגיב לזה
. בקיצור מבינה אותכן ומזדהה עם כל מה שכתבתן. לגבי השם עצמו, סוף סוף קיבלתי שם עיברי טוב! עד עכשיו היה לי שם לועזי שאף אחד לא הסתדר איתו. לפחות מהבחינה הזו אני שמחה

דפי26

New member
גלגלגלגליתתתתתתתתת

היי, כמו שאת ודי יודעת גם אני בשלב הדילוג בין הפורום הזה לחתונות והתחלתי קצת לקפוץ לפורום הריון ולידה
(למרות שאין עדיין ממש תוכניות....) לגביי השם אני לא מוכנה לותר על השם שלי!מקסימום להוסיף את שלו. א.השם שלי זה מה שאניולמה שרק אני ישנה?גם הוא התחתן לא? ב.השם שלו זה השם של אבא שלו-הוריו גרושים ואביו עולה לי על הסעיף ומרגיז אותי להסתובב עם שמו ג.יש לו שם פולני רוסי באורך הגלות!

דפידף!!! ../images/Emo9.gif

איזה יופי שאני לא היחידה עם פיצולי האישיות הללו!!!
אז רגע... כששואלים אותך מה שמך - מה את עונה? השם הישן? שני השמות? (בטח זה יוצא באורך דף A4 ביחד...)

הכוכבת

New member
גם לי זה משונה...

והמעבר לשם משפחה אחר וארוךךךך היה לא פשוט. והתלבטתי המון בנושא. בסוף החלטתי שאני משנה את השם לשם של בעלי, כי אני לא רןצהה שלילדים (בעתיד) יהיה שם משפחה כמו של אבא שלהם, ויהיה שונה משלי.

צילולה

New member
גם אני!גם אני!!

החלטתי שאני רוצה להחליף את השם משפחה..זה נראה לי מאד טבעי וחיכיתי לזה די הרבה זמן, אבל מוזר לי..כשהלכתי לקבל זיכויים על כמה מהמתנות שקיבלנו (וקיבלנו יותר מידי,לטעמי..)הייתי צריכה לתת את השם משפחה,והיה לי קטע קטן של שקט לפני שאמרתי את השם החדש.. ובמעבדה,כל פעם שאומרים לי:"בעלך..." זה די מוזר לי.. בעלי??? אבל הוא החבר הכי טוב שלי... החבר שלי... אני מאמינה שאני אתרגל...כרגע אני באמת מרגישה כמו איזו שחקנית כשאני אומרת "בעלי" אבל נחמד לי להשתעשע עם המילה הזו.. לפעמים אני מרגישה קצת פלצנית כשאני אומרת:"בעלי אמר..." אבל בעצם...זה מה שהוא..לא???

השם שלנו

מיד אחרי החתונה הלכנו למשרד הפנים ושם.. שנינו שינינו שם משפחה... הסבר: לבעלי המתוק -עמית, יש הורים וסבים מקסימים וחמוד עם שם משפחה מיוחד- חמוד, תסכימו איתי שזה אחלה שם, אבל מה- מתוקף מקצועי ועבודתי אנחנו טסים המון, וכל פעם שטסנו בחברה ישראלית היו עושים לעמית את המוות- חיפושים, חקירות, והכל בגלל שזה נשמע שם ערבי (חמוד- מחמוד- מוחמד וכו´). אז במקלחת יום אחד, עמית חשב על והחליט לשנות שם משפחה. והוא החליט על השם אור. וכך התגלגלו עניינים. לשם תקופת הסתגלות, כל אחד מאיתנו צרף את השם החדש לישן- ובתום 7 שנים נעבור לגמרי לשם החדש. אז אני היידי אור- לוין והוא עמית אור- חמוד. לגביי "בעלי- אשתי"- אני התרגלתי לעניין רק אחרי שנה בערך.

Windbluesea

New member
וואוו........

אני רואה שכולכן כאן נשואות ממש טריות.... מזכיר לי ימים שלי לפני 3 שנים במקום שממש הסמקתי שאמרתי את המילה "אישתי",ולרוב יצא לי "חברה שלי". חכו חכו עוד תתרגלו עד שיצא לכן מהאף..חחחחחחחחחחחחחחחחח ואז נשמע את כל הקיטורים למינהם......חחחחחחחחחחח

אתי@

New member
תשתדל להיות יותר אופטימי ../images/Emo9.gif

לא בא לנו שתהיה כאן אוירת בעסה (בשביל זה יש פורום נשואים-נשואות
)

Windbluesea

New member
היי בנות....

אני ממש לא בא במטרה לבעס או לדכא אתכן,חלילה.... אבל זה חלק ממערכת יחסים שהולכת להיות ארוכה מאוד (מקווה בשבילכן), אני מניח שלכולכן היה חבר לאורך תקופה ארוכה ובהתחלה הכל היה ורוד אבל בהמשך היו עליות והיו מורדות. חיי נישואין זה על אותו משקל ואפילו יותר כי זו מערכת יחסים לכל החיים.

ברוכה הבאה לפורום

ותמיד אומרים שלדברים טובים מתרגלים מהר...אבל הנה גם אני עוד לא מעכלת שאני נשואה - ואני כבר תכך חוגגת שנה, ועוד בכלל זה שאני בהריון עכשיו נראה לי בכלל לא מציאותי

יו!!!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה יופי! מזל טוב!
בטח שואלים אותך כל הזמן - אבל איך ההרגשה להיות בהריון?!?! (נו באמת גלגלית - את גם מצפה לתשובה?!?....) אנחנו גם כן משתעשעים לנו במחשבה על ילד.... מצד אחד נורא מתחשק והשעון הביולוגי מתקתק (אני בת 30)... ומצד שני זה עוד מוקדם מדי בזוגיות שלנו (מכירים רק שנה).... ותודה רבה על ברכות הקבלה לפורום!!!

למעלה