../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif צומי
Now that I got your attention... ^^. התיאורים, וכן אני זונה. אני יודעת :].
#1 שיער תכלת, מדורג עד הכתפיים. הדירוג מתחיל בערך בגבה, והשיער מעט פרוע. חולצה שחורה, טי שרט רגילה עם הדפס גולגולת. הגולגולת ורודה. החולצה מגיעה לה עד מעל הפופיק, והיא "מרחפת" על הגוף כך שרואים די הרבה צל מתחתיה. עגיל כסוף בפופיק של עכביש עם אבן אדומה. חצאית מיני ג'ינס, מיקרו מיני. מתחתיה מכנס שחור שצמוד בהתחלה ומתרחב עם הנעליים. בסוף הוא מקופל והקיפול קרוע. ואנס רחבות לבנות עם פסים אלכסוניים טורקיז. חגורה שהושמה באלכסוניות על החצאית, ניטים אדומה. הניטים עצמם כסופים.
#2 שיער ארוך, עד התחת בערך. אסוף לשתי קוקיות שוות וישרות, סימטריות בטירוף [אבל רק בצורה!]. בלונדיני, מעט גלי. גופיית ספגטי תכלת. הקו של התחלת הגופייה ממש נמוך, ורואים מתחת טופ שחור ורצועות של חזייה ורודה. ג'ינס קצרצר. אם אתן רוצות- תעשו את הבייס ממש בהיר וברגליים קצת ורידים חלשים שרואים. נעלי פומה שחורות עם פסים ורודים. [מבוסס בבגדים ונעליים על פקאצה מהכיתה]. סורי שלקח לי יומיים D:
.