מקורי, מצויין!
אוקיי, אז כמובן שהזכרת את ליידי גאגא אז חייבים לציין את הקליפ של
just dance, שכל פריט שמופיע בו נחשק! ו.. האמת שרוב הקליפים שגורמים לי לרצות לרוץ לשופינג הם קליפים של להקות לא מוכרות ולא מושמעות כאלה. כאלה שלי בעצמי אין מושג איך קוראים להן. קליפים כאלה שבדר"כ אני לא רואה יותר מפעמיים
אממ.. אוקיי יש את
I gotta feeling של black eyed peas, שהאופנה הנשית בו יותר מודגשת ומוצלחת אבל עצם זה שכולם לבושים יפה ו"אופנתי" גורם לי לרצות קניות
אם יורשה לי (ויורשה לי
) להרחיב את השרשור גם לסדרות ומפורסמים - חייבים לציין לטובה את הסדרה gossip girl ("אחת שיודעת"), שבאמת ידועה כסמל אופנה טלוויזיוני. אופנת הגברים שם פחות מוצלחת אבל אופנת הנשים נותנת לי עוד סיבה לשמוח שאני זכר - אם לא הייתי זכר הייתי מתה מקנאה
יש כמובן גם את ugly betty ("בטי") שהיא מעניינת מבחינה אופנתית. ולמי שמכיר את הסדרה - כל דבר שנח על ג'סטין הצנום עושה לי חשק לטוס לי לניו יורק לשופינג ספרד
בקטגורית המפורסמים יש את זאק אפרון, שבדר"כ נערץ בעיקר בגלל הנתונים הפיזיים שלו (שדווקא לא מדברים אליי). הוא מתלבש דיי פשוט, תמיד מחמיא ומדוייק והוא כל פעם נראה אחרת. אני אוהב את הסגנון שלו. יש את הג'ונאס ברדרס שתמיד בטלוויזיה לבושים ממש טוב אבל איכשהו לא הצלחתי לגגל תמונה מוצלחת שלהם
ויש את הלהקה מיוז. מסתבר שהשילוב בין רוק ובריטיות מוצלח לא רק מבחינה מוזיקלית. אממ.. זה רק מה שעולה לי כרגע, אני בטוח שמתישהו יקפצו לי לראש אנשים הרבה יותר מוצלחים מהם, אבל זה מה יש