אגס, הכי טעים בעולם. סטיב או נינט טייב?
R red moon in the sky New member 25/11/03 #178 יםםםםםם של נינטים (כונפה קטנה) רק 4 אנשים כותבים בפורום או 5?
C cold fire1 New member 26/11/03 #182 לא הוגן זו שאלה מכשילה אמ...באנ-דן-דינו יצא פורום.. סו איט וויל בי מכות רחוב או משטרה נגד מפגינים?
א אני טליה New member 26/11/03 #184 בעיקרון גומים אבל ברובם יש ג'לטין וזה הורס אז שוקולדים. פיראס או סיראק?
ט טונה סטארקיסט New member 26/11/03 #186 ארקדי ומיכה אנטר או בקספייס(backspace)? ולגביי ה num lock, תאמין לי שהוא עושה. הוא אחד הדברים שלא מרגישים בהם עד שאין אותם.
ארקדי ומיכה אנטר או בקספייס(backspace)? ולגביי ה num lock, תאמין לי שהוא עושה. הוא אחד הדברים שלא מרגישים בהם עד שאין אותם.
א אני טליה New member 27/11/03 #191 בירה. אין כמו גולדסטאר. למרות שסמירנוף אייס זה גם ממש טעים. במבה גדולה- עם הציור של התינוק או עם שקית כתומה?
בירה. אין כמו גולדסטאר. למרות שסמירנוף אייס זה גם ממש טעים. במבה גדולה- עם הציור של התינוק או עם שקית כתומה?
Y Yael Floyd New member 27/11/03 #195 ביבי אני לא יודעת למה בזמן האחרון אני ממש אוהבת אותו. זה כלכך מוזר. הוא מזכיר לי את חזי. קעקוע או פירסינג? (בהשראת הפרסומת המפחידה של סלקום)
ביבי אני לא יודעת למה בזמן האחרון אני ממש אוהבת אותו. זה כלכך מוזר. הוא מזכיר לי את חזי. קעקוע או פירסינג? (בהשראת הפרסומת המפחידה של סלקום)
E exit_from_here New member 27/11/03 #196 פירסינג (אפשר להוריד בזול../images/Emo8.gif) הופעות זיכרון/מחווה למאיר אריאל- עם הגב לים או ערב כחול עמוק?
פירסינג (אפשר להוריד בזול../images/Emo8.gif) הופעות זיכרון/מחווה למאיר אריאל- עם הגב לים או ערב כחול עמוק?