אופס?
.

Damn it

New member
אופס? ../images/Emo122.gif../images/Emo72.gif.

שכחתי לפתוח ביום חמישי דל"ת. אז המ, בהודעה הבאה תיאורים. שרשרו את הדוליז מהתיאורים הקודמים ^^.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתיאורים../images/Emo122.gif?*אעבלה*

Damn it

New member
.

רציתי שלפחות מישהו אחת תפרסם דולי. כדאי שאדע שאני לא סתם כותבת תיאורים שלוקחים זמן... את יכולה למחוק. אני בטוחה שאם זו היתה פינה של מישהי אחרת היו מציפים את השרשור בדוליז. הו וול.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifממש לא :\

ואת לא יכולה לכתוב את התיאורים *בתנאי* שמישהי שמה דולי:-\ את התחייבת לרשום[ תיאור, תרשמי אותו.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכן, אני בד"כ

קוראת, מעבדת, ואז מגיבה
. ואת יכולה לדבר קצת יותר יפה, גם לספיר. אני חושבת שאת זאת שלא קראת מה שאני כתבתי
.

InvisibleTouch

New member
אוקיי.

דבר ראשון- אני כמעט בטוחה שמישהי שמה בשדח"ם דולי ע"פ הדלת. דבר שני- אין דבר כזה "אני ושמת רק אם מישהי עשתה". לפעמים אין זמן וזו תקופה לחוצה ולא יעשו. אז את רוצה מעכשיו לסגור את הפינה? דבר שלישי- היית צריכה להודיע על זה כשפתחת את ההודעה, אם כבר. דבר רביעי- למה לא אמרת לי למחוק כשראית שאף אחת לא שמה?

Damn it

New member
גאד. הבנת הנקרא?1

אני אף פעם לא אמרתי שאני שמה רק אם מישהי מפרסמת דולי. פשוט רציתי לדעת שמישהו שם זין על ההשקעה שלי בתיאורים. וודי. תפסיקי כבר למחוק שרשורים. כל שרשור שני "תגידי ואני אמחק".

InvisibleTouch

New member
אוקיי.

"רציתי שלפחות מישהו אחת תפרסם דולי". מה אני אמורה להבין מזה? ואני אמחק כל שרשור מיותר. זה מהתפקיד שלי לשמור על הסדר בפורום. תודה.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifקודם תלמדי לדבר !

אח"כ נדבר
ואל תגידי לי מה את מתערבת

Damn it

New member
לא אמרתי לך כפרה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני יודעת :]

אבל בכל-מקרה אמרת

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמפעם קודמת ../images/Emo13.gif

התיאור הראשון. [כי לא הצלחתי לערבב בין החלקים בצורה שאני אהיה מרוצה מהתיאור...אז ויתרתי
] אני ממש מרוצה מהשיער
[הצללה חדשה
! מלא זמן לא שיניתי הצלה בשיער
אני אוהבת
] בייס של קרן דירטבאג.

Mrs Johnny depp

New member
וואו איזה יפה *-*

איזה סגנון חמוד, מזכיר לי קצת אופנת רחוב יפנית. יש לך הצללות כאלה שיואויות (מה?!
) לאמשנה קיצר זה מאוד ממש יפה שכזה ;;

למעלה