אופס

The Dark Wizard

New member
אופס

אני גולש בפורום הזה כבר כמה חודשים טובים.... אך עד עכשיו שכחתי להציג את עצמי
אז ככה: קוראים לי מקס... אני מנתיבות (ליד באר שבע ולא זאת לא התנחלות) אני מתעניין במאגיה מאז שאני זוכר את עצמי אך התחלתי לעסוק לפני שנה וקצת כי חבר שלי נתן לי בסיס לעבודה עם אנרגיה וזה הלך לי בטבעיות כי זה אצלי בדם מלידה. (אני בעיקר אוהב לתקשר) אני אוהב לנגן על גיטרה (אני לומד לבד) אםם אהה כן.... אני אוהב מוזיקה שחורה (ראפ היפ-הופ ...) לטייל לישון ודבר אחרון...... אני לומד בבית ספר צבאי ~חיל האוויר~

EvilFlame

New member
נעים להכיר אותך "ברוך הבא"

חחחחח. אני גר קרוב אליך (לא מנתיבות או מבאר שבע אבל תנחש XD)

שאלה לdark wizard

איך התיקשור עוזר לך בעולם הפיזי חוץ מנגישות כמעט לכל מקור מידע? 2.האם קיימת שיטה מהירה יותר לתקשר ברמה שלך? (שמעתי על אפשרות לפתיחת עין שלישית שמאפשרת גישה למישור האסטרלי).תודה מראש.

The Dark Wizard

New member
....

בוא אני יגיד לך ככה אני משתמש בתיקשור כדי לא להשתעמם למוות XD 2. אני לא מכיר שיטה יותר מהירה כי השיטה שלי לוקחת לי כמה שניות אני אוהב גם לצפות בדברים בעזרת הגלנדייה הפינאלית (העין השלישית) שלי ומה שאני רואה זה שילוב של העולם הפיזי והעולם האסטרלי (כל מני שערים, ישוייות שונות...) נ.ב רק לידע אישי - אחד היצורים האסטרלים השנואים עלי ביותר הוא ה"נג" שהוא כמו זבוב אסטרלי

איזה כיף לך

אתה נגיש כמעט לכל מישור,נמצא בקשרים עם הישויות הגבוהות ביותר במערכת,מה עוד אפשר לבקש? עכשיו אם תוכל לענות לי על כמה שאלות שאני לא מוצא להם פיתרון הרבה מאוד זמן אני יודה לך.(נראה לי שתזדקק לתיקשור אז אל תמהר להשיב).1.קיימת הבטחת שפע מפורשת בתנ"ך לשפע למי שנותן עשירית מהרווחים שלו.ההבטחה נאמרה ע"י נביא שדיבר בשם יהוה,השאלה שלי אם ההבטחה עדיין בתוקף.(מקווה שתשיב לי תשובה ברורה והחלטית כי תשובות מעורפלות קיבלתי בלי סוף).2.האם יש בעיה להשתמש בכלים המעשיים בספר "אני רפאל המלאך" של זאב אבירז מכיוון שאמרו לי שמדובר בתיקשור של צד החושך אז יש פה בעיה.(או שלא?).שאלות לא פשוטות,מקווה שיהיה לך את הסבלנות.תודה מראש.

The Dark Wizard

New member
...

אני מצטער אך השאלות האלו שורפות לי את הפיוזים במוח.... אני פשוט לא מצליח להבין אותן אך לפי מה שכן הבנתי 1."ההבטחה הינה עדיין בתוקף, אך היא טלויה בכמות הרווח וברצון תת-מודע הבן אדם" תפרש איך שבא לך..... זה מה שקיבלתי 2.כדי לשאול את הישויות הגבוהות על הספר אני אמור קודם כל לראות את הספר ולהבין את נושאו ..... אם תיתן לי קישור לספר ברשת אז אני אשמח לענות לך

תודה!

1.אסתפק בתשובה החיובית למרות שאין סיכוי שאני יבין מה זה "תלויה ברווח וברצון התת מודע של הבנאדם",בקשר לספר אין לי קישור כי אני באינטרנט סלולרי אז תודה בכל אופן.

MetalSinagouge

New member
מה המצב?

אני גר בב"ש. הייתה לי הזדמנות ללכת לחיל האוויר אבל פיספסתי והסתפקתי בבית ספר דתי דפוק.

למעלה