אופפפ

Queen Of Love

New member
אופפפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פעם אחת בחיים אני מבקשת יום חופש ולא מאשרים לי!!

בת ה י ם

New member
101 תירוצים ליום חופש...

1. הדג זהב שלי חולה 2. השמש מחממת את כדור הארץ יותר מידי 3. הילד שלי חולה (הוא בן 200 מזמן עזב ת´בית) 4.בעלי/החבר הפתיע אותי..עכשיו טסים 5. חייבת ריפרש למוח 6. יש לי פנצ´ר בקורקינט.... זהו נגמרו לי התירוצים .....הינכם מוזמנים להמשיך......

Queen Of Love

New member
ולא יודעת איך...

סיבכתי את עצמי, מחר אני צריכה לקום ב- 6 בבוקר!! איך אני אתעורר??
יש לכם רעיונות?? חוץ משעון מעורר?

בת ה י ם

New member
מתוקה

הדגש|אל תבקשי - תקבעי עובדה וזהו את יודעת לרוב| זו לא שאלה של מה...אלא של איך.... בכלל תחשבי על המשפט הזה ותראי כמה שהוא נכון בהצלחה מתוקית

Queen Of Love

New member
../images/Emo45.gif צודקת!

אני אקח את ה-
להבא!! בלי אסרטיביות בחיים האלה, לא משיגים כלום!!
בת בת

mariana

New member
נשמה שליייי../images/Emo24.gif

מה שלומך יפה? פשוט להיות כמוני אני ילדת הסיבות תמיד יש לי סיבה טובה. אז תאמצי לך אחד *" יש לי ארוע משפחתי ואני השושבינה של החברה שלי" * "יש לי מלא סידורים לבצע אז שמתי הכל ביום אחד שאני לא אצטרך להישתחרר כל השבוע מוקדם" * " להיתקשר בבוקר ולהגיד שנפלת במדרגות, או שסתם יש לך שפעת" וללכת לרופא ולהגיד שכואבת לך הבטן ולהוציא ממנה ימי מחלה. * "הייתה לי פריקת כתף" * "יש לי דלקת עיניים ואם אני אגיע לעבודה אני מסוגלת להדביק אנשים אחרים" רוצה עוד?

בת ה י ם

New member
ששששששש

ההיא מהעץ...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Queen Of Love

New member
../images/Emo51.gif בובה!

אבל זה כבר לא משנה, אמרתי להם שאני אבוא לחצי יום, אני צריכה לקום מחר ב-6 ואין לי מושג איך... דרך אגב, העניין עם אותו בחור מתפתח קצת..

mariana

New member
נו תספרי תספרי

אל תשאירי אותי במתח. מה איך היתפתח????

sidi

New member
אופס

רגע תעצרי כאן... מה מתפתח? תרחיבי בבקשה... סתם סתם... רק אם את רוצה כמובן

Queen Of Love

New member
אז ככה...

הזמנתי את החבר´ה ביום שישי אליי הביתה, לראות סרט... אני חברה שלי בן דוד שלה ואותו בחור (שהיה דלוק עליה) אמרתי לעצמי שהיום אני אדע באמת מה הכוונות שלו, לשים את החתול עם הגבינה, לא חכם?
באמת פחדתי מהקטע הזה, אבל רציתי לבדוק אותו, כי יום לפני הוא הזמין אותי לצאת לסרט והתחמקתי...

mariana

New member
נו מה ההמשך???

את לא יכולה לעשות לי את זה. לספר לי ככה בגדול. מה קרה בסוף? הוא עשה משהו בנודע לחברה שלך?

Queen Of Love

New member
בהתחלה..

היה ממש מוזר, כי הוא התיישב בספה והיא התיישבה לידו אז אני כזה הסתכלתי...
, והתיישבתי לי בספה השנייה. אח"כ הבן דוד התיישב לידי ושם עליי את הראש..חחחח ואז אני ועידן הסתכלנו אחד על השני
זה היה ממש מביך...חחחחח אחרי זה חברה שלי הלכה לישון (היא נשארה אצלי) ואני ועידן דיברנו... והיה מה זה נחמד...
הבן דוד שלה התייבש קצת , המסכן...
בקיצור, רק דיברנו, לא רציתי לעשות שום דבר לפני שאני אהיה בטוחה.. וביום שבת הלכנו כולנו ללונה פארק בתל אביב, והיה ממש כיף!! התקרבנו קצת יותר, יצא לנו להיות יותר לבד, כי ברחנו להם
וזהו, והיום הוא אולי יבוא אליי יותר מאוחר קצת

למעלה