אופ כמה אני טוחנת

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
אופ כמה אני טוחנת

כבר נמאס לי מעצמי כל חודש אני רק מתעסקת עם המחזור עם הגלולולת עם הצמחים הסיניים עם הדיוקר כל החודש בעצם כל החיים איזה דיכאון 4 ימים שתופסים את כל החיים כבר נמאס לי אפילו לדבר עם אלוקים לחפש ולחפש פתרונות כבר נמאס לי לדבר עם החברות וכבר לחברות נמאס לשמע ואתי שום דבר לא עוזר לי הכל זה הרע במיעוטו אם אני לוקחת גלולות אז אין כאבים ואין מחזור אבל יש התנפחויות השמנות וחוסר חשק מלווה בדיכאון ואם אני בטיפולים אלטננטיבים אז יש כאבים ויש התפשטיות ומרקרים בשמים אבל לפחות יש עיניין בחיים כל הזמן אני טוחנת את המח האם לחזור לגלולות ? האם ללכת לעוד טיפול אלטנרטיבי אופ אני ניסיתי ככ הרבה טיפולים ולא יתכן שכלום לא יעזור אני לא אוכלת בשר עופ חלב מתוק פחממות לבנות צילים פלפלים חיטה לבנה וכלום לא עוזר והמטפלים גם לא מבינים איך יתכן שאין הטבה איך יתכן שהכל ככ תקוע אני חושבת לחזור לגלולות ואז פתאום חבר/ה מודיע שהיה אצל מטפל שעשה לו פלאים ואז אני חושבת אולי לפני הגלולות ללכת אליו אני בת 36 עוד 10 שנים ופחות הכל כבר יהיה מאחורי מזה 10 שנים לעומת 25 ? ואני אפילו לא מדברת על ילדים , שאפ אחד לא מבטיח ועל בחור שמדי פעם מגיח אולי אני צריכה רק להתרכז בעבודה לקחת גלולות ולשתק את כל העולם אופ אופ אופ איזה דיכאון

מבינה לליבך

גם אני במשך תקופה ארוכה התעסקתי רק בכדורים, מטפלים, כאבים וכד'..הרגשתי כמו אישה בת 90.. אל תצפי שהסביבה תבין, כי היא לא, רק מי שחווה יכול להבין את המשמעות ואת הסבל.. אני חושבת שגם התעסקות מרובה בדברים, עושה לנו משהו לא טוב, לפעמים, רצוי קצת להניח לדברים עם כל הקושי שבדבר.. לי, שום דבר לא עזר והייתי במצב נפשי קשה למדי עד אשר הגעתי למישהי שהיא היום הגורו שלי..אם תרצי פרטים, אשמח לתת לך, פני אליי במסר ונדבר....היום אני במקום אחר לגמרי והגוף במצב הרבה יותר יציב מכל הבחינות.. פני במסר ואתן לך פרטים.. בינתיים, שיהיה לך שבת שלום וללא כאב..

gui1

New member
מילא הסביבה אבל אפילו אני

לא מבינה את עצמי שלחתי לך מסר

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

למה את לא מנסה גלולות אחרות ממה שניסית עד כה? ישנן הרבה סוגי גלולות וכל גלולה משפיעה אחרת על כל אישה. לא כל הגלולות גורמות לדכאון ולחוסר חשק מיני. יש גם את המירנה ואת הנובה רינג ואת מדבקות האוורה שגם מפרישות הורמונים, השוני בהן הוא שהפרשת ההורמונים מתבצעת בדרך אחרת מאשר הגלולה הרגילה. אולי דיכוי כזה יכול להתאים לך. לדעתי את צריכה לנסות שוב דיכוי שיתאים לך ושלא יגרום לך כמובן לדכאון ולחוסר חשק מיני.
בכל מה שתחליטי

galim29

New member
יפתי../images/Emo24.gif

אין סיבה שתסבלי ככה וזה סבל. תבדקי עם הרופא שלך לגבי גומיה שמשחררת הורמונים לגוף וככה זה לא עובר דרך העיכול. השותפה שלי לוקחת וסבבה לה כי הגלולות גרמו לה להרגיש לא טוב. כל מה שאת מרגישה זה לגיטימי גם עניין הגיל. גם אני שוקעת בזה יותר ויותר לאחרונה ומסתכלת על דברים בצורה אחרת. פשוט תצמצאי את ההורמונים שלא יגרמו לך סבל בשילוב עם טיפול טבעי. אין קסמים באנדו כמו שאת כבר יודעת. ואת לא צריכה להתרכז בעבודה וזהו... יש לך המון מה להציע לעולם, לבחורים ובייחוד לעצמך ואל תעשי לעצמך ויתורים והנחות שלא יתרמו לא לך ולא לאחרים. אנחנו צריכים אותך מאושרת GUIT צ'קה אז יאללה, שנסי מותניים ותחזרי לחייך ולמצוא את דרכך בעולם. את שווה את זה
מחכה לשיר על האביב פה בימים הקרובים ורצוי שיתלווה לזה דייט סוער

gui1

New member
לא שמעתי על הגומיה

מה מו מי ? זה טוב לבנות האנדו ? איפו שמים אותה ?

אם אני לא טועה

גלים התכוונה לנובה רינג (שגם אני הזכרתי אותה), שמים אותה בנרתיק, כעקרון צריך להוציא אותה כל 3 שבועות ולעשות שבוע הפסקה (כמו בלקיחת גלולות), במקרה שלך נראה לי שאת פשוט צריכה לדלג על השבוע הפסקה ולשים מייד אחת חדשה. כמובן שעלייך להתייעץ עם הגניקולוג שלך.

gui1

New member
ok האם יש אנדואית שניסתה ?

את הגומיה ?מה מו מי ?

לא זכור לי

שמישהי כאן סיפרה שניסתה. את מוזמנת להיות הראשונה לנסות ולעדכן
יותר גרוע ממה שאת היום (בלי כלום) לא יכול להיות, לא?

galim29

New member
הנה קצת על מה מו מי

בשביל שלא תתאמצי לחפש... צירפתי לך הסבר

זואילי

New member
גואי יקרה

מסכימה עם מייקי וגלים, תמצאי את הדיכוי הכי נכון לך, שעושה את העבודה. ובמקביל תיעזרי ברפואה המשלימה כדי לטפל בתופעות הנילוות. אין ולא קיים טיפול שיקח מאיתנו את האנדו, אבל יש המוני טיפולים שיקלו על תופעות המחלה ועל תופעות הלוואי של הדיכויים ההורמונליים. זאת לצערי נקודת המוצא כשהמטרה כפי שאני רואה אותה היא חיים עם מינימום/ללא כאב והרבה מאוד איכות חיים ביום יום. חזקי ואמצי גואי שלנו.

יפתי ../images/Emo24.gif

נראה לי שאנחנו קוסמיות בהשפעות של ההורמונים עלינו
גם לי יצא בזמן האחרון לחשוב כמה עוד עלי לסבול ועד מתי תהיה לי וסת שאצטרך לדכא? שותפה לכל תופעות הלוואי שאת כותבת וזה מוציא אותי מדעתי, אני פשוט לא מעיזה לעשות הפסקות. לגבי הנובה רינג לא ניסיתי,עדין. גם אני עדין בחיפושים אחרי הגלולה שתגרום לי להרגיש הכי פחות חרא שאפשר
ועוד
ועוד
- אין לי מה לכתוב לך מעבר לזה שאני מזדהה עם כל מילה ופסיק שאת כותבת

gui1

New member
אתמול ראית המירוץ למיליון ב TV

והדבר הראשון שעלה לי לראש היה בטח אם הייתי משתתפת הייתי לוקחת גלולות ברצף -האם זה לא הערה סתומה ? בכל אופן ביום רביעי יש לי תור לאיזה גניקולוגית ואשאל אותה לגבי הרינגה אולי טבעת בעולמות התחתוניים תזרז את זאת שבגפיים העליונים ???????????

זואילי

New member
דווקא הערה מאוד הגיונית ../images/Emo70.gif

גם אני תוהה מה עושות כל הנשים האלה בתוכניות הארוכות האלה סטייל הישרדות. האם הן מתקינות לעצמן טמפון מעלי בננה? ומה הן עושות עם שיער הגוף? (אלא אם מראש הן עשו לייזר). בקיצור, ההערה שלך מוכרת ונכונה ויש לי עוד אי אלו דברים להגיד על טבעות, אבל אני אחסוך מאיתנו, ברשותך.

גם מה שאני תמיד חושבת ../images/Emo12.gif

מה הן עושות עם המחזור? (ואיך בכלל הן שורדות את הכאבים האלו ומתנהגות כאילו כלום
) [ברור שהמשפט בסוגריים היה בצחוק, אני פשוט לא מצליחה לדמיין "מחזור שמח"...
]

gui1

New member
מהעלים הייתי עושה תחבושות

וטמפונים עושה מהקוקוס כמיות הדם שיש לי ביום הראשון יכולות בהחלט למלא קוקוס אחד או שתיים

השלמה

זואי את גדולה!קרעת אותי מצחוק. אין מצב שאני צופה בהשרדות מעכשיו ולאמייד חושבת על הטמפונים שלך.

זואילי

New member
הו שלום לך אניש קאפור ../images/Emo24.gif

כמה טוב לראותך. משמייח שעדיין אני גורמת לך לצחוק. מתי את מגיחה למרכז המדינה?

למעלה