אופפפפפפפ

נינושש

New member
אופפפפפפפ../images/Emo7.gif

לאלה מכם שמכירים את הסיפור.. ואלה שאולי יוכלו לעזור מבלי להכיר את הסיפור.. בבקשהההה!! אופ נמאס לי כבר מהכל..בא לי לבכותתת..
להוציא הכל.. אבל אין על מייי.. אין איפה.. הכל נשאר בתוכי!!
נמאס לי מהבצפר נמאס לי מהאהבה!!!
למה אני לא מצליחה להבין אותה???? למישהו פה בא להסביר לי מהי אהבה?????
היום הוא כמעט נישק אותי
!! למה הוא עושה את זה ? יש לו חברה... אני רוצה להתרחק אבל הוא לא נותן לי..!
הוא תמיד מקרב אותי עליו בחזרה!
איך אני יכולה להתרחק ממנו.. מה לעשות?? לדבר איתו..? להגיד לו מה אני חושבת....? מה להגיד? להגיד לו שאני חושבת שיש לי רגש כלפיו??? שיחליט כבר מה הוא מרגיש עד הסוף?????? אני או היא..?! מה לעשותתתתתתת??? כבר נמאס לי מזה!!! בהתחלה החלטתי להתרחק וללכת לכיוון השני......... אבל איך אני יעשה את זה אם לא נותנים לי?! הוא מקרב אותי אליו בחזרה... והילד השני בבצפר פוחד להתקרב אליי ולעומת זאת שאנחנו מדברי באיי סי קיו... הוא אומר כמה שחולה עליי ומת אליי ושהייתי עצובה גם לו היה עצוב.. הוא אומר שהוא אוהב... וגם שאני רוצ להתקרב אליו אני לא יכולה כי בבצפר זאת התעלמות כמעט מוחלטת.. חברה שלי אמרה לי שהוא פוחד שאני ידחה אותו שוב..........!! אופפפפפפפפפפ מה לעשות??? איך לקרב אותו אליי?? איך להרחיק את השני. אם בכלל???????? אופ אני לא יכולה להתמודד עם זה.. זה גדול עלי.. לא רגילה לזה.. לפני שעברתי לבצפר הזה לא הייתי הכי מקובלת שבעולם ולא ממש תפסו ממנני.......! מה עכשיו??????????????

As היחידה

New member
ואיי... =\ אמ..

אני לא יודעת ממש מה לעשות , לא הייה לי מקרה כזה.. יש לי בעיה אחרת.. לא משנה כרגע.. אמ.. בהצלחה.. ואני חושבת שעם הוא ינשק אותך את צריכה להגיד לו "מה הקטע, יש לך חברה לר?" שלא ינצל אותך!

בוא נחשוב ביחד

קודם כל נפרק לגורמים : 1. את . 2. הילד שיש לו חברה. 3. הילד שדלוק עליך ואין לו חברה . נתחיל : במקומך הייתי מעמידה את הידיד שלך שיש לו חברה במקומו : הוא לא יכול לרקוד על שתי חתונות הוא צריך להחליט את מי משתיכן הוא מעדיף . את החברה שלו העכשיות או אותך . קחי בחשבון ש"פעם בוגד תמיד בוגד" - לכן עליך להיות זיהירה אם הוא יבחר בך מי יודע אם אין לו עוד בחורות מהצד. שנית , תהיי חזקה ותראי לו שאת עומדת על שלך , לא יהיו יותר מצבים של נשיקות או חיבוקים עד שהוא לא יהיה גבר מספיק להחליט לאיזה צד הוא משתייך . לדעתי לשחק ברגשות של בחורה , צריך המון חוצפה והמון שליטה - אל תתני לו את השליטה על החיים שלך , רק לך יש את הזכות ואת החובה להיות מאושרת ולאף אחד אסור להשלות אותך ולגרום לך צער. לדעתי הידיד ה"בישן" שלא מדבר איתך בבית הספר, עליך לקבוע איתו פגישה לאחרי שעות הלימודים ולשבת איתו ולהכיר אותו יותר טוב , בפגישה תשאלי אותו למה הוא מתעלם ותנסי להתקרב אליו . לדעתי הייתי הולכת על הבחור הפנוי - כמובן אם הוא מוצא חן בעינייך משום שעדיף להיות עם בחור שאין לו בעיות עם עצמו והוא החלטי לגביך ורציני . עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ .

נינושש

New member
תודה..

שלא תביני לא נכון.. אני לא נותנת לו לגעת בי כלומר לחבק או לנשק אותי.. אני מכבדת את חברה שלו..! זה היה סיטואציה כזאת שסתם ישבתי בשירותים עם חברה את מכירה תשיחות האלה והוא נכנס לשם... וזה יצא מן מצב כזה שהוא נעמד מולי ממש קרוב וכמעט שנישק אותי אז סובבתי את הפנים נתתי לו את הלחי שלי ואמרתי לו אפילו שלום לא אמרת לי היום...! אז הוא נתן לי נשיקה בלחי והלכתי משם כמה שיותר מהר! אין מצב שאני יתן לו לנשק אותי סתם ככה .. יש לי כבוד עצמי! אני לא נותנת לו את השליטה... רוב הזמן אני שולטת בעצמי.. אני מתרחקת ממנו לפעמים מתעלמת אבל הוא תמיד מוצא איך להחזיר אותי לקירבתו..! לגבי הבחור השני זה לא שהוא ביישן לפני שהייתה לו חברה הוא היה מאוהב יותר (לא רוצה להישמע שחצנית או משהו כזה..) ןתמיד היה קרוב אליי ומביע את האבה שלו.. והוא ממש לא ביישן.. הוא פשוט לפי דעתה של חברה שלי ועכשיו גם לדעתי פוחד מדחייה שוב..! ואני לא יודעת איך לשנות את זה.. כי ככה אני גם ינסה את הקשר איתו לראות איך אני מרגישה איתו וזה יעזור לי להבין מה אני מרגישה ולמי מהם! אבל אני לא יכולה כי הוא מרוחק והשני רק מקרב אותי אליו!!

sh53

New member
../images/Emo24.gif

איך להרחיק את מי שאת רוצה להרחיק אותו? לדבר איתו יפה ולהסביר לו שלא מוצא חן בעינייך שיש לו חברה והוא מנסה לנשק אותך (מחר הוא יעשה את זה גם לך, את תהיי חברה שלו והוא ינסה לנשק מישהי שלישית - צריך להדליק אצלך נורה אדומה). לא יבין בטוב ובכל זאת ינסה שוב ושוב להתקרב אלייך, למרות שאת אומרת לא? יש שיטות להסביר לו את זה בדרך לא נעימה (כמו להעיף את הידיים שלו ממך או לצעוק עליו שאת לא רוצה איתו כל קשר). איך להתקרב לבחור השני? אני מסכימה עם החברה שלך, יכול להיות בהחלט שהוא כבר פוחד להתקרב אלייך - פוחד מהדחיה. שתי אפשרויות בפנייך: א. בבי"ס לנסות להתקרב אליו יותר ויותר ולשהות במחיצתו כמה שיותר. ב. באי סי קיו כשהוא מרעיף עלייך מחמאות, לא להכנס לפאניקה ולהחזיר לו באותה מטבע ולחזר אחריו. גם בנות מחזרות אחרי בנים ולא רק בנים מחזרים אחרי בנות.
כמובן - אנו כאן לשמוע דיווחים.

נינושש

New member
אז ככה..

בקשר לזה שאני רוצה להרחיק אני תמיד מרחיקה אותו אבל הוא תמיד מוצא את הדרך להחזיר אותי אליו..! כפי שכבר ניתן לראות אין הרבה מה לעשות רק לקוות שאאני יצליח להרחיק אותו ולהתרחק!!! בקשר לבחור השני.. זה בדיוק מה שאני עושה... אני לא פוסלת את האפשרות שבת תחזר אחרי בן... אני מחזירה לו.. הוא קורא לי ילדה יפה אני עונה לו בילד יפה הוא ואמר שהוא חולה עליי אני עונה שגם אני מתה עליו ואפילו מחזירה לו ביותר גבוה אני אומרת לו שאני חולה עליו הכי הרבה בעולםםםםם ואז הוא אומר שזה הדדי ושהוא מקווה שאני יודעת את זה! ובבצפר אני מתקרבת עליו שהוא עובר לידי אני תמיד זורקת לו מילה או שתיים.. את באמת בטוחה שזאת הדרך?? אולי אני צריכה לעשות משהו יותר מעשי..?! יש לך או בכלל למישהו הצעות??? תודה על ההצעות..!

sh53

New member
יש 2 אפשרויות:

לעשות משהו או לא לעשות כלום. אני דוגלת באפשרות הראשונה, כי באפשרות השניה נשאר לבד.

נינושש

New member
נכון.. אבל..

את צודקת.. גם אני מעדיפה את האפשרות הראשונה של לעשות דברים ולפעול כדי להשיג את המטרות שלךך! רבל מה אני יכולה לעשותתת???!!!!

sh53

New member
גם אני וגם קרן ענינו לך

עכשיו הגיעה העת לעשות את מה שהציעו לך (כמו לדבר איתו ב- ICQ, את יכולה גם להזמין אותו לצאת, אולי לא היום, אבל בהחלט לקבוע ליום אחר).

נינושש

New member
אהההההה.. עכשיו הבנתי למה התכוונת:)

חשבתי שאת מדברת על איך לפעול כדי להרחיק את הבחור הראשון ממני... כי אמרתי לפני שאין מה לעשות..! בקשר לבחור השני יש לי כבר רעיון מה לעשות איתו....
תודה רבה לכול מי שעזר.... מאז שהתחלתי לכתוב בפורום הבנתי מה אני צריכה לעשות ולאיזה כיוון ללכת...! תודה רבה....
בה ביי

gloom

New member
פעם הבאה אני יקדים../images/Emo66.gif

ואז אני יגזול ממך את הכיף בזה- ההודעה בדף הקהילות מואה אה אה אה
(תדגישו אותו)

sh53

New member
לא תגזול לי את הכיף ../images/Emo3.gif

אמחוק את שלך ואשים את שלי

ת מ ו ז

New member
תראי. לדעתי.....

את לא סגורה עם עצמך מה את רוצה... את לא יודעת... ותוך כדי זה ניכנסת לתיסבוכת אם האקס והילד השני, את לא יודעת מה את רוצה... לפני שבן אדם מבקש עזרה לדעתי הוא צריך לחשוב אם עצמו. לדעתי. את פשוט צריכה לשבת אם עצמך ולחשוב מה את קורה איתך, לנסות להבין את הרגשות שלך. אם את לא רוצה את האקס, שפוט תגידי לו שאת תלכי לחברה שלו ותגידי לה שהוא מנסה לנשק אותך כל הזמן וכל מה שהוא עושה לך...וככה הוא יצא קרח מכל הצדדים. אם את כן רוצה את האקס אז תבקשי ממנו לדבר איתו דוגרי, מה הוא מה הוא רוצה ומרגיש כלפיך. תגידי לו שהוא לא יכול לשחק ככה, שבסוף הכל חוזר, וזה יפגע בו. ואם הוא רוצה אותך אז שיעמוד במילה שלו ולא כמו איזה ילד קטן ישחק משחקים כדי לא להפסיד. אם את רוצה את הילד הזה מהכיתה פשוט.. תדברי גם איתו, תדברו על מה אתם מרגישים ורוצים אחד מהשני, ופשוט תיפטרי מהאקס כבר הסברתי לך איך. מקווה שעזרתי. תמוז

נינושש

New member
תודה...

כן עזרת לי...! עזרת לי להבין מה אני צריכה לעשות..! למעשה כולכם עזרתם לי להבין אז תודה לכולם...! ואת מי שזה מעניין בחרתי להתקרב לפנוי מהכיתה ולהתרחק מהתפוס כי זה מתחיל להרגיז הקטע שהוא רוקד על שתי חתונות.. חוץ מזה חברהשלו רצתה לדבר איתי היום אבל לא הספקתי הייתי קצת עסוקה.. אם לומר את האמת מה שהיה לה לומר לא עניין אותי את הבחירהה שךלי כבר עשיתי.. בזכותכם!! בה ביי!

ilanar

New member
מה שאת צריכה לעשות

הוא להחליט בלב שלם אם את לא רוצה להרוס מה שיש לו עם החברה שלו או שאת לא רוצה להיכנס לקטע כזה תתנתקי לחלוטין אין דבר כזה הוא לא נותן לי אם את מחליטה משהו תלכי איתו עד הסוף תבהירי לו שאת לא רוצה בקשר איתו שלא יתקשר שלא יגיע אליך!!! אם את לא מצליחה אז את לא חזקה מספיק ככה זה טוב גם בשבילך וגם בשבילו אין דבר העומד בפני הרצון וזה משפט ממש נכון מדברת מניסיון בהצלחה

למעלה