אופ:(

אופ:(

שלום לכולם אני חדשה פה. .קראתי קצת והחלטתי להצטרף..
אני גם סטודנטית..קצת מיואשת יש לציין, לא חשבתי שזה יהיה ככה, אמורים להנות לא? אני לא מצליחה להביא את עצמי לשבתוללמוד..וזו התקופה הכי קריטית.. מה עושים? בהצלחה לכולם!

unholy

New member
מה עושים?

קודם כל שלום:) מצאת את המקום הנכון לבכות בו על כל מה שסטודנטים שונאים... מה עושים? יושבים עם חברים... יושבים באוני'...במקום נייטרלי... מציידים את עצמך באוכל שידרבן למידה... עושים סדר יום מסודר ומקצים זמנים יענו משעה זו אני עושה ככה משעה זו עושה אחרת מה את לומדת בכולופן? ובהצלחה!!!:)

..

לומדת עו"ס, זה בערך מה שאני הכי רוצה בעולם, אבל זה לא גורם לי לתת 100 אחוז.. תודה על העצות בכל אופן:) ואני מתכננת סדר יום רק שאני לא עומדת בו לעולם..:)

unholy

New member
עו"ס? שו?

וכן גם אני לא עומד לכן אני מתכנן אותו בצורה גמישה למדי ככה שגם אם אני מתעצל לשעה שעה ומשהו אני עדין בסדר עם עצמי...לא יודע אם מסגרת הזמן שלך מאפשרת לך אבל אם כן אז...נו'טוב you are one lucky bastard!

davidnavarro

New member
תראי מה שאני מציע

תראי מה שאני מציע זה לו"ז... ברגע שיש לו"ז יש מסגרת - גם אם לא ממש עומדים בה, זה כבר התחלה. עוד דבר מאוד חשוב זה לעולם לא לכפות על עצמך, כלומר לא לקשור אותך לכיסא, כך את לא תלמדי, את תגיעי קרוב לקצה סף התסכול והדבר הכי הכי זה שאת תרגישי רע עם עצמך... תלמידי בספרייה, ברגע שאת מחוץ לבית, ההרגשה לקראת הלימודים היא שונה, תלמידי בקבוצה - זה מאוד עוזר, מרגיע ואפילו לומדים עוד יותר, כי יש תחלופה של רעיונות ודעות. אל תלמידי 10 שעות ביום, אלא 30-45 דקות ביום, תצאי קצת, אסור להיות שקוע כל היום בלימודים...

Lir האחת

New member
מסכימה מאוד ../images/Emo45.gif

לו"ז זה דבר מאוד חשוב לכל מי שמתקשה ללמוד באופן עצמאי (מבחינת משמעת). 30-45 דק'? עם זה אני פחות מסכימה... לא הייתי מספיקה כלום
אני אישית למדתי את ה-10 שעות ביום בתקופת בחינות.

..

הרעיון של הספרייה באמת קצת עוזר..עשיתי את זה כמה פעמים ובקבוצות זה קצת בעייתי אין יותר מידי מרווח של זמן בין מבחנים ואני מאלה שלומדים טוב יותר לבד סתם קצת בדאון..מקווה שיעבור... פורום מקסים יש לכם!!

Lir האחת

New member
אהמ

את האמת שאין כללים. את פשוט צריכה ללמוד איפה שאת מרגישה הכי בנוח, איפה שאת הכי מצליחה להתרכז. אני העדפתי שלא לצאת, אלא ללמוד בבית בחדר שלי. זה פשוט היה נראה לי בזבוז זמן. אבל אם את יותר מתרכזת בספריה, אז ברור שזה עדיף על להישאר בבית ולא להצליח כלל ללמוד... אז בקיצור, כל אחד ושיקוליו
אגב, ברוכה הבאה ותודה על המחמאה

davidnavarro

New member
גם אני...

גם אני רק בתחילת התואר, סיימתי סמסטר ראשון.. הכל יהיה בסדר, אל חשש :)

למעלה