אופפפ

sidi

New member
רגע

ולמה הוא ייבש אותך אז בממתינה? סליחה שאני מעלה את זה, פשוט אני סקרן...

Queen Of Love

New member
לא רציתי...

לחקור אותו ממש...אבל הוא התקשר אליי למחרת, ואמר לי שהייתה לו המון עבודה, ואיזה חבר היה צריך שהוא יעזור לו. והוא הזמין אותי לצאת ואמרתי לו שאני עסוקה.. קשה להשגה!
מה אתה חושב?

sidi

New member
יופי

כל הכבוד לך, אני שמח עבורך שידעת להעביר את זה בלי סצינה. קשה להשגה? לא נורא שיתאמץ קצת, מגיע לו

Queen Of Love

New member
לא...

אני מאמינה שאם הייתי שואלת אותו למה הוא עשה את זה, הוא אולי לא היה עושה את זה עוד פעם כי אני הערתי לו, אבל אני רוצה שזה יבוא ממנו. לא בגלל שאני אומרת או מבקשת ממנו. חוץ מזה שרק התחלנו להיות בקשר, אני לא מצפה ממש שיתנהג כאילו אנחנו כבר חברים... אם היינו חברים הוא היה מקבל
בעצם

Queen Of Love

New member
הייתה לו יום הולדת..

אז ביום שישי, שהוא הזמין אותי לצאת עם חבריו... כדאי לקנות לו מתנה או איזה משהו קטן? או שזה יראה התלהבות? מה אתם חושבים?

mariana

New member
אוףףףףף../images/Emo178.gif

איזה בלאגן כל הזמו הזה אני מחפשת לנו מקום בבית מלון באילת, וחייבים לקחת 3 לילות בסופ"ש ומה שקורה זה שאריאל צריך לחזור לבסיס יום ראשון. מה עושים וכל המחירים במיים, עדיף כבר לטוס לטורקיה או יוון או לעשות הפלגה בקפריסין, אני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על כמה מלונות ומה אתם ממליצים שיהיה עדיף גם לכיסף יש לי אמריקנה, דליה, נובה, מה אתם אומרים? יש לכם עוד מקומות להציע? ובקשר אלייך לירי אני שמחה שזה מתפתח לכיוון הטוב אני שמחה, אני יש לי הרגשה טובה לגבי זה, ועם ההרגשות שלי לא משחקים.

Queen Of Love

New member
אני הייתי...

עם חבר שלי לשעבר במלון הספורט באילת.. היה ממש ממש נחמד!!

jess ועוד

New member
הכי טוב לספר את האמת

להגיד להם שנגמר לך הקפה בבית וזה קפה מיוחד שאת קוטפת ומייבשת וטוחנת לבד וזה בדיוק היום היחיד בשנה שאפשר לאסוף אותו ... אלא מה... חוץ מזה שאת יכולה להשתמש בי בתור תירוץ ....

מאו יין

New member
מה אם לצלצל בבוקר לבוס

ולאמר שהמפתח נשבר לך בדלת ואת מחכה לפורץ מנעולים שיגיע רק בצהריים (ולא מוכן להתחייב על שעת ההגעה) ואת ממש אומללה מתה לצאת מהבית להגיע לעבודה
... נשבעת פעם עשיתי את זה וזה עבד!!!!!!!!!!!!!!!!!

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

של רעיון!! את
הרגת אותי עכשיו... אני אאמץ את זה לפעם הבאה!!!!!

מאו יין

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוף
אתם כל כך מצחיקים אני אחת לכמה זמן יושבת מול המסך ומתגלגלת מצחוק חנוק שלא ישימו אלי לב (בכל זאת עבודה...)עוד יחשבו שהשתגעתי(וגם ככה חושבים...)
(להצתנן קצת...)

sidi

New member
זה לא בסדר

אנחנו אנשים רציניים פה שמדברים על נושאים רציניים וככה את חושבת עלינו? שאנחנו מצחיקים? זה לא מקובל עליי כלל... חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם שמח ששמח ומצחיק לך
למה אנחנו כאן?

מאו יין

New member
../images/Emo151.gif סידי..

אני ממש מתנצלת מעעעעעעעעעעעעעכשיו! אני עוברת לרצינות תהומית והאמן לי לא רצית בזה!!!!!!!!
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

shiraz2

New member
מתוקה....

תגידי לבוס שלך שאם הוא לא ייתן לך יום חופש הוא עוד ישמע ממני!!!
סתם מתוקה שלי, אני יודעת כמה זה מבאס שלא נותנים יום חופש.. אבל את תמיד יכולה לזייף איזה מחלה מיסתורית ולהישאר בבית
הכי הרבה תארגני מרד או תתחילי שביתה ארוכה, הבוס כבר יבין שהוא לא יכול לעמוד בפנייך... והוא לא יוכל לסרב.
שיהיה לך שבוע מדהים, ממש כמוך, אוהבת תמיד, שירז

למעלה