אופפפפפפפ../images/Emo7.gif
לאלה מכם שמכירים את הסיפור.. ואלה שאולי יוכלו לעזור מבלי להכיר את הסיפור.. בבקשהההה!! אופ נמאס לי כבר מהכל..בא לי לבכותתת..
להוציא הכל.. אבל אין על מייי.. אין איפה.. הכל נשאר בתוכי!!
נמאס לי מהבצפר נמאס לי מהאהבה!!!
למה אני לא מצליחה להבין אותה???? למישהו פה בא להסביר לי מהי אהבה?????
היום הוא כמעט נישק אותי
!! למה הוא עושה את זה ? יש לו חברה... אני רוצה להתרחק אבל הוא לא נותן לי..!
הוא תמיד מקרב אותי עליו בחזרה!
איך אני יכולה להתרחק ממנו.. מה לעשות?? לדבר איתו..? להגיד לו מה אני חושבת....? מה להגיד? להגיד לו שאני חושבת שיש לי רגש כלפיו??? שיחליט כבר מה הוא מרגיש עד הסוף?????? אני או היא..?! מה לעשותתתתתתת??? כבר נמאס לי מזה!!! בהתחלה החלטתי להתרחק וללכת לכיוון השני......... אבל איך אני יעשה את זה אם לא נותנים לי?! הוא מקרב אותי אליו בחזרה... והילד השני בבצפר פוחד להתקרב אליי ולעומת זאת שאנחנו מדברי באיי סי קיו... הוא אומר כמה שחולה עליי ומת אליי ושהייתי עצובה גם לו היה עצוב.. הוא אומר שהוא אוהב... וגם שאני רוצ להתקרב אליו אני לא יכולה כי בבצפר זאת התעלמות כמעט מוחלטת.. חברה שלי אמרה לי שהוא פוחד שאני ידחה אותו שוב..........!! אופפפפפפפפפפ מה לעשות??? איך לקרב אותו אליי?? איך להרחיק את השני. אם בכלל???????? אופ אני לא יכולה להתמודד עם זה.. זה גדול עלי.. לא רגילה לזה.. לפני שעברתי לבצפר הזה לא הייתי הכי מקובלת שבעולם ולא ממש תפסו ממנני.......! מה עכשיו??????????????
לאלה מכם שמכירים את הסיפור.. ואלה שאולי יוכלו לעזור מבלי להכיר את הסיפור.. בבקשהההה!! אופ נמאס לי כבר מהכל..בא לי לבכותתת..