אופציות..

גאיה ק

New member
אופציות..

אך לא במקום הפורום הזה...

magy

New member
הופ ציה

מחר בערב בערוץ 10 - קובי מידן עם שוק פנויים/פנויות או כמו שאמר בקדימון - שוק הבשר..... יהיה מוכר.....מוכר ובעיקר, מעורר בחילה...........אצל אלו שעברו את מה שאולי יראו שם...... ויסבירו המומחים......(רבקה וחן נרדי)

ben3211

Member
../images/Emo124.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

לאחרונה אין לי זמן לצפות בטלויזיה, ראבקקקקקקקקק. אני מפספס המון תוכניות טובות ומעניינות.

הפתרון להקליט

אתמול הקלטתי וראיתי את הראיון בערוץ הראשון היום אשב לראות את התוכנית

ben3211

Member
אמרתי לך שאין לי וידאו,../images/Emo10.gif נסיכה

חבל שאי אפשר להקליט על ידי המקרר או המיקרוגל.

צלליתה

New member
ראיתי חלק

ובן, אל תרגיש מקופח. זו בודאי ובודאי שלא היתה תוכנית מופת. סתם תוכנית. מה שאותי מענין זה מי האנשים שמצטלמים לכתבות כגון אלה, ומה בדיוק יוצא להם מזה. הכי החריד אותי הזוג שהגברת ספרה שעשתה נתוח בטן וחזה שלושה שבועות לאחר שהכירה את האיש, והאיש שספר, בלי בושה, בפניה ובפני כל עם ישראל, שלולא היתה עושה את הנתוח הוא לא היה יוצא איתה. פעם יצאתי עם מישהו שבקש ממני לוותר על הליפסיטק. אבל נתוח???????????

magy

New member
חלק צולם במועדון בקריות

כן, מאד אהבתי לראות איך הגברת עורכדינית-מורה מאפשרת לפרח'ון לקבוע איך ייראה גופה ומי יודע מה עוד. אבל הגברת הודתה שהיא לא יכולה בלי גבר בחייה. לכן אני לא חושבת שהיא מרגישה שהיא משלמת מחיר יקר, כי היא מוכנה לשלם כל מחיר, כדי למלא את מיטתה וחייה בגבר. מה אגיד לך? אם אני צריכה שוב לשרת או להיות עבד נרצע לגחמותיו של מאן דהו....... אז, לא תודה........................לא צריך הכל בסדר!!!!

צלליתה

New member
wings?

בדיוק שהדלקתי את הטלויזיה היה נדמה לי שאני רואה את השלט. מעולם לא הייתי שם, אבל שמעתי שזה ממש שוק בשר במובן ההכי שוקי ובשרי שאפשר.

magy

New member
נכון, היה כתוב ווינגסססססססס

הבטתי באנשים שם ואני מעדיפה לשמור לעצמי את הערותיי..........

ben3211

Member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

עכשיו עצוב לי כל כך.....
כי לפי מה שכתוב שם, בעוד 5 שנים חיי המין שלי יצנחו
משמעותית..

דיי לפחד מסטיסטיקה ../images/Emo24.gif

ההכללות הן משהו שסתם לא לעניין זה תלוי בך בפעילות שלך ובבריאות שלך אל תאמין לכל סקר ומחקר הסטטיסטיקה מעוות את הכלל לטובת המספרים תלוי מה החוקר רצה להביע ולאילו מסקנות הוא חותר

ben3211

Member
איזה כייף לי עכשיו נסיכה../images/Emo9.gif

אני רגוע עתה לחלוטין.
כמעט שנרשמתי למועדון "חסרי יכולת אנונימיים שנס ליחם וקצה נפשם".

יום נהדר ../images/Emo6.gif

גרמת לי לפרוץ בצחוק משוגע , קשה לי לצחוק וקשה ולנשום הריאות צועקות בגלל הפרשי הטמפרטורות התקררתי נורא

ben3211

Member
../images/Emo51.gif על העידוד, צלליתה../images/Emo13.gif

היות ולא צפיתי בתוכנית... אני מנוע מלהגיב הפעם, וחבל. תוכניות כאלה מאד מעניינותותי. זה כמו להתגלח על זקנם של אחרים.

magy

New member
לא הפסדת כלום.......

אולי הרווחת. מה הטעם להזכר בחיפוש? בנבירה? בשיטוטים במועדונים מגעילים? הראו את המחפשים, את המוצאים את המתלבטים, את התירוצים את התסביכים, את ההצלחות ואי ההצלחות.......... ובעיקר, את הקשר לאקס/ית אין פתרון למצב.........רק מראה.....לכולנו...... ומי שמוצא את מה שחיפש, מבורך..... כי המשפט החוזר בתכנית היה: קשה מאד למצוא מכסה לסיר בגילאים שלנו.................. הצלקות רחבות ועמוקות מדיי....... קשה להתחיל דברים חדשים.....ללא משקעי עבר.......... כך אמרו..............

למעלה