F ffiendd New member 9/10/05 #40 זה יהיה מעניין:x../images/Emo54.gif הם ידעו שצילמו אותם, אנשים שם לא יסתובבו במיוחד כל היום עם בובות ויבחרו את הבגדים המובחרים שלהם.
זה יהיה מעניין:x../images/Emo54.gif הם ידעו שצילמו אותם, אנשים שם לא יסתובבו במיוחד כל היום עם בובות ויבחרו את הבגדים המובחרים שלהם.
L L 0 L New member 8/10/05 #16 חמוד.. זה קצת מאוד דומה לאופנת רחוב יפנית.... אררר לנמוכה יש נעליים מדהימותת וסווצ'ר אדיר
L L 0 L New member 8/10/05 #18 חמוד.. זה קצת מאוד דומה לאופנת רחוב יפנית.... אררר לנמוכה יש נעליים מדהימותת וסווצ'ר אדיר
J Jillian New member 9/10/05 #21 WOW ואני חשבתי שרק היפנים מגניבים.. למרות שהרבה משם זה חיקוים של היפנים (לדעתי)... אבל זה עדיין יפה!!
WOW ואני חשבתי שרק היפנים מגניבים.. למרות שהרבה משם זה חיקוים של היפנים (לדעתי)... אבל זה עדיין יפה!!
T TarwenR New member 9/10/05 #22 פינלנד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לחיי האובססיה :] פינים כל כך חמודים ויש שם דברים שממש אהבתי בעיקר את אלה עם המחוכים והחצאיות לוליטה :]
פינלנד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לחיי האובססיה :] פינים כל כך חמודים ויש שם דברים שממש אהבתי בעיקר את אלה עם המחוכים והחצאיות לוליטה :]
D Daniela R New member 9/10/05 #46 לאאא זה הנעליים שלי! אני אפילו קונה אותם רק שאני עוד מתלבטת לגבי הצבע... נראה לי בסוף אני אקנה את שניהם (כן בטח, כאילו יש לי כסף..)
לאאא זה הנעליים שלי! אני אפילו קונה אותם רק שאני עוד מתלבטת לגבי הצבע... נראה לי בסוף אני אקנה את שניהם (כן בטח, כאילו יש לי כסף..)
P Pink Pig New member 9/10/05 #53 אה, אוף, אני יודעת אבל אי אפשר ממש לקנות נעליים באינטרנט, זה משו שצריך למדוד