אסי דיין נורית גפן או שירה גפן? (אם כבר המשפחה הזאת..)
Y Yael Floyd New member 19/11/03 #118 שירה גפן אתגר קרת או שני פרידן? (אם כבר החברים של הילדים של בלה בלה בלה)
C cold fire1 New member 20/11/03 #129 לאחר.. כי זה בסטייל שלי... אני או דודי בלסר (ברור שאני לטובת מי שרוצה להשאר עם מפרקים שלמים
C cold fire1 New member 20/11/03 #130 לאחר.. כי זה בסטייל שלי... אני או דודי בלסר (ברור שאני לטובת מי שרוצה להשאר עם מפרקים שלמים
א אני טליה New member 20/11/03 #124 ../images/Emo26.gif חחח. לחיות בלי יד או בלי רגל? (אני מצטערת על השאלות הנוראיות)
Y Yael Floyd New member 21/11/03 #132 לא ללכת להופעה מה תעשה כשלא יהיה לך כסף ללכת בחורף או שאתה בפראנויות מכביש חלק? תשים ת'דיוידי!! למרות שלדעתי הוא ממש מעפן. חיחהחו. סלט יווני או סלט ערבי?
לא ללכת להופעה מה תעשה כשלא יהיה לך כסף ללכת בחורף או שאתה בפראנויות מכביש חלק? תשים ת'דיוידי!! למרות שלדעתי הוא ממש מעפן. חיחהחו. סלט יווני או סלט ערבי?
ט טונה סטארקיסט New member 21/11/03 #133 יווני. הקטע הוא שאין לי א שניהם. יום שבת הבא אני לא יכול ללכת להופעה וידידה שלי לא נתנה לי את הדיוידי כי לא נתתי לה את המצלמה שלי להופעה שלהם (אחת אחרת)...
יווני. הקטע הוא שאין לי א שניהם. יום שבת הבא אני לא יכול ללכת להופעה וידידה שלי לא נתנה לי את הדיוידי כי לא נתתי לה את המצלמה שלי להופעה שלהם (אחת אחרת)...
D Damage Girl New member 21/11/03 #135 לא ברור... נראה לי שטלפון כי הוא יותר פשוט ונוח! שוקולד לבן או חום (חלב)?