אופ כמה אני טוחנת

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך
איזו אורחת ../images/Emo13.gif

שמתי לב שאת תמיד מבקרת כשלזוזו יש איזו אימרה שנונה
כנראה שהאימרות של זוזו מושכות אותך אלינו

galim29

New member
יקירתי../images/Emo140.gif

להמון נשים המחזור הוא לא ISSUE בכלל. הן תוקעות טמפון ואני בטוחה שההפקת התוכנית מוותרת להן על עניין העלי בננה....
וממשיכות בחייהן כרגיל. זה נשמע לא הגיוני אבל אכן זה קורה... בכל מקרה אני בשיבא ב 13.4 אז אבדוק את עניין הנוברינג ואעדכן

נובה רינג

סוריאנו המליץ לי לעבור אליה.....אבל בגלל חששותי על הלא ידוע הוא העביר אותי לניסיון בגלולות הסרזט....המכילות פרוגסטרון בלבד.... מה למדתי על הנובה רינג בנתיים: יתרונות רק פעם בשלושה שבועות צריך לזכור להחליף ולא כל יום כמו גלולה. לטענת משתמשות מאוד נוחה גם בזמן קיום יחסי מין ...לא מורגשת המינון ההורמונלי נמוך ובגלל שהיא משחררת באופן רציף הרמה ההורמונלית היא אחידה. (שלא כמו בגלולות) תופעות הלוואי דומות לגלולות אבל לא באותה הרמה כלומר פחותות... אין השמנה. יתכן ומורידה את תופעת המיגרנה. לא עוברת פירוק בכבד. כמות ההורמונים שנכנסת לדם פחותה. החסרונות צריך לנסות על גופך כדי לדעת אם היא מתאימה. אז או שתנסי לפני ותעדכני .....או שנחכה ונראה אם אני עוברת בסופו של דבר אליה.....מחר מקבלת שוב יעוץ מסוריאנו.....אחרי שיראה את תוצאות בדיקות הקרישיות שלי ..שבהחלט הצליחו לבלבל את ההמטולוג.....שביקש לחזור על הבדיקה......אולי לסוריאנו תהייה תובנה ...

galim29

New member
נשמע מבטיח../images/Emo24.gif

יש לי תור לסוריאנו אז אולי אנסה את הנוברינג...

gui1

New member
אומנם לא שיר אביב אבל הגיג

טוב אז בגלל אני על זמן שאול שאולי עוד חודש אחזור לגלולות ולכןן מצאתי לי ברחוב -בזכות המעיל - איזה בחור מיני ואיתו אני מעלה ומכלה את התשוקות המדוכאות שמתי לב שכבר לא מעניין אותי החיבוק הנישוק הליטופ וכל המסביב ולא כמו אישה רגילה אני רוצה כבר להגיע לתכלס העניין כאילו שאולי בהשפעות ההורמונים אני פחות נשית ורק רוצה לגמור וללכת [ פעם אהבתי להתחבק אחרי היום אני לא מסוגלת [אולי זה בעקבות הבחור ? אין לי מושג ] האם אתם עברתם שינוי בעקבות הדיכוי ?

למעלה